kruskar sub 27.8.2016 10:30

Pitanje za one koji imaju lumiu 650,meni je nekak moja lumia pre spora za windowse,zna se čak i ugrijat poštenski,nema ništa puno app-ova na sebi,od lege 650tka samo od drugog operatera leti a moja nekako lijena,restartao ju na tvorničke isti slučaj,s windowsima nisam na ti kao s androidom,tako da sam prinuđen pitat.

BTW
Često mi cracha messenger kad šaljem slike.

EDIT
Sva ažuriranja su stavljena gore.

kruskar sub 27.8.2016 16:20
Prince-Arthas kaže...

Jesi je vratio na tvorničke postave preko opcija u mobu ili preko onog Microsoftovog alata? Mislim da je samo ova druga opcija pravi hard reset pa probaj.

Hard reset sam obavio,samo mi još čudno uređaj kad sam izvadio iz kutije nije imao foliju na ekranu a kupljen nov novcat u web shopu t-coma.

kruskar sub 27.8.2016 16:46
Prince-Arthas kaže...

Ako ti ni hard reset ne pomaže onda ga najbolje nosi HTu na servis.

Strah me njihovog servisa,jer će opet biti kao i s m4 aqua pa gospodine s vašim uređajem je sve uredu,pa ću sad prvo radije istražiti druge načine.

ElektričnaOvca čet 26.1.2017 21:09

Nije baš aktivno ovdje heh. Imali tko za podijeliti iskustva sa ovim uređajem?

Sutra se vraćam windows kampu - moj redmi note me odlično služio preko 2 godine, nažalost izgubio je bitku u direktnom srazu sa pločnikom. Prije njega sam imao lumiu710 i WP mi je guilty pleasure pa se odlučih za lumiu 650, da vidim malo i taj win10 na njemu. Jedan od razloga je bila i cijena, kod nas je sad 999kn i to mi djeluje skroz ok, ne volim davati neke nofce za mob.