Miki_16 pet 28.8.2015 23:40
fakincina kaže...
EZY-E kaže...
Miki_16 kaže...
fakincina kaže...

Ja sam isto imao problema sa instalacijom Google Play Stora jer me u sekundi izbacivalo s njega. Skinuo sam sve živo ali nije radilo ali mi je onda tu netko od forumaša savjetovao da sa kineskog predinstaliranog Play Stora skinem (App Centar) Google Installer koji skine sve šta mu treba i svi problemi su bili riješeni za par minuta i sve radi odlično. Jedino sada imam problema što sam nakon update nove verzije Flym-a na 4.5.3. U izgubio hrvatski meni. Zanima me da li netko zna kako skinuti multilanguage verziju Flym-a navodno verzija I ili A bez da mob šaljem u servis. Inače je mob vrlo dobar i užitak ga je korisriti.

Home tipka je odlična i vrlo jednostavns za korištenje.

TAJ kineski predinstalirani play stor gdje se nalazi?? kak izgleda'?

app center se zove, to sam ti napisao u privatnoj poruci. 

Plava ikona AppCenter

nemam je, i to sam bila odmah na početku rekla i još sam slike poslal iznad gdje su sve applikacije koje ja imam na mobu...

Miki_16 pet 28.8.2015 23:49
frulex kaže...
Mislim da je upravo u tome problem što nema :)
A ovo za update mislio sam da azuriras kompletan telefon preko wirelessa (zadnji softver) jer, koliko sam shvatio, preko kompa nije uspjelo?

kako da preko wirelessa pokušam ažurirati?? može postupak :D preko compa nije uspijelo...

fakincina sub 29.8.2015 07:45
zgf kaže...
Miki_16, da probas pregaziti taj Goggle Play Services pa da proradi PlayStore, barem procitaj mozda stvarno moze pomoci:
:http://forum.xda-developers.com/android/general/meizu-m2-note-reviews-info-discussion-t3136409/page6

Fakincina, na sl. Linku su upute kako instalirati Internacionalnu FlyMe verziju sa svim jezicima:
https://meizufans.eu/forum/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu

Hvala ti na informaciji za internacionalnu verziju sa svim jezicima. Čini mi se dosta komplicirano na prvu. Jesi li ti možfa probao instalirat i kakvo ti je iskustvo s tim?

Miki_16 sub 29.8.2015 07:53

evo uspijela sam malo pren update napraviti, sad imam aplikacije koje i vi imate, skinula sam google installer i sad play store radi normalno, dečki hvala vam puno,

ali najviše bih se volila zahvaliti SHELBY_09     srce si   

Miki_16 sub 29.8.2015 10:06

Samo da još pitam:

kako mogu maknuti ove kineske aplikacije?? Netko mi bio rekao ali sam slučajno obrisala tu poruku sa youtube linkom di je pokazano...

kako mogu staviti samo da mi je 1 pozadina sa aplikacijama a ne 3 ( A home B ) ne želim to...

i da ovaj utor za sim kartice jel nebitno koju ču gdje staviti unutra?? ili je?? jer Tele2 kartica mi je za sve a Simpa samo za poruke pa... Sad mi ta glavna kartica stoji gdje je nano utor...

mmmnnn pon 31.8.2015 16:41

kako ste zaovoljni s kamerom?

Kakve su fotografije u uvjetima slabijeg osvjetljenja?

Mislim se bi li uzeo mob, bitno mi je da su fotografije ok (ne tražim kvalitetu u rangu s6 ili sličnih al volio bi da su ok)

httpsmaniac uto 1.9.2015 13:44

Upravo mi dosao postar sa paketom, meizu m2 note. Sretan sam kao malo dijete, cekao sam nekih 20tak dana, stavio bih i slike ali ne mogu napravit SS jer 17track ima nekih problema sa ucitavanjem. 

Uglavnom long story short, narucio sam sa everbuying(.)net(oko 10 augusta mozda) i processing je trajao 6 dana, 7mi dan su ga poslali a 8mi sam dobio tracking number. 

Prije 3 dana stigao je u BiH(Sarajevo) i evo ga vec danas kod mene, znaci izbjegao sam carinu jer su napisali na pozadini paketa gift sa vrijednoscu 22$. Slika ispod. 

Mobitel sam platio 125 eura plus 4eura za osiguranje posiljke. Prvi puta sam usao na everbuying ikad i potrazio m2 note i vidio naj cijenu od svih prodavaca. 

Mobitel je dosao sa 4.5.1A Flyme i za sada radi sve extra. Morao sam pobrisati par kineskih aplikacija i instalirati google installer sa app storea i to je sve. 

EDIT: Evo link na kojem sam pratio posiljku. Narucio sam mobitel 13. 08. ; 7 dana kasnije je poslan tj 20.08. a 22 sam dobio tracking number.

turista sri 2.9.2015 10:48

Silikonsku sam dobio zajedno s mobitelom kao i zaštitnu foliju. Kupio sam flip cover od MOFI-a na banggoodu i odličan je. Preklopom se i zaključava tj. otključava zaslon i cover je vrlo otporan na savijanje i udarce pa time i dobro štiti.
U istom shopu namjeravam kasnije i to "staklo" kupiti jer imam neke kupone, mada ne vidim potrebu uz foliju i MOFI flip cover.