LG KU990 vs LG KU990i

Imaš ovdje
Mislim da je "i" verzija novija, tj. sa nadogradnjom softvera, KU990 dolazi u srebrnoj i crnoj, a KU990i dolazi u bijeloj i crnoj i mislim da je "i" europska verzija, tj. ima više jezika
EDIT: Ovdje to nije slučaj, ali kod mog LG Renoira imaš 2 verzije, KC910i i KC910...KC910i je za američko tržište, a KC910 je za europsko..Razlika je u tome što KC910i ima 8GB interne memorije, ali ga ne možeš staviti na custom firmware ili novi firmware..A za KU990 sam pročitao da jedan od tih modela nema stabilizaciju slike, ali čisto sumnjam..

KU 990i ti ima poklopac leće kamere, KU990 ti nema. Sto se tiče softwarea ima malih razlika, ali ne previše bitnih, ali ipak zbog toga poklopca leće kamere si uzmi KU990i, sprečava oštećenje (grebanja kamere).

Nije ti neka razlika između ta dva mobitela. Imam KU990 već 18 mjeseci, padao mi je 20tak puta na pod i radi perfektno. Nije se nigdje izgrebao.

idemoooo riboooo...razlika je koliko ja znam u tome sto ku990i nema stabilizatora slike za ku990 ima

Koliko sam ja gledao...i to je za sigurno tako....Razlike su velike...!
LG KU990i nema stabilizator slike,los mu je blic,slab mu je zvucnik,nedobija se uz njega niti USB niti slusalice,samo punjac,kamera je poput 1mpx.
LG KU990 ima st.slike,xenon blic,uz paket dolazi olovka,slusalice,CD,USB,samo nedostatak u odnosu na LG KU990i je sto nema Avionski rezim!Kamera je sa boljom optikom od KU 990i,uz neke specialne dolazi i poklopac kamere
Dakle,poboljsana verzija KU 990i je mnogo losija od stare verzije KU990....ako sam nekome pomogao bilo bi mi drago!!

Moze li se nadogradit ku990 i dal je moguce dodati theme?

Koliko sam ja gledao...i to je za sigurno tako....Razlike su velike...!
LG KU990i nema stabilizator slike,los mu je blic,slab mu je zvucnik,nedobija se uz njega niti USB niti slusalice,samo punjac,kamera je poput 1mpx.
LG KU990 ima st.slike,xenon blic,uz paket dolazi olovka,slusalice,CD,USB,samo nedostatak u odnosu na LG KU990i je sto nema Avionski rezim!Kamera je sa boljom optikom od KU 990i,uz neke specialne dolazi i poklopac kamere
Dakle,poboljsana verzija KU 990i je mnogo losija od stare verzije KU990....ako sam nekome pomogao bilo bi mi drago!!
Ja sam ovo naucio na tezi nacin :(
Zanima me uglavnom, koja je razlika između ova dva naoko ista uređaja (ku990, ku990i). Inaće pretraživao sam po internetu, ali nigdje da nađem. E i ovo: sa ku990 dobio bi sve one dodatke (olovčica, foliju za zaštitu ekrana i slušalice), a sa ku990i toga nema. ZAŠTO! Ako tko zna odgovor bit ću mu vrlo zahvalan.