Općenito o mobitelima

Lg cookie kp 502 ili lg cookie fresh gs290

Skizzy čet 14.10.2010 16:20

Ja sam od frenda malo probo taj cookie i mogu ti rec da nije los mobitel ako nisi zahtjevniji malo (Nema wifi,3gs,gps i to)ali za klasicne stvari je dobar.

A za ovaj drugi neznam nisam ga imo priliku isprobat.

LG kp502:

Display mu je dosta velik

Lezi u ruci

Lagano pisanje SMS-ova

Dobro se cuje kad s nekim razgovaras

Imas za njega teme (s ti temam-a gubis garanciju)

Lagano ga je dekodirat trebas samo USB i par programcica

medo32 pon 6.12.2010 16:30

Ja bi rekao da je LG Cookie fresh bolji mobitel i noviji. Razlozi zasto je bolji su:

1. Bolja kvaliteta izrade

2. noviji i bolji softver

3. bolje sucelje i bolji touch

LG KP500 jedino ima 3 megapiksela kameru, a Cookie fresh ima 2 megapiksela.

bionda uto 7.12.2010 23:13

Hej,

ja imam vec nekoliko dana cookie fresh i bas sam se ugodno iznenadila. Danas sam prvi put isla gledati kakve igrice ima na njemu, i naravno pusiona. Samo neke demo verzije. Otisla sam na str mobile9 i skinula si nekoliko igrica, instalirala ali nekaj ne stima. Vidim cetvrtinu igrice odnosno prevelika je za display tak da vidim samo jedan dio igre. U cemu je kvaka? Da li se negdje moze mijenjati rezolucija ekrana ili u cemu je problem?

medo32 sri 8.12.2010 18:38

Da bi cijela igra bila preko cijelog zaslona to moras narediti u postavkama rezoluciju, a ako te opcije nema onda nema pomoći. Mozda si skinula neke igrice koji nisu za tvoj model mobilnog telefona. Moj ti je savjet da na internetu potražiš igrice baš za taj model Cookie fresh, instaliraš ih i mislim da onda ne bi trebalo biti problema.

macan321 ned 19.12.2010 19:46

e ljudi ja sam imao oba mobitela.......i moram reći:

LG kp 502 je jedan od najlošijih mobitela koje sam ikad imao.......razlozi:

1.jako loš touch

2.jako loša kamera

3.mobitel je jako nekvalitetan.....

...prekjučer sam kupio lg gs 290 cookie fresh i moram reći:

jedan od boljih mobitela koje sam imao....razlozi:

1.10000 puta bolji touch od kp 502 

2.solidan zvučnik

3.ljepši i kvalitetnjiji dizajn

jedina bolja osobina kp 502 je što možeš staviti teme...i podržava više aplikacija i igara (www.mylgcookie-na ovoj stranici možete skinuti igre za lg cookiea koje su fullscreen)

i imam samo jedno pitanje:

ZNA LI TKO MOŽDA KOJU STRANICU NA KOJOJ MOGU SKINUT FULLSCREEN IGRE ZA GS290?????? A DA NIJE MOBILE9, UMNET ILI GETJAR