LG cookie free unlock

Ja bih molila za pomoć... Zapela sam kod koraka 14-19... Napravim točno sve kako piše i nikako mi ne izbacuje ona 2 filea STATIC_EEP ni na desktop niti u all you need mapu ...

ništa nije bilo za instaliranje nego 2 mala zasebna fila koja sam ja kopirala na c - jedino to vidim kao moguću grešku jer sve ostalo sam napravila baš kako piše i sve je dobro išlo...
MOLIM ZA POMOĆ........... :(

ništa nije bilo za instaliranje nego 2 mala zasebna fila koja sam ja kopirala na c - jedino to vidim kao moguću grešku jer sve ostalo sam napravila baš kako piše i sve je dobro išlo...
MOLIM ZA POMOĆ........... :(

Ako si sve radila kak je ovidje, trebalo bi biti ok. Koj operativni sustav koristis? Ta 2 filea ti trebaju izac u onoj mapi koju si napravila. Probaj skinuti negdje na netu druge usb flash dirvere pa probaj ponovno

I da, reci mi još koja su to zasebna 2 filea...

Ovo svugdje vidim, sa tim KP500... a kako da otključam KP502? Jel isto kao i KP500 samo s drugim flash datotekama?

I moj je kp 502, problem je što ja ne znam kako se koriste te flash datoteke (možda su i ove dobre u toj mapi all you need)... U uputama piše instaliraj ih ali kako??? kopirati pa ubaciti negdje jer nisu kao klasične datoteke što se instaliraju (os windows 7 ultimate).

Razlog je u tome što špažljivo ne čitate i zbog toga imate probleme! Lijepo sam skroz gore pod napomenu napisao: Ovaj tutorial je isproban i provjereno radi. Ovaj postupak se može primjeniti na LG KP500, KP501 i KP502! KP 500 je to sve, razlika je u jednom gumbu u sredini, hardwer je isti na svim navedenim modelima

I moj je kp 502, problem je što ja ne znam kako se koriste te flash datoteke (možda su i ove dobre u toj mapi all you need)... U uputama piše instaliraj ih ali kako??? kopirati pa ubaciti negdje jer nisu kao klasične datoteke što se instaliraju (os windows 7 ultimate).
u toj mapi all you need je sve što ti je potrebno! Skini mapu na desktop, pažljivo čitaj i idi korak po korak, stvarno nemožeš pogrješiti!

Pitanjce jedno!
Ako negdje slucajno pogriješim ili tako nešto,el mogu sjebat mob? :)

Ja sam se jučer 3 sata zezala se s time i nakon toga mob mi je normalno radio ali nisam uspjela otljučati ;)

Evo mene isto zeza od 14-19 koraka..necu mi se stvoriti ta dva file-a!

ne mozes nikako

e budem vam pomogao s video tutorijalom cim budem na laptopu, trenutno nemam neta, al cim dobim stavljam video!

Evo dragi bug-ovci, odlučio sam podjeliti ovaj tutorial kako besplatno dekoditati lg cookie.
Da napomenem odmah da sam ovaj tutorial sam napravio i kako ovim putem ZABRANJUJEM KOPIRANJE ILI UMNOŽAVANJE OVOGA TUTORIJALA PO DRUGIM FORUMIMA BEZ DOZVOLE ADMINISTRATORA TUTORIJALA, ODNOSMO MENE! Ovaj tutorial je isproban i provjereno radi. Ovaj postupak se može primjeniti na LG KP500, KP501 i KP502!
SVE ŠTO RADITE, RADITE NA VLASTITI RIZIK! Tutorial je vrlo jednostavan jer sam ga pojednostavnio i napravio hrpu stepova kako bi omogučio svim korisnicima dekodiranje!
Isprobano na windows 7 i windows xp (kažu da na visti ne radi)
Za unlock lg cookie-ja potrebno vam je: http://www.megaupload.com/?d=VJGNOEEJ
Tu vam se nalazi sve što trebate! PRIJE OTKLJUČAVANJA OBAVEZNO IZBRISATI SVE DRIVERE I LG PC SUITE
UPUTE:
1. Skinite priloženo na desktop
2. Ugasite mobitel i izvadite bateriju, memorijsku i sim karticu
3. Spojite mobitel putem USB kabela koji ste dobili uz njega i instalirajte drivere koje ste dobili u priloženom (PR/ C:\Users\zero_cool\Desktop\ALL YOU NEED UNLOCK\FlashUSB), kada su driveri instalirani, iskopcajte mobitel s kabla
4. napravite mapu u C:\ i nazovite ju "KP"
5. Iz mape V10D_08 (PR/ C:\Users\zero_cool\Desktop\ALL YOU NEED UNLOCK\V10D_08) kopirajte sve fajlove u mapu "KP"
6. Otvorite program EXTRACT
7. u program upišite: c:\KP\Inf_webDnld.dll i stisnite enter
8. nakon toga upišite c:\KP\V10D.wdb i stisnite enter
9. Upišite V10D_08 i stisnite enter i opet enter
10. Pricekajte dok ne prođe LOADING... Kada prođe, program ce se sam zatvoriti
11. Sada u mapi KP imate nekoliko novih fajlova, kada vidite file pod nazivom "KP500AT-00-V10d-EUR-XXX-FEB-14-2009+8_slb_paging.flb" te mu izmjenite naziv u "KP500.flb"
12. Kopirajte file koji ste upravi izmjenili u c:\
13. Otvorite program KP500-Utils-EN
14. upišite slovo "N" pa enter
15. upišite "\\.\USB1" pa enter
16. upišite "C:\KP500.flb" pa enter
17. upišite ""STATIC_EEP" pa enter
18. Nakon što ste upisali navedeno, spojite mobitel (ugašen) putem usb kabla te pričekajte da program odradi očitanje
19. Kada se program zatvori, u mapi "Allyouneed" ce vam se naci 2 fajla, izbrišite fajl "STATIC_EEP.bin" i ostaje vam fajl "STATIC_EEP"
20. Kopirajte fajl "STATIC_EEP" u c:\
21. Uđite u program KP500-Utils-EN
22. Uprogram upišite slovo "O" pa neter
23. upišite C:\STATIC_EEP pa enter
24. Nakon toga če vam se pojaviti na ekranu "UNLOCK NUMBER: (8-znamenkasti kod)", zatvorite program na X
25. Kod prepišite negdje na papir
26. složite mobitel i upalite ga
27. Kad je mobitel upaljen, upišite u njega broj: 2945#*71001# (PR/ kao za provjeru stanja na racunu)
28. Klik na OTKLJUČAJ SIM
29. klik na MREŽNO ZAKLJUČAVAJE
30. ukucajte kod koj ste zapisali na papirić i stisnite ok
31. Ugasite i upalite mob i imate otključani LG COOKIE! =)
već sam ja sve to napravio u ovoj temi i sve radi, čitaj malo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A od kud sam ja mogo znat... U ovom djelu digitalije>mobitel ima milijun tema, i sta sam ja sad trebo sve to pregledat... Zbog takvih kao ti sam i otišao s jednog foruma već... Ja sam dosao tu s namjerom da pomognem ljudima, al vidim da ima puno nezahvalnih pa cu od sad koristiti ovaj forum isključivo da čitam teme koje idu meni u korist!

Ups xD
Ma tek sam par dana tu na BUG-u tak nisam skužio... Sorry

Ups xD
Ma tek sam par dana tu na BUG-u tak nisam skužio... Sorry
Ok, nema frke

Oce taj video tutorial?

Evo danas sam upravo dekodirao 2 lg kp 502 preko ove metode. Samo da javim!

Evo danas sam upravo dekodirao 2 lg kp 502 preko ove metode. Samo da javim!
Heh, meni se forumaš javio da mu preko teamviewera otključam, i uspio sam u manje od 3 minute

zna li netko zašto mi se nakon 18. dijela pojavljuje error: "Error during the sec-pack sending: For NAND systems an EBL must be injected. None was found. Nakon toga ne stvore se STATIC_EEP.bin i STATIC_EEP
i ja također ne mogu instalirat drivere, samo dva filea stoje u FlashUsb mapi: Flashusb.inf i FlashUsb.sys
molim vas za pomoć, jako želim otključat ovaj mob

i ja susjedi pokusavam dekodirati ali neide upisem ovaj STATI_EEP ali dode ovo NAND kao i na video i pogledam na desktop i sve i nema mi ta dva filea i nemogu dalje
mi moze ko poslati taj file ili dati neki savjet

ITKO sta ste mrtvi sta je ovo

tutorijal je ok, ja sam uspio da otključam KP502, dva dana je bilo istih problema a onda sam skontao da ja upisujem USB1 i javlja mi grešku nand...... a kada sam upisao \\.\USB1 pojavila su se dva Static fajla, usput se telefon upalio iako sam radio bez baterije. Ponovo sam ga iskočao i upisao static_eep koji sam prethodno zalijepio kraj kp500.flb i slijedi enter , prikopčavanje fona i dobijam kod kojim sam otključao kp502..... Znači tutorijal ispravan 100%, samo čitati šta piše i tačno tako unositi

Ikod mene je bila ista greška, a javlja se zato što upišeš USB1 a treba \\.\USB1, tek kada sam to upisao i nastavio po titorijalu stvorila su se dva static fajla u mapi lg utilsa,,, fon uspješno otključan kao i kp 500 danas,, Pashan Zenica

Jel mi može netko pomoći oko tog famoznog otključavanja mobitela! Ne razumijem ovo sa prvim korakom FlashUSB! Postoji sistemski file koji se ne da instalirati, a piše da se treba instalirati, pa to ne razumijem! Molim vas za pomoć! I sad ne znam da li je to zbog toga (FlashUSB) ili nečeg drugog ali mi također neće napraviti ona dva file koja bi trebao, nego javi NAND grešku i ništa! Zahvaljujem Vam se unaprijed!!
-