dabomb pon 26.5.2014 12:03

Vlasnik sam iNew V3, par pitanja ako znate odgovore:

-kad nestane signala od mob mreže mob se sam zaključava svako malo, znači odeš npr na slike on se zaključa, ali samo kad nema signala

-ponekad kad slikam uslika full zelene slike, znači preko cijelog ekrana

-gps nije bas naj, malo radi malo, jest da trenutno imam samo od googla onaj gps

-baterija srednja žalost, vidio sam da se može stavit od drugog moba bat, mislim da je THL w8, ima neko iskustva?

-dali G3 radi samo na microsim kartici ili to nema veze?

Gore je android 4.2.2 ROM 1.0.8

Hvala na odgovorima

luka_cro pon 26.5.2014 15:01
dabomb kaže...

-kad nestane signala od mob mreže mob se sam zaključava svako malo, znači odeš npr na slike on se zaključa, ali samo kad nema signala

-gps nije bas naj, malo radi malo, jest da trenutno imam samo od googla onaj gps

-baterija srednja žalost, vidio sam da se može stavit od drugog moba bat, mislim da je THL w8, ima neko iskustva?

Hvala na odgovorima

-bas se zakljuca lockscreen ili se zakljuca sim i treba pin?
-Nisam cuo da slika zelene slike, probaj neku drugu aplikaciju za cameru sa marketa
-za gps cekamo neki novi patch
-da, pase baterija od w8 i nekih 20% duze traje
-da, 3g radi samo na microsim 

brixy pon 26.5.2014 15:44
dabomb kaže...

Hvala na odgovorima

1. pojma nemam

2. koristim lenovo supercam

3. gps dugo traži satelite i treba mu vremena da ih počne koristiti

4. baterija katastrofa!

5. kod mene radi na običnoj sim kartici - wcdma 850/2100

također rom 1.0.8 - očekuje se navodno (već predugo) ROM 1.1.4

brixy pon 26.5.2014 15:50
nenads kaže...

naručio sa to2c.platio 14-04 i još ga nema a evo je 22.05

što mi je raditi???

Ima li netko iskustvs sa to2c???

Imam ja, došao nakon 20-ak dana, bez original kutije sam naručio i prošao bez pdv-a.

Žali se paypalu nakon 45 dana, ako ne stigne u međuvremenu

dabomb pon 26.5.2014 18:26

Da samo lock screen, mozda je nest upaljeno jos cu pročrčkat.

Jos jedna stvar, kopirao sam kontakte sa sima na mob i prekopirao mi je samo imena bez brojeva.

Prvo sam bio dosta zadovoljan sa mobom sad vec nekako zalim:) Bateriju sam drugu naručio, pa i tih 20% sto ce duze trajat je ok.

mariolon uto 27.5.2014 01:28

e ovako kupio sam ovaj mob i dobio ga jučer i sve je odlično osim neradi mi gps i internet kad nisam na wifi nešto kao data connection check a data connection mi je on stalno...verzija mi je cxq_v3_inew_v1.0.9

dabomb uto 27.5.2014 21:33

gps radi samo mu treba neko vrijeme da se spoji, kod mene cca 4-5 min, Wi-fi i data connection rade ok. MOras mu podesit u postavkama operatera i g3 da ti radi data con.

Koliko sam vidio ovaj rom koji se čeka rješava gps problem i baterija problem. Mob je inače sasvim solidan.

MSP sri 28.5.2014 11:16

Dragi znalci, upomoć! 

Imam INEW V3 s Banggooda  nekih 4 mjeseca. Od toga barem već mjesec i pol mi ne radi on/off tj start gumb (s lijeve strane) ili kako se već zove. Mobač je stalno u svom caseu, nije padao, ništa mu se traumatično nije dogodilo, ali gumb ne odgovara na nikakav pritisak. Prije je radio normalno. Problem je taj što se bojim uopće ugasiti mobitel (a htjela bih ubaciti mem karticu :/) jer tko zna hoću li ga moći upaliti opet! Što da radim? Na wowshop (je l se tako zove?) su mi savjetovali neka na nekoj kineskoj stranici kupim taj gumb i odnesem mob u neki servis smartphona da mi ga zamijene. Pitam se da samo možda neki kontakt ne radi i da možda može šljakat i s ovim gumbom ako se štogod "pritegne" (bubam sad...) Ima li tko iskustva s ovim i ako znate, pošaljite me nekom da to sredi ili gdje da kupim samo taj fakin gumb... Hvala puno unaprijed za svaku pomoć!!!

Baj d vej, komad sjajne plastikice koji se nalazi na lijevom boku mobača odmah iznad spomenutog gumba mi se ODLIJEPIO!!! Budući da je na gornjem dijelu tog sad golog dijela mobitela neka rupica ne znam smijem li jednostavno tu plastikicu zalijepiti nazad s moment ljepilom jer se bojim da ću slučajno začepiti tu rupicu i onda tko zna... Da to isto prepustim spretnim rukama servisera? Eto tako je to kod mog INewa! Ostalo sve super :D

malina22 čet 29.5.2014 13:34

Prijatelj kupio ovaj telefon prije nekih mjesec i po dana...u početku je bio oduševljen, on je i dalje oduševljen...ali skoro kad smo bili na kafi uzmem telefon u ruke i vidim da mu ona crna plastika preko ekrana sto ide odlijepila sa lijeve strane cijelom duzinom...za tel koji je platio 150 eura, sto i nisu male pare po meni se to ne bi smjelo desavati pogotovo sto je star tek mjesec i po.

brixy čet 29.5.2014 14:32
malina22 kaže...

Prijatelj kupio ovaj telefon prije nekih mjesec i po dana...u početku je bio oduševljen, on je i dalje oduševljen...ali skoro kad smo bili na kafi uzmem telefon u ruke i vidim da mu ona crna plastika preko ekrana sto ide odlijepila sa lijeve strane cijelom duzinom...za tel koji je platio 150 eura, sto i nisu male pare po meni se to ne bi smjelo desavati pogotovo sto je star tek mjesec i po.

Ako je ovo itko razumio, molio bih da mi pojasni{#}

display name ivo ned 1.6.2014 09:12

Pozdrav!

I sam ću uskoro postati vlasnik iNew V3, putuje već 11 dana, zadnji status je od danas da je napustio Švicarsku. Čitao sam dosta review-a o njemu i čini mi se super za te novce. Također, 2 prijatelja ga već imaju i nisu mu našli manu osim možda slabije baterije ali tu ne vidim problem jer mi i trenutni smartphone ima 1800mAh i izdrži jedan dan normalnog korištenja, što mi je ok, i isto očekujem od novog. Već sam se naoružao punjačima i drugom baterijom u slučaju da zatreba. Ovo će mi biti prvi "kineski" mobitel... Pročitao sam negdje da je 2014. godina kineskih mobitela. Vidim da ih dosta ljudi naručuje i uglavnom su pozitivna iskustva pa se nadam da ću i ja biti zadovoljan. Čisto na mom primjeru, kritike slušam stalno... nitko od prijatelja i ukućana nema povjerenja u kineske mobitele i s nestrpljenje čekaju da vide kako sam se zeznio... {#} Ali isto su prošla i ta dva frenda a sad kad taj isti mobitel pokažu nekome nitko ne vjeruje da košta toliko već ga procjenjuju na nekoliko puta više i zavist je više nego očigledna. Postat ću impresije kad mi stigne...

BloOm3R! pon 2.6.2014 14:23

Ja sam kupio inew v3 preko wowshopa prije par dana.

Na mobitelu je sve super osim baterije između 80 i 100% baterija kao da neradi u 2 minute se isprazni do 80% a dalje isto loše radi.

Očekujem novu i jaču bateriju.

BloOm3R! uto 3.6.2014 22:09
brixy kaže...
BloOm3R! kaže...

Ja sam kupio inew v3 preko wowshopa prije par dana.

Da li si ih pitao išta za garanciju, kako rješavaju stvari u slučaju da se telefon pokvari?

To ću ih sad pitat i u vezi toga što baterija nevalja.

display name ivo uto 17.6.2014 06:24

Evo stigao i meni iNew V3 pa da komentiram malo... Mobitel radi, wifi radi, kamera solidana, video solidno snima, youtube na 720p trza (vjerojatno zbog sporog neta - 4Mbit wifi), gps nisam uspio isprobati jer u kući ne pronalazi satelite a vani je vrijeme očaj pa nisam isprobavao. Baterija loša - ne puni kako treba, 90% pa skoči na 100% a troši se na očigled kad ga koristim. Isti problem sam imao na Galaxy S3 mini sa zamjenskim kineskim baterijama. Ekran odličan, zvuk tako tako. Ima hrvatski meni ali nije 100% prevedeno sve pa tu i tamo naletim na engleski. Meni nije problem ali to nisam nigdje pročitao dok sam ga istraživao pa eto nek se i to zna. Sve u svemu zgodan za surfanje, dobar gadget, zbog veličine nije baš praktičan za nošenje (ne stane u džep), zbog baterije nije baš za intenzivno korištenje ako nemate u pripremi punjač sa sobom. Dođe s instaliranim marketom, sve omiljene aplikacije mi rade osim SMS parkinga koji ne dobije povratnu informaciju da je parking plaćen. Napisati ću daljnja zapažanja nakon što ga neko vrijeme budem koristio.

display name ivo uto 17.6.2014 19:11

Pa piše ti sve koliko vidim. Ista stvar kao i na drugim stranicama. Ja sam svoj sa banggooda naručio. Teoretski imaš godinu dana garanciju. U slučaju kvara šalješ ga njima, ti plaćaš trošak slanja (70-ak kn koliko sam negdje pročitao) i oni ti ga poprave i pošalju nazad ili dobiješ novi. Banggood ti pošalje još neki poklon jer si platio slanje, tipa bateriju dodatnu ili tako nešta. E sad, ne znam nikoga tko je slao nazad pa ne znam kako to u stvarnosti izgleda. Ali u startu se pripremiš da za te novce ne očekuješ neku super kvalitetu i da ako radi godinu dana to je super! Svejedno češ ga za toliko pregazit vrijeme kao i sve druge prije njega. I kad ga dobiješ ako radi to je to, ako ne odmah reagiraš i šanse su da češ dobiti novce nazad. U svakom slučaju sigurnije od kupnje preko njuškala! {#}

Ag008 uto 17.6.2014 22:04

Ja sam jednom slao mobitel natrag. Oko 2 tjedna treba da dođe do Kine, 2 tjedna popravak i nešto oko 3 tjedna da dođe iz Kine u HR. Zapravo kako su naši servisi isto spori tu negdje su.

No najvjerojantije ti se neće pokvariti a većinu problema ionako rješavaš preko novog roma.

Ja imam mobitel već mjesecima i čisto je ok. Instalirao sam i 1.1.5 rom koji ima OTA upgrade ali nije mi baš nešto. Logo prilikom paljenja se promijenio.

BloOm3R! ned 29.6.2014 17:48

Ja već svojeg imam nekih mjesec dana i nisam zadovoljan baterijom,a drugi veći problem je što mi je ekran potonuo tamo gdje se najviše povlači.

Ovi iz wowshopa za to nepriznaju garanciju jer kažu da je bio prevelik pritisak a nikad nije pao i stalno je u zaštitnoj masci.

display name ivo pon 30.6.2014 06:33

Kako misliš ekran potonuo? Ne znam šta mu radiš ali ja sve svoje mobitele čuvam i držim u zaštitnim maskama i pažljivo s njima rukujem tako da svi od mene i nakon 2 godine odu gotovo kao novi. Nema ti kod takvih mobitela sile, nisu to nokie one stare da ga baciš na pod pa samo pokupiš i sastaviš masku koja eventualno otpadne i sklopiš ga a on radi. {#} Mogu potvrditi isto nakon nekih mjesec dana korištenja da sve na mobitelu uredno radi, GPS nađe za nekih 3-4 minute (malo duže nego što sam navikao), youtube aplikacija laga pa sam našao neku drugu koja radi odlično i to je u biti sve što sam od negativnih stvari primjetio. Osim baterije koja je slaba za taj mobitel i pri korištenju se jako brzo prazni i netočno pokazuje postotak baterije, padne po 10% odjednom i tako...