HTC HD2 - Ne radi touch screen

Cekaj ti si kupio mob i znao si da mu neradi touch ili?
Jedino rjesenje ti je kupnja novog digitizera koji kosta oko 200kn + zamjena 50-100 kn ako neces sam mjenjati.

Nemora bit , moze bit neki Android ROM koji ima screen bug , probaj ga resetirat na tvornicke postavke .

kak da ga resetiram na tvornicke postavke?
i da to je problem reko mi je jedan lik iz servisa da nije problem u touch screenu vec u sustavu mobitela.. pomoc..

Mislim da bi ovo trebalo biti od pomoci , javi rezultate .

Ne pomaze,al svejedno hvala..
http://www.youtube.com/watch?v=bKDrLPGDuJk desava mi se isto ko ovom tipu, al ne radi to sa crvenim gumbom.
jel ima njemu spasa?
bio sam u obliznjem servisu za mobitele i tip mi je reko da moram mjenjat software na mobu, al ne mogu jer kad ja ukljucim usb ne mogu odabrat za pohranjivanje i to, vec mi on automatski pocne punit mob.. sad me zanima dal postoji program kojim se moze upravljat mobitelom preko kompa ?

Neznam sad tocno kako, ali probaj naci na netu kako uci u recovery(ili bootloader) mobitela(kad je ugasen neku kombinaciju pritisnes i upali se recovery) i onda preko kompa ubacis gore neki novi sustav, pogledaj malo na xda za vise informacija(nemam taj mobitel pa neznam detalje).

To sam bas sad htio napravit, hvala!:)
javim rezultate

Skini si orginal windows phone 6.5 za taj mob, pokrenes ga na pc-u i sljedis upute..instalirat ce ti se orginalni stock WP 6.5.. ako idalje neradi screen otisao je digitizer. Iako ja vec sad vjerujem da ti je riknio digitizer..

ne radi na froyi touch.. sta sad najbolje da kupim novi touch jel ?

Jedino to...kao sto sam ti napisao na prvom postu. Sretno

Gledao sam sad bas na youtube screen replacement video za HD2 i vidim da je mobitel skroz s*eban sto se tice unutrasnjosti, samo su nabacali komponente u njega...
Tako da sretno s popravkom.
E i daj prije nego kupis novi screen probaj ga rastaviti i sve ispocetka spojiti, mozda ti se samo jedan onaj plosnati kabel(neznam kako bi drugacije rekao) otpojio(prilikom pada mobitela ili slicno).

i kad kupim novi touch necu ga znat zamjenit, moram ga nekom dat ko zna.. i to je definitivno to jel ? oso je touch ?

oprostite na duplom postu..
http://www.youtube.com/watch?v=iWP2jBI5Vs0&feature=youtu.be evo ga..

Isplativija i laksa solucija je da kupis neki rashebani HD2 na kojem je npr. osla maticna ploca a da mu je digitizer i ekran ispravan..i onda samo na svoj stavis kompletno ekran sa digitizerom...jer ovako kad mjenjas samo digitizer mora se odljepiti od ekrana sto moze doc do pucanja i ostecenja ekrana. I jos pozitivna strana toga je sto ces imati orginalni digitizer..kopije koje kostaju do 200 kn nisu pouzdane a niti kvalitetne.

Ja sam mijenjao digitizer na svom HTC Evo 3D-u, naručio sa ebaya za 8,49$ sa poštarinom i alatom, došao digitizer, isti kao i moj (iako je na ebayu na slici pisao Sprint (američke verzije moba), na ovom digitizeru što sam dobio piše HTC), potpuno identičan. Zamijenio navečer uz 3 piva i youtube video, sve radi bez frke :) pa eto, da te ohrabrim malo

Digitizer je ovo:http://img80.imageshack.us/img80/3699/ccufbegewkkgrhqfjke0c4z.jpg to zaokruzeno? pa jel nebi bilo mozda lakse zamjenit da kupim cijeli touch screen sa digitezerom? zato sto iskreno nisam bas precizan s tim i bojim se da cu napravit jos vece zlo?
i za koliko bi mi to doslo otprilike sa ebaya?

digitizer je to sve na slici, to "staklo", cijeli touch screen

http://www.njuskalo.hr/htc-dijelovi/htc-hd2-touch-screen-oglas-7880847 jel bi ovo bilo dobro ?

I naravno pri kupnji digitizera moraš pazit koji češ kupit jer postoje dvije vrste digitizera, na lemljenje i na konektor.

ja sam bratu nema misec dana naručia z 120kn priko ebaya,
samo kad pogledam kad sam ja se bi minja digitizer je doša 400+kn,
tako da je danas to bagatela

Bok! Imam HTC One M8 i ne radi mi touch screen samo na kameri, radi mi i na snapchatu i na drugim aplikacijama, osim na toj koju sam dobila sa mobom... Problem je u tome sta nemam vise garancije... Pa ak mi mozete pomoooc:)

Factory reset bi bio fin. Vrlo moguce da si negdje slucajno opciju upalila da..."nemam pojma sta.."
Ako ne upali, htc ima RUU fajlove koji ga vrate na tvornicko stanje
Pozz, kupio sam danas HTC HD2 i ne radi touch na njemu, zenska koja mi ga je prodala je rekla da je pisala poruku i da je odjednom touch prestao radit, upali se on i sve al ne radi touch.. ne znam jel to nekakav bug posto mob ima na sebi android ? ili je nesto drugo ?
Molim vas savjete!