Općenito o mobitelima

HTC HD2 - Ne radi touch screen

Kolegaee čet 9.5.2013 21:32

Pozz, kupio sam danas HTC HD2 i ne radi touch na njemu, zenska koja mi ga je prodala je rekla da je pisala poruku i da je odjednom touch prestao radit, upali se on i sve al ne radi touch.. ne znam jel to nekakav bug posto mob ima na sebi android ? ili je nesto drugo ?

Molim vas savjete!

Kolegaee pet 10.5.2013 21:49

Ne pomaze,al svejedno hvala..

http://www.youtube.com/watch?v=bKDrLPGDuJk desava mi se isto ko ovom tipu, al ne radi to sa crvenim gumbom.

jel ima njemu spasa? 

bio sam u obliznjem servisu za mobitele i tip mi je reko da moram mjenjat software na mobu, al ne mogu jer kad ja ukljucim usb ne mogu odabrat za pohranjivanje i to, vec mi on automatski pocne punit mob.. sad me zanima dal postoji program kojim se moze upravljat mobitelom preko kompa ?

CroNk3r pet 10.5.2013 22:20

Neznam sad tocno kako, ali probaj naci na netu kako uci u recovery(ili bootloader) mobitela(kad je ugasen neku kombinaciju pritisnes i upali se recovery) i onda preko kompa ubacis gore neki novi sustav, pogledaj malo na xda za vise informacija(nemam taj mobitel pa neznam detalje).

Robilad pet 10.5.2013 23:28

Skini si orginal windows phone 6.5 za taj mob, pokrenes ga na pc-u i sljedis upute..instalirat ce ti se orginalni stock WP 6.5.. ako idalje neradi screen otisao je digitizer. Iako ja vec sad vjerujem da ti je riknio digitizer.. 

CroNk3r sub 11.5.2013 10:47

Gledao sam sad bas na youtube screen replacement video  za HD2 i vidim da je mobitel skroz s*eban sto se tice unutrasnjosti, samo su nabacali komponente u njega...

Tako da sretno s popravkom.

E i daj prije nego kupis novi screen probaj ga rastaviti i sve ispocetka spojiti, mozda ti se samo jedan onaj plosnati kabel(neznam kako bi drugacije rekao) otpojio(prilikom pada mobitela ili slicno).

Robilad sub 11.5.2013 13:38

Isplativija i laksa solucija je da kupis neki rashebani HD2 na kojem je npr. osla maticna ploca a da mu je digitizer i ekran ispravan..i onda samo na svoj stavis kompletno ekran sa digitizerom...jer ovako kad mjenjas samo digitizer mora se odljepiti od ekrana sto moze doc do pucanja i ostecenja ekrana. I jos pozitivna strana toga je sto ces imati orginalni digitizer..kopije koje kostaju do 200 kn nisu pouzdane a niti kvalitetne.

Val sub 11.5.2013 15:24

Ja sam mijenjao digitizer na svom HTC Evo 3D-u, naručio sa ebaya za 8,49$ sa poštarinom i alatom, došao digitizer, isti kao i moj (iako je na ebayu na slici pisao Sprint (američke verzije moba), na ovom digitizeru što sam dobio piše HTC), potpuno identičan. Zamijenio navečer uz 3 piva i youtube video, sve radi bez frke :) pa eto, da te ohrabrim malo

bender_007 sri 29.6.2016 11:43
Spuzva Bob1111 kaže...
Bok! Imam HTC One M8 i ne radi mi touch screen samo na kameri, radi mi i na snapchatu i na drugim aplikacijama, osim na toj koju sam dobila sa mobom... Problem je u tome sta nemam vise garancije... Pa ak mi mozete pomoooc:)

Factory reset bi bio fin. Vrlo moguce da si negdje slucajno opciju upalila da..."nemam pojma sta.." 

Ako ne upali, htc ima RUU fajlove koji ga vrate na tvornicko stanje