RedHill ned 11.12.2016 08:22

Prije 10min, mobitel mi se zamrznio, nije reagirao na nista, pa sam izvadio bateriju. Sada se mobitel uopce ne zeli upaliti. Probao sam par metoda za hard reset,ali nista. Sad ga drzim na punjacu.

Jel zna netko u cemu je problem? Ovo mi se dogodilo dok sam slusao pjesme na youtube preko Chrome.

EDIT: Punjac se uopce ne grije nakon 10-15 minuta sto sam drzao mobitel na punjacu, probao sam isti punjac na tabletu i tablet se puni preko tog punjaca, probao sam drugi punjac na moj mobitel, ali nista. Predpostavljam onda da je oslo napajanje ili?

xXTheLuka1998xX ned 11.12.2016 21:04
RedHill kaže...

Prije 10min, mobitel mi se zamrznio, nije reagirao na nista, pa sam izvadio bateriju. Sada se mobitel uopce ne zeli upaliti. Probao sam par metoda za hard reset,ali nista. Sad ga drzim na punjacu.

Jel zna netko u cemu je problem? Ovo mi se dogodilo dok sam slusao pjesme na youtube preko Chrome.

EDIT: Punjac se uopce ne grije nakon 10-15 minuta sto sam drzao mobitel na punjacu, probao sam isti punjac na tabletu i tablet se puni preko tog punjaca, probao sam drugi punjac na moj mobitel, ali nista. Predpostavljam onda da je oslo napajanje ili?

A da pokušate instalirati drugi android,imao sam i ja taj problem,stavio sam ga na android 6.0 marshmallow sad odlično radi

RedHill ned 11.12.2016 22:13
xXTheLuka1998xX kaže...
RedHill kaže...

A da pokušate instalirati drugi android,imao sam i ja taj problem,stavio sam ga na android 6.0 marshmallow sad odlično radi

Mobitel se uopce ne zeli upaliti, ako nisi procitao :P ;)

RedHill pon 12.12.2016 21:37
xXTheLuka1998xX kaže...

kada se flasha mobitel nesmije ionako biti upaljen ,jer baterija ide van pri tom procesu udite na needrom.com nađite x5 pa ćete vidit o čemu govorim haha

Da li gubim garanciju zbog flashanja? Također, mene mobiteli nikad nisu zanimali, tako da ja neznam te cake s flashanjem, mjenjanjem romova i ostalih stvari. Sjecam se u srednju kad su moji iz razreda znali po cijeli dan razglabati o tome, nikad me mobiteli i te stvari nisu zanimali, tako da se ispricavam ako ispadam glup :)

Također mislis da cu s flashanjem rijesiti problem?

EDIT: Predpostavljam da to ne bih trebao biti problem, jer su i sami morali otkljucati mob i staviti drugi ROM, a ne kineski? Ovo je samo pretpostavka?

xXTheLuka1998xX uto 13.12.2016 10:41

naravno da se ne gubi garancija ,doduše ja sam na svog stavio drugi rom jer me baš nije briga za garanciju jer imam drugi mobitel,mislim da bi i serviseri istu stvar napravili,bitno je da mobitel radi kako tako pa dokle gura

Malo se treba zezati s tim ali na kraju se isplati.

RedHill uto 13.12.2016 13:51
xXTheLuka1998xX kaže...

naravno da se ne gubi garancija ,doduše ja sam na svog stavio drugi rom jer me baš nije briga za garanciju jer imam drugi mobitel,mislim da bi i serviseri istu stvar napravili,bitno je da mobitel radi kako tako pa dokle gura

Malo se treba zezati s tim ali na kraju se isplati.

dosao iz sume, pa cu valjda imati vremena to napraviti. Znaci ako stavim ROM koji je vec bio ondnosno reinstaliram ako se to moze, ne gubim garanciju, a ako mjenjam onda gubim? Ispricavam se, ako sam dosadan, ali samo zelim biti siguran, jer nemam iskustva s tim

RedHill čet 15.12.2016 12:32

Hvala na svemu, ali rađe ću ga servis poslati, pa nek se oni zajebavaju s tim, ako mogu popraviti ili ce reci da sam ja pokidao mobitel. Mobitel sam kupio na eKupi imam sve orginalno osim racuna, kojeg nemogu naci, cak i kutiju u kojoj mobitel dosao i nju sam sacuvao. Hoce li mi priznati garanciju? Također, eKupi drži sve račune online, pa je moguce da ih se isprinta, valjda ce priznati taj racun?

Ima netko iskustva s ovakvim stvarima?

RedHill pet 14.7.2017 10:40

Pozz,

Nakon dva tjedna mi se mob vratio popravljen i evo do dana danasnjeg radi normalno, kao i kad sam kupio.

Ja sam svoj slao u servis za vrijeme zimskih blagdana, pa san zato tako dugo cekao da mi dođe mob sa servisa.

U svakom slucaju preporucujem da ga posaljete na servis, ako jos imate garanciju