Pozivni broj +38512020202

meni se čini kao broj HTovog call centra, al ne mogu 100% tvrdit ...

eo cekat cu ja da mene zovne jer se nebojim javit na telefon pa ti javim koje bio

eo cekat cu ja da mene zovne jer se nebojim javit na telefon pa ti javim koje bio
Provjeri po ulici prije, da nema nekih crnih kombija sa čudnim antenama na krovu .....

eh, imam previse na racunu da bih se zaje*****

To su ovi iz T-coma, mene zovu sa istog broja.

Ne može ti nitko uzeti pare s računa ako se javiš na poziv unutar HR....
Ako ih nazoveš nazad, to je već druga stvar.

Pozivni za Zagreb 01

pozz ljudi
evo mene dns zvalo netko 5 puta sa ovakvog broja +385 1 5575631
javim se pa prekine, onda se javim i osavim samo mob pa nakon 10ak sek opet prekid
zna netko ista o tome, na netu ne mogu naci ciji je broj

Pozivni je od Zagreba,fiksna mreža.Možda banka?Ako ne očekuješ neki poziv ili ne prodaješ ništa putem oglasa onda se ne trebaš niti javljati.
@OBLAKprašine ak imaš android jednostavno blokiraj broj.

@OBLAKprašine ak imaš android jednostavno blokiraj broj.
ma znam da,ne vjerujem da je banka il operater jer jednostavno suti:D mada sam cuo zanski glas u pozadini i culo se kao da prica na telefon onako call centar il nesta, takvavrsta mada nerazgovjetno:D
nisam paranoican, lako blokam broj, al eto malo mi cudno
zanima me sto bi bilo da ja uzvratim poziv? ako je kakva smicalica ne moze mi valjda milijune skinuti kn za par sek? bar se nadam...:D

ma znam da,ne vjerujem da je banka il operater jer jednostavno suti:D mada sam cuo zanski glas u pozadini i culo se kao da prica na telefon onako call centar il nesta, takvavrsta mada nerazgovjetno:D
nisam paranoican, lako blokam broj, al eto malo mi cudno
zanima me sto bi bilo da ja uzvratim poziv? ako je kakva smicalica ne moze mi valjda milijune skinuti kn za par sek? bar se nadam...:D
To ti je nekakva prodaja, centar zdravlja ili nešto slično. Slobodno se javi i pitaj šta hoće i odbij ono što ti nude, pa taman i besplatno, u svakom slučaju odbij.

Jucer su me zvali vise puta sa tog broja, nisam se htio javiti jer mi broj cudan, vidim da je iz hr al....jel itko zna ciji je to pozivni?
Tcom automat koji provjerava dal ti je otklonjen kvar na liniji/internetu. Možeš se bez brige javit idući puta.

Ok, hvala na odgovorima
Jucer su me zvali vise puta sa tog broja, nisam se htio javiti jer mi broj cudan, vidim da je iz hr al....jel itko zna ciji je to pozivni?