ZdravkoZ uto 16.2.2016 18:39

Pozivni je od Zagreba,fiksna mreža.Možda banka?Ako ne očekuješ neki poziv ili ne prodaješ ništa putem oglasa onda se ne trebaš niti javljati.
@OBLAKprašine ak imaš android jednostavno blokiraj broj.

OBLAKprasine uto 16.2.2016 20:10
ZdravkoZ kaže...
Pozivni je od Zagreba,fiksna mreža.Možda banka?Ako ne očekuješ neki poziv ili ne prodaješ ništa putem oglasa onda se ne trebaš niti javljati.
@OBLAKprašine ak imaš android jednostavno blokiraj broj.

ma znam da,ne vjerujem da je banka il operater jer jednostavno suti:D mada sam cuo zanski glas u pozadini i culo se kao da prica na telefon onako call centar il nesta, takvavrsta mada nerazgovjetno:D

nisam paranoican, lako blokam broj, al eto malo mi cudno

zanima me sto bi bilo da ja uzvratim poziv? ako je kakva smicalica ne moze mi valjda milijune skinuti kn za par sek? bar se nadam...:D

ivo454 uto 16.2.2016 21:42
OBLAKprasine kaže

ma znam da,ne vjerujem da je banka il operater jer jednostavno suti:D mada sam cuo zanski glas u pozadini i culo se kao da prica na telefon onako call centar il nesta, takvavrsta mada nerazgovjetno:D

nisam paranoican, lako blokam broj, al eto malo mi cudno

zanima me sto bi bilo da ja uzvratim poziv? ako je kakva smicalica ne moze mi valjda milijune skinuti kn za par sek? bar se nadam...:D

To ti je nekakva prodaja, centar zdravlja ili nešto slično. Slobodno se javi i pitaj šta hoće i odbij ono što ti nude, pa taman i besplatno, u svakom slučaju odbij.

ddarknessfairyy pon 22.2.2016 16:42
no-good kaže...

Jucer su me zvali vise puta sa tog broja, nisam se htio javiti jer mi broj cudan, vidim da je iz hr al....jel itko zna ciji je to pozivni?

Tcom automat koji provjerava dal ti je otklonjen kvar na liniji/internetu. Možeš se bez brige javit idući puta.