vedri2 pet 26.8.2022 09:45

Trebala bi mi preporuka iz iskustva iz prve ruke za neki smartwatch za dijete (6 godina) 

 

Zanima me trajanje baterije, glasovni pozivi, GPS lokacija i eventualno otpornost na vodu. Ne treba mi praćenje rada srca, tlaka, cjepnog statusa ili kad se dijete zadnji put pokakilo.  Vidio sam da se dosta priča o Myki no nekako mi se čini da je isti dosta razvikan, a da mu je baterija loša. Ima li nekih drugih opcija? 

 

Ako može bez komentara to tome da to djetetu ne treba, društvenih kritika i slično, nisam ni ja preveliki zastupnik iste tehnologije, no znate kako to ide, život u zajednici, peer-pressure, i ostala ludila današnjeg društva. Ovdje se svakako raspitivam o eventualnim opcijama. Ali ako baš morate komentirati a da nije preporuka, navalite, ispušite se.  

 

Hvala :)

 

 

Srednji pet 26.8.2022 09:53

Ja sam kupio za sina ovaj...

 

https://www.ekupi.hr/hr/Sport/Sportski-gadgeti/Sportski-pametni-satovi/CORDYS-SMART-KIDS-WATCH-Zoom-plavi%2C-pametni-sat-za-djecu/p/EK000293080

 

Možeš ga pratiti gdje se nalazi, kontrolirati kada pušta tonove kada ne. Nama je sin taman krenuo u školu pa je bilo namješteno da sat bude neaktivan kada je u školi. Imao je 5 brojeva u memoriji koje je mogao zvati i koji su mogli zvati njega. Sada na jesen ćemo kćeri isto kupiti tako da je ovaj sat nama ispunio očekivanja.

EDIT: Možeš mu odrediti zonu kretanja, kad ode u drugu ulicu ako nije u safe zoni onda pišti sat i tebi isto zvoni na mobitelu.

vedri2 pet 2.9.2022 21:18

Hvala, baš nešto tako mi treba 

 

Koju inače tarifu koristiš? Pitam najviše jer me zanima koliko smartwatch ovog tipa troši GB mjesečno, tako da znam procjeniti koju tarifu na bon da uzmem?