RiBoy pet 20.9.2013 13:47

Zanimaju me mišljenja vas koji ste napravili upgrade na iOS 7 kakvi su dojmovi? Jeste li primjetili kakve lagove, štekanje, smanjenje trajanja baterija itd? Da li se uopće isplati na iPhone 4 stavljati iOS7? Ili je Apple samo to omogućio nama sa "starim iPhonom" da se iživciramo i natjeraju nas da kupimo novi? Također da li je preporućljivo napravit "reset" cijelog mobitela, te kako kod istoga spasiti kontakte? Hvala! {#}

arnes_king pet 20.9.2013 16:20
RiBoy kaže...

Zanimaju me mišljenja vas koji ste napravili upgrade na iOS 7 kakvi su dojmovi? Jeste li primjetili kakve lagove, štekanje, smanjenje trajanja baterija itd? Da li se uopće isplati na iPhone 4 stavljati iOS7? Ili je Apple samo to omogućio nama sa "starim iPhonom" da se iživciramo i natjeraju nas da kupimo novi? Također da li je preporućljivo napravit "reset" cijelog mobitela, te kako kod istoga spasiti kontakte? Hvala! {#}

I mene zanima i to i plus kako da ga update-ujem sa jailbreakovanog IOS-a? 

Da li samo da uradim ono "Restore + update" i bice sve uredu ili? 

FileFicho ned 22.9.2013 17:53
Genoxxx kaže...
Na 4s radi odlično, ima par bugova kao npr safari se sruši kad hoću pustit video sa buga ali nema laga i radi kao švicarski sat

Mom bratu poprilično laga i kada uđe u Battery Doctor svaki put mu je zauzeće memorije oko 90%. Neznam kakav je tvoj 4S, ali i na mojoj petici se ponkead osjeti trzaj.

Genoxxx ned 22.9.2013 20:12
FileFicho kaže...
Genoxxx kaže...
Na 4s radi odlično, ima par bugova kao npr safari se sruši kad hoću pustit video sa buga ali nema laga i radi kao švicarski sat

Mom bratu poprilično laga i kada uđe u Battery Doctor svaki put mu je zauzeće memorije oko 90%. Neznam kakav je tvoj 4S, ali i na mojoj petici se ponkead osjeti trzaj.

koristim ga vec 4 dana i jedino imam problema sa videima kao sto sam naveo i sa fb app, dosta je spora ali ona je uvijek bila bugovita i jednom mi nije htio pokrenut pjesme iz brzog izbornika... i nisam nikad vidio trzaj ili lagg

RiBoy ned 22.9.2013 23:21

Ja se još uvijek dvoumim dal da stavim na 4-tvrotku ili ne {#}

Jel zna tko kako spriječit da mi ide vraćat apsolutno sve aplikacije koje sam imao do sada? Ja bi samo izabrao neke i prebacio ih sa iTunesa?

RiBoy čet 26.9.2013 00:44

Evo da se pohvalim da sam se i ja napokon odlučio skinuti taj iOS7 {#}. Mogu reći da sam u globalu dosta zadovoljan. Meni osobno sučelje nije tako ružno, te je dobro došla promjena {#}.

Iako na verziji za iPhone 4 dosta stvari fali, ima gomilu sitnica koji dosta olakšavaju rukovanje samim iPhonom. Izdvojio bi onaj novi screen sa wifi, baterijom i ostalim prečacima, točno vrijeme stizanja poruka, nove melodije i wallpaperi, punoo brža kamera, opcije block kontakata koje želite da vas ne smetaju, itd. 

Što se tiče štekanja i trzanja nisam primjetio puno, dobro moram priznat da u globalu je malo sporiji od iOS6. Ulaženje u aplikacije poput slika, muzike, Safaria traje sad oko 3 sekunde no meni osobno ne smeta. Malo je ponekad sporiji i pri zaključavanju te otključavanju, ali nekih većih lag-ova za sada nisam primjetio {#}. Bateriju sam isto tako testirao i nisam primjetio da je išta lošija nego kod iOS6 što je jedan veliki plus! Sjećam se prijelaska na iOS5 kod kojeg mi baterija nije mogla izdržati pola dana, a iPhone se grijao poput peći {#} - prelaskom na iOS6 razlika je bila evidentna. 

Sve u svemu, mislim da se definitivno isplati preći na iOS7 te ako već niste toplo preporućam. Sa iOS7 učiniti će vam se kao da ste dobili "novi Iphone", jer realno u ovo doba krize i pesaprice teško da će si prosječni Hrvat moći prijuštiti novi 5S {#}

B4sic! pon 30.9.2013 11:00

Imam problem s camerom, lošije slike slikane u mraku nego prije updatea i nemam panoramsko snimanje, i sad muku mučim kako to riješiti, naručito panoramsko..

Ako netko zna neko riješenje neka predloži da probam

iPhone 4s iOS 7.0.2

deklok pon 7.10.2013 10:29

Muku mucim sa instalacijom iOS.a 7.0.2 na iPhone 4 javlja mi gresku 3004 na iTunes-u?

-iPhone ima iOS 4.3.5 instalriao Cydiu tako su mi rekli zbog onih SHSH blobsa ali nisam nista uspio spremit sa njim mob kupljen u bonobon rasrodaji recite mi sta da radim?

silvac pet 31.1.2014 08:09

RiBoy..evo ja bih ti nesto napiso,ja koristim 4s moj kolega koristi 4 32g i ima povremeno stekanja na mom 4s je softver iOS 7.0.4 ali navodno izlazi ili je već izašo novi bit će nešto poboljšano