Kupnja - Ostalo

[Kupovina] Stolica (Uredska/Gaming)

Ohanzee1911 ned 26.7.2020 22:47

LP, kupujem stolicu (Uredsku/Gaming) pa me zanima ako ima neko neke preporuke/iskustva za podijeliti, ili kakvu stolicu za prodati, max para koje mislim izdvojiti je 500 ojrica (+- 3500kn), visok sam 186 i variram oko 100kg+- koja kilica. Neke na koje ciljam su Secretlab Titan ili Noblechair Hero/Icon. Dosta mi je bitno da je udobna kad sjedim za racunalom 10+ sati dnevno.

Ako se ne javljam ovdje, puno jednostavnije mi je poslat poruku na 0998392709 (whatsapp, normalna poruka, poziv, sve moze).

k_marijan_ uto 28.7.2020 09:49

Kolega mi ima SecretLab Omegu i kaže da ne žali ni centa što je dao za stolicu, inače isto otprilike dugo sjedi za računalom. Jedino je kod njih problem trenutno moraš prednaručiti i čekaš ovisno koliko je ista stolica naručena, za neke modele imaš trenutno isporuku u rujnu tako da si pogledaj kad bi tvoja eventualno mogla stići. Osobno bih išao na tkanenu verziju.

Ohanzee1911 ned 1.11.2020 12:26

Evo, cisto ako nekoga zanima, kupio sam novu Titan, dosla je puno brze nego sto sam ocekivao, utorak narucena, u petak u podne je bila kod mene (bila je bas "Available" na sluzbenoj stranici). Stolica je puno tvrdja nego sto sam ocekivao, ali u posljednja 2 tjedna fakat me ledja manje bole. Cini mi se jako robusna, jedino je mehanizam za spustanje naslona dosta los (zvuci ko da slamas stolicu, ali izgleda da je tako osmisljeno, pitao sam sluzbu za korisnike), izuzev toga sve ostalo je super, pogotovo jastucic za glavu je 11/10, nosim ga sa sobom kam god idem.

Hexfire ned 1.11.2020 13:02

Tnx na infu.

Slobodno napiši još nešto nakon tjedan dva tri. Navodno je dosta tvrda na prvu, ali treba koji tjedan da se prilagodi tvom tijelu.

Uzeo si kožnu ili s tkaninom?

Yugi sub 28.11.2020 21:32

Pozdrav kolege,

ako je netko u potrazi za gamerskom stolicom, evo ja objavljujem da je moja na prodaju s obzirom da sam zbog zdravlja kupio stol s elektronskim podizanjem i počeo stajati dok radim.

Stolica se može pogledati na istoku Zagreba. Cijena je 260 €

Na performanse ne treba trošiti riječi jer nisam štedio kad sam je kupovao, podizači ruku, nagib naslona, spuštanje leđa do kraja (nisam jednom zadrijemao u njoj, al baš onako, pod 180 stupnjeva s nogama na drugoj stolici) i normalno, podešavanje po visini, al to već imaju i barske stolice pa možda nema smisla ni spominjati. Jastučići za vrat i donji dio leđa se vide i sa slike.

I tak, možete me kontaktirati na pp pa razmjenimo brojeve i adrese.