HCMAA čet 15.8.2019 12:30

Pokušavam naći onu izjavu od Olivera Stona....o nagradama i šupku...ne znam kako točno glasi....nešto kao na kraju svaka guzica dobije svoj šupak...EISA...svi koji su se kandidirali su dobili nagradu...nema gubitnika(osim NOA).....svi su pobjednici....EISA je postala EUROSONG 2.0

O_O_O čet 15.8.2019 13:06
HCMAA kaže...
Pokušavam naći onu izjavu od Olivera Stona....o nagradama i šupku...ne znam kako točno glasi....nešto kao na kraju svaka guzica dobije svoj šupak...EISA...svi koji su se kandidirali su dobili nagradu...nema gubitnika(osim NOA).....svi su pobjednici....EISA je postala EUROSONG 2.0

 To su kao one nagrade za sireve, ima vise nagrada nego sireva.

BlueMax čet 15.8.2019 14:58
Mad Ant kaže...
Koji čušpajz u svakoj od kategorija... toliki da sve ovo ne vrijedi ni pišljiva... zlo mi je od ovog marketinga za mase.

 Budi malo konkretniji. Kad kažeš "čušpajz u svakoj od kategorija", možeš li mi napisati koji bi po tvom mišljenju proizvod trebao pobijediti u ovim kategorijama:

 

1. Best buy smartphone

2. Best noise canceling headphones

3. Best mobile speaker

4. Best buy turntable

5. Best 8K Tv

6. Best premium OLED TV

7. Best compact camera

8. Best photo inovation

 

Mogao bi spomenuti još desetak kategorija no u njima je bila kakva takva konkurencija a s nekim temama nemam dodirnih točaka pa mi je glupo govoriti o njima, no za ove koje sam naveo (eventualno best buy smartphone) uopće nije upitno tko je trebao biti ovogodišnji pobjednik. Bilo što drugo da su izabrali, to bi bio čušpajz.

BlueMax čet 15.8.2019 14:59
Kokobil50 kaže...
Svaka čast Huaweiu i Xiaomiju ali svaki telefon širi od 71 mm i teži od 150 grama spada u kategoriju cigle.

 Tvoj, pretpostavljam, ima 70mm i 149g?

 

Daj reci koji je pa da ga popljujemo :)

Envy čet 15.8.2019 15:20

Hoće li se netko oglasiti iz Bug žirija vezano za kategorije, jer ovo je ludilo iz ludila iz godine u godinu.

 

Dakle Best Smartphone je (logično) Huawei P30 Pro, ali on dakle nije ni Advenced a nije dakle niti Lifestyle (vjerojatno je P30 Pro neki Alienski ili Vojni model).

Bes Buy smartphone je kategorija na mjestu ali mogla se tu naći i Best Cheap Smartphone.

 

Inače ne treba spomenuti da je sve ovo (manje više) Consumer Eletronics (Potrošacka elektronika) pa isto tako ne vidim svrhu u Best Noise-Cancelling slušalice i valjda ove 'obične' Consumer Noise-Cancelling slušalice.

 

Što se tiče televizora od prošlogodišnje kupus salate sad se ne zna je li salata obična narendana mrkva ili nešto zeleno iz neke tegle. Čuj BEST BUY OLED TV i BEST PREMIUM OLED TV, i kao da niti jedan od njih nije smart nego se našla i kategorija SMART HOME TV. Ovu kategoriku od 8K televizora suvično je i komentarisati. Kao da je Samsung tu nagradu sponzorirao i rekao (de nek ima i nas negdje).

 

O fotoaparatima da i ne pričam. Ček malo: CAMERA OF THE YEAR je Nikon Z6 (ne znam zašto ne Z7) i ček malo.. to nije Full Frame nije niti ADVENCED FF kamera?! Dakla ako je kamera godine Z6 onda ona može biti i best FF kamera i ADVENCED kamera.

 

O optici neću da kometarišem osim nagrade kao da su nasumice podjeljene.. fali još samo Olympus.

Nije da želim da kritiziram Bugovce nego eto neki osvrt bi i mi mogli ovdje da dobijemo jer, ruku na srce, lijepo je vidjeti Bug magazin poredan kraj svih onih drugih magazina u EISA nagradama.

stipest pet 16.8.2019 10:22

''Only manufacturers who pay the membership fee are considered for an award. Sony stopped paying to be included in the TV category last year (but apparently they're still paying to be included in the camera category?).''

Valjda ovo dovoljno govori o EISA.