Diskovi - Formatiranje pogrešne particije
Vezano uz: Diskovi - Formatiranje pogrešne particije

'Naredbeni redak' je poprilično jasan, pogotovo diskpart komanda, no treba pročitati sve što piše i razumjeti napisano.

Odlicno nemoram otvarati novu temu pa mogu pitati ovdje.Telefon vracen na tvornicke postavke stim da su izbrisane sve slike I video zapisi jel moguce to nekako vratiti ili nema pomoci.

Potraži "undelete" programe na Play Storeu. Možda ti uspiju vratiti neke slike. Nisam proučavao kako mobiteli rade s internom memorijom - ako je optimiziraju protiv trošenja, kao što to rade SSD-ovi, onda nemaš sreće. Ako ne, onda imaš šanse.

Kakve ti nebuloze pises, covjece, iz koje si ti bare izasao? :D :D :D Nije samo sto pises nego kako se i izrazavas i koliku dubinu ides u svojem tekstu, mora da imas nekih problema. ;D
BTW tvoj post mi je bio trigger, naime, aktivirao sam racun nakon ohohooo godina mirovanja... Mislim da je i vrijeme Thompsona proslo. :D

Ja sam se nasao u sličnoj situacji kao u članku.
Htio sam na usb stick montirati linux, koristio alat za montiranje neznam koji točno i odabrao krivu putanju. U tom trenutku nisam pazio i desilo se da sam preformatirao svoj usb externi hdd (1tb) i puno podataka mi je otislo u dim.
Kad sam shvatio sto sam uradio, prvo sam probao spasiti podatke sa alatima za spašavanje poput photorec, Dobio sam slomljene razne datoteke. hrpa slika koje sam imao su bile spašene polovično, barem 50% slike su bile u sivim horizontalnim kockicama. Videozapisi tj filmovi su bili isto ali razlomjeni na više dijelova poneke videozapise nije player morao pokrenuti jer nisu imali sve da bi mogao pokrenuti. Osim toga titlovi su opet bili slomljeni sa nekim čudnim simbolima i na kraju sam odlučio potražiti pomoč od helpdisc ekipe, oni su prokušali sa svojim alatima spašavati i ništa, nisu uspjeli. Disk je bio previše ostečen.
Moj savjet, opreznije kada morate odabrati putanju nečeg, meni je u tom trenutku skrenulo nešto drugo pažnju i taj trenutak nepažnje je dovelo do ove velike katastrofe. Uglavnom najviše od svega spasio sam slike koje su imale gledivog sadržaja i neke kratke videozapise koje sam snimao fotoaparatom a sve ostalo sam obrisao jer nije bilo pomoči.

Ma dosadno mi...
Sve stoji sto je receno.