TIR669 ned 14.4.2013 19:21
Endymon kaže...

OFF TOPIC.Koliko kosta PS3 danas?

I da li postoji ikakva nada za PC izdanje ove igre?

Nemoj te reci sada ekskluziva,jer je bilo metar

igara takvih pa su izasli na PC.Hvala

 

OK. Nabroji dvije PS3 ekskluzive koje su izašle za PC.

 

Košta od tisuću pa nadalje, govorim o rabljenom, dok su novi od 2000 pa nadalje. Nada ne postoji. Ekskluziva je ekskluziva, tvorci igre su Naughty Dog, koji već ima Uncharted trilogiju ekskluzivno za PS3. A Sony previše plaća (a tu je i problem piratizacije na PC) da bi takve igre doživile port.

 

Sada se itekako isplati kupiti PS3 jer za 1500kn dobiješ i njega i ostane ti novaca za rabljene platinum naslove, kojih ima barem desetak, a vrijedne su igranja na plejki.

Tonči uto 18.6.2013 15:41

Odigrao. Odlična igra. Cijela je, kao i Uncharted, prožeta filmovima i zapravo je kao interaktivni film, ali ovo je definitivno jedno od najboljih single-player iskustava koje sam imao u 25 godina koliko igram video igre. Grafika odlična, animacija super (mocap vjerojatno), voice-over fantastičan, scenarij uvjerljiv i općenito, cijela atmosfera, nevjerojatno detaljan i dobar dizajn okoliša i likova... priča je zanimljiva, iako su temelji već prožvakani.

 

 

Wox uto 18.6.2013 18:54

Trenutno sam na pola igre. Stvarno je sve lijepo smišljeno i izrađeno. S vremenom igra postaje proporcijalno sve napetija i interesantnija. Grafika je vjerojatno maksimum koji PS3 može prikazati. Likovi iz Naughty Dog-a  kao da nisu sa ove planete . Nadam se nastavcima  ali ne bih volio da radi toga ugase Uncharted serijal koji mi je ipak malo interesantniji. Uglavnom nastavci jednog ili drugog serijala su razlog za kupovinu PSčetvorke

4mal uto 25.6.2013 21:26

takodjer sam na pola igre ... totalno atmosferchno, napeto a u nekim trenucima i osjecajno kao da gledam neki dobar interkativni film

 

+ iznenadjuje me sama grafika na hw starom 8 godina ...clap clap naugthy dog and sony ! 

 

brijao sam da se ps3 iscrpio sa kilzzone ,uncharted , heavy rain-om ali sam se ocito prevario ovim su dosegli max maximuma i to taman kada

 

dolazi ps4 perfect timing {#}

 

 

p.s odlican citat !

 

With stunning graphics like this you have to wonder what Naughty Dog will be able to create for the PS4. {#}

sminigo pet 28.6.2013 22:14
The Unforgiven kaže...
Prva igra koja me u gaming povijesti dovela do toga da štedim za konzolu.

Ja sam do prije 2 god. bio okorjeli PC-aš, ali kada sam vidio kod frenda uncharted 3, odmah sam kupio konzolu (PS3) ,jer takvih igara poput uncharteda nema ni za lijeka na PC-u, zatim sam pokupovao i odigrao sve PS3 ekskluzive koje su me zanimale po jako niskim cijenama: Unchatred serial, Killzone 2 & 3, Resistance 2 & 3, Infamous 2, Heavy Rain, Little Big Planet 2 (genijalna igra za razbibrigu), GT 5, Motorstotm apocalypse, Metal Gear Solid 4, naravno tu su i igre koje nikada nisu izašle na PC poput Red Dead Redemption+ Ultimate nightmare ekspanzija, zatim Dark souls (koji je doduše naknadno izašao za PC), Dragons Dogma, Silent Hill Dowpour, i naravno sada uživam u The Last of Us, jedina igra koju sam kupio po večoj cijeni s obzirom da je tek izašla, ali vrijedi svake lipe, dakako da se isplati štedit za konzolu, po gotovo se isplati kupiti kada izađe 2. generacija (slim) a sve te ekskluzive kupiš po cijeni do max 200kn-a komad, po gotovo na e-bayu se nađu selleri čak iz hong konga di se ne plaća postage, naravno da mi ne pada na pamet igrati FPS-ove, ili RTS-ove na konzoli čisto radi kontrola, mada moram priznati da sam uz pomoć movea sasvim normalno odigrao Killzone i Resistance bez večih problema, u svakom slućaju isplati se...

 

Što se tiće samog The Last of Us toliko mi je žao završit igru da je igram 2h dnevno čisto da mi duže traje :)

Wox pon 1.7.2013 13:03

Sinoć sam nakon 20 sati igranja završio ovu nezaboravnu igru. Stvarno je jedna od najboljih koje sam ikada igrao . U zadnjem postu nakon pređene pola igre sam napisao da mi je Uncharted serijal malo bolji ali sada više nisam siguran . Druga polovica igre je  interesantnija nego prva . Netko je napisao da se  priča u igrama ovakve vrste razvodni nakon 10 sati pa postano dosadno. Srećom u ovoj igri to nije slučaj . 20 sati mi nije dosta i zato Naughty Dog molim te napravi nastavak sa istim glavnim likovima i uzmi moju lovu.

BMK pon 1.7.2013 13:07

Da igrica je odlicna.

 

Samo jos jedan primjer kako je lagano zaboravit PC, stvarno samo tak.

 

Od atmosfere, grafike, price, emocija likova, bas, odlicno odlicno!

 

Idem dalje igrat :D!

NFSPredator0010 sub 4.1.2014 01:49

Evo baš sam ju maloprije završio.Što reći,ovo je najbolja PS ekskluziva koju sam igrao. Mehanike jesu malo slične Unchartedu,ali opet su po meni puno bolje.Crafting i inventorij su genijalno napravljeni(lagani za skužiti,a ujedno i vrlo pregledni i praktični)Looting je isto odlično odrađen jedino mi je nekako uvijek malo falilo škara(jedan od materijala za crafting).Grafika i detaljnost okoliša su nevjerojatni i najbolji do sada na PS3,a što se tiče animacija likova,pogotovo njihovih lica,nisam još vidio igru koja je postigla bolje u tom segmentu(bolje i od LA Noira),a igram se već jako dugo i na PC-ju i konzolama. Također je genijalna stvar promjena godišnjih doba,što uvelike pridonosi raznolikosti i razbijanju monotonije.Taman kada jedna aktivnost ili područje postane naporno,dođe nešto sasvim novo i zanimljivo.

 

Kad je o nasilju riječ igra je prilično brutalna,ima svega od raznošenja glava,kidanja udova,pa čak i scena mučenja. Animacije u bliskoj borbi sa hladnim oružjima su odrađene stvano perfektno i stvaraju veliku napetost u borbi dok grčevito stišćemo kontroler osječajući svaki udarac palice.Na sistem šuljanja i odvraćanja pozornosti neprijatelja također nemam nikakvih primjedbi.

 

Što se tiče priče jako sam zadovoljan,pogotovo s krajem.Tek se u drugoj polovici igre igrač stvarno veže s likovima,a kraj dođe pomalo nenadano,ali ipak u pravom trenutku i sve sjeda na svoje mjesto(trebalo mi je oko 18h da pređem igru na normal)Sada kad je gotovo pomalo mi je žao rastati se s likovima,ali zbog dobro odrađenog kraja nije mi toliko teško.

 

Sve u svemu ovako dobro urađena igra rijetko se nalazi.Ima odličnu priču,grafiku,gameplay i sve što bi jedan gamer mogao poželjeti.Spada u one igre zbog kojih se isplati kupiti PS3.To sve govori.Jedina igra osim ove koja je u zadnjih nekoliko godina izazvala određene osjećaje u meni bila je Bioshock Infinite,koja po samom međusobnom odnosu likova(otac-kći) i određenim fabularnim zapletima povlači dosta paralela s The Last of Us.Obje igre nikako ne propustiti!

BannedOnThisForum pon 13.1.2014 22:53

Igra je fantastična, kupljena prije 2 dana, do sad 8 i pol sati igre, tek sam na 55%. Jedan mali, ali nevjerovatno iritirajući problem. Kad mi neko stoji s desne strane, odmah pored mene, zvuk je katastrofa, tj ne čujem glasove, kao da priča 300 metara od mene, ali vidim titlove. Čim karakteru (recimo Ellie) okrenem lijevo uho, sve se normalno čuje. Do čega je? Ovo je počelo tek negdje oko 25-26% story-a. Igra je original update-ovana (mislim da se počelo dešavati odmah nakon update-a, jer sam prvi put igrao sasvim normalno bez paljena wirelessa, nakon update-a primijetio sam ovaj problem). LP

Sinatra uto 14.1.2014 10:34

Obično se takve stvari događaju jer igrači imaju uključen Dolby Digital i DTS, mada koriste stereo zvuk iz televizora ili slušalica.

U tom slučaju PlayStation isporučuje višekanalno ozvučenje, ali ga nema što reproducirati i zvuk se izgubi.

 

Iako igrači smatraju da bi s DD i DTS trebali dobiti bolji zvuk jer je naprednija tehnologija, treba znati ograničenja hardvera i tome se prilagoditi.

Ako isključiš te opcije u postavkama konzole, odjednom će sve igre imati "više" zvukova.

Hexfire uto 2.1.2018 18:58
pqweasdyxc kaže...

Koliko su česti checkpointovi?

 

Ne volim kad u igrama umrem i onda me vrati pola sata unatrag.

 Teško mi je po sjećanju sad reći koliko česti, ali nisam imao nikakvih problema s tim. Prije svakog encountera ide save, a u ovim dijelovima koji su više orijentirani na world building i exploring ionako ne možeš umrijeti.