Pff, mislim da bi moja Xperia s već nakon udarca daskon pukla po pola.
Mob je ko kamen čovjeće, prava Nokia.

Pa čovječe.
Vidiš koliko je loš - utor za SIM je izletio
Ne, stvarno.
Svaka čast Apple-u i Samsung-u, ajd i ostalima, ali Nokia je Nokia.
(jasno po pitanju izdržljivosti).
Nema tu zapravo ništa posebno u praksi, kad je cijelo kučište ili kostur od polikarbonata(a to drugi proizvođači očito nemaju) onda dobiš ovakvu izdržljivost.Iako se na kraju ekran raspal ili ispao ili ležišta, no njega štiti najtanji sloj polikarbonata pa je tu i prvo popustio tak to ide.
Nakon tolko torture i nabijanja i razbijanja, kučište ili kostur bijeli stražnji dio telefona uopče nije nit napuknul kolko ja vidim još je u jednom komadu jer je tamo najdeblji materijal.
Kad smo kod tih polikarbonata, danas več vremešni F-16 ima cijeli pokrov kokpita od jednog komada polikarbonata debljine oko 2.5cm ak dobro pamtim.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c9/F-16_June_2008.jpg

dvije nokie sam uspio razbiti, jednog sony ericssona - iz 3GS-a nakon 3 godine zvrcka neka plastika, ali radi. Od nokie sam pobjegao zauvijek zbog očajnih baterija koje stavlja u mobove za istočno tržište, uključujući i naše. Godina, dvije i baterija je gotova. Znam da će hejteri sada likovati jer na iphoneu nije lako promijeniti bateriju - no niti je ne treba mijenjati, barem ne nakon 3 godine koliko koristim 3GS (zajedno sa još dvadeset 3GS-ova od kolega, svima je baterija ok, svi su mobiteli čitavi, svi bez ijednog kvara).

Hehehe tu se stvarno moras potrudit da je razbijes :)
A nekima su ajfoni padali sa pola metra i zavrsili bi sa napuknutim staklom (iako je moj letio vise puta i sa vece visine i nikad nista).
Pa čovječe.
Vidiš koliko je loš - utor za SIM je izletio
Ne, stvarno.
Svaka čast Apple-u i Samsung-u, ajd i ostalima, ali Nokia je Nokia.
(jasno po pitanju izdržljivosti).