Srkee sub 30.1.2021 21:41

Vidim da nema tema. Dost zgodan webshop imaju, ispisuju odmah i cijenu na rate i za keš. Fino se skače iz kategorije u kategoriju.

U poslovnici u Osijeku danas uzimao legi kompletan komp, dečko koji tamo radi ugodan, ne uštogljen, zna šta priča, hoće pomoć, radi mu se.

Zbog njega sam najviše i otvorio temu. Treba pohvaliti kad netko zasluži.

Kad stigne sve sljedeći tjedan javim kako je zapakirano i jel bilo problema.

U svakom slučaju ugodno iskustvo kupovine, naručeni svi djelovi u OS poslovnicu, plaćanje kad stigne!

kiwi_91 ned 31.1.2021 09:36

Također imam pozitivna iskustva s OS trgovinom za nekoliko kupovina kod njih, a prije nekoliko mjeseci sam naručivao s weba za preuzimanje u poslovnici i narudžba je bila obrađena isti dan (u 8 h je naručeno, u 14 h javljeno da se proizvodi mogu preuzeti). Tako da su im informacije o dostupnim proizvodima u poslovnicama točne, barem u mom iskustvu.

 

Dosad nisam ništa imao za reklamacije pa ne znam kakvi su što se toga tiče.

TibzzX uto 2.2.2021 21:43

Pohvale Ivanić-Grad. Dečki uvijek preporuče najpovoljniju opciju i otvoreno kažu ako smatraju da se nešto ne isplati kupovati.

 

Kupujem jako dugo kod njih, kojih 7 godina i uvijek sam imao pozitivna iskustva. Članovima obitelji koji redovno gube račune su izlazili u sisret nekoliko puta i rično tražili račun u sustavu kako bi im mogli poslati uređaj na servis pod garancijom.

191x7 pet 5.3.2021 23:58

Za Viroviticu mogu potvrditi da su stručni, komunikativni i susretljivi te da je trgovina dobro opremljena, kupujem kod njih već dulje vrijeme.

Ok, poneki artikli jesu malo skuplji nego u trgovinama tipa Futura-It, ADM ili sličnima, ali je isto tako i prednost lokalne kupnje (možeš vidjeti/isprobati, reklamacije rješavaš lokalno bez slanja dostavom, ...) te pouzdanost.

Također, potvrđujem da se reklamacije neispravnosti dijelova/opreme rješavaju vrlo brzo i bez većih teškoća.

Što se poslovnice u Osijeku tiče, posjetio sam samo jednom i stekao sam sličan dojam, pa pretpostavljam da je slično i u ostalim poslovnicama odnosno da se zapošljavaju kompetentni ljudi, vrlo vjerojatno računalni entuzijasti, geekovi ili gameri.

Marcek555 sri 10.3.2021 00:43

Takodjer za vt mogu reci samo rijeci hvale, prije par god uzeo modularno thermaltekovo napajanje, kada sam slagao konfu, stajalo mi doma mjesec dana, onda sam odlucio da  i treba jace , otisao u poslovnicu i pitao dal mogu ovo vratiti i uzeti jace i bez ikakvih prigovora mi uslisili molbu. Ljubaznost, profesionalnost sve na svom mjestu