Big Bang (ex Sancta Domenica) - Iskustva

Naručio soundbar... čekao 8 dana da "dostavna služba preuzme paket"
Smijeh od firme su postali.

Inlmali su pravo. Kako je odjednom sve moguce kad ih prijavis HUZPu.
Jucer poslano, danas doslo.
Nekako mi se cini da je kutija dosta putovala, pogledao unutra... izgleda nekoristeno, nadam se da kad dodem doma sve bude radilo 🤣

Smece izbjegavati u sirokom krugu trebalo 30 dana za isporuku Huawei GT5 pro kojeg su imali na lageru
katastrofa

Zato što rade navlakušu, kao i sve više drugih firmi. Stave artikl kao "raspoloživ" i na taj način pokušavaju privući kupce, jer naravno da ćeš naručiti robu od onog tko ju već sada ima na zalihama.
Kad ono kifla, imaju možda 1-2 artikla, prikupe 10-ak narudžbi i onda povlače od dobavljača. A ti čekaš, i čekaš...

Prije tjedan dana sam naručio televizor i zatražio R1 račun. Budući da račun nisu poslali, pokušao sam ih zvati, pisati mailove (treba mi račun do kraja mjeseca) i tada sam shvatio - nemoguće je doći do njih.
Link za praćenje narudžbe samo pokazuje "u pripremi". Čitam po prošlim postovima i vidim da su neki čekali i mjesec i pol dana na isporuku a da im se pritom nitko iz SD nije javio.
Ako netko ima savjet kako doći do njih, molio bih da to podjeli na forumu. Hvala unaprijed.
Da sam sve ovo znao, nikad ne bi naručio iz Sancta Domenice - pa stoga svima dajem savjet: ne kupujte kod njih, više nisu pouzdani.

Jesu oni to promijenili ime u Bigbanghr nešto?

Hm, izgleda, mozda zato i je zadnjih 6mj.+ usluga katastrofa ? Valjda ce se sad poboljsat iako cudno ime...

Mijenjali su centralno skladište i zato je nastao kaos

Kupio ih je prošle godine slovenski Big Bang, ne čita nitko vijesti? Vjerojatno radi prelaska na novi sustav treba dok se sve uhoda.

sada im je stranica sluzbeno bigbang
uglavnom ja ih prekrizio za sve kupovine jer su postali jedna od najgorih firmi s cekanjem dostave

Big Bang ih je preuzeo još 2022. godine i od tada su usluge, posebno dostava postale prava katastrofa.

Kupio ih je prošle godine slovenski Big Bang, ne čita nitko vijesti? Vjerojatno radi prelaska na novi sustav treba dok se sve uhoda.
Vijesti s Njujorške burze čitam obično iza podneva, nakon jastoga i sna za ljepotu... 🤭🤭🤭

jesu ih preuzeli onda, ali do pred malo im je stranica bila sancta domenica, sada vise nije nego bigbang, tako da se i ova tema moze primenovat

Vijesti s Njujorške burze čitam obično iza podneva, nakon jastoga i sna za ljepotu... 🤭🤭🤭

Ekipa jedno pitanje,
Sancta mi je rekla da oni jedini imaju Honor data cable 6A, ali na kraju u poslovnici u splitu im to nije niti doslo niti znaju kada ce, te hoce li.
isprobao sam sve druge Data calbove, od xiaomija, samsunga i svih ostalih off brand. Znate li mozda gdje bi mogao osim ovdje to nabaviti.
Hvala vam na pomoći

Ekipa jedno pitanje,
Sancta mi je rekla da oni jedini imaju Honor data cable 6A, ali na kraju u poslovnici u splitu im to nije niti doslo niti znaju kada ce, te hoce li.
isprobao sam sve druge Data calbove, od xiaomija, samsunga i svih ostalih off brand. Znate li mozda gdje bi mogao osim ovdje to nabaviti.
Hvala vam na pomoći
Ako ti je Sancta rekla onda je sigurno tako :-)
Kontaktiraj Honor hrvatska, probaj amazon

Moje najnovije iskustvo: 12.1. kupljen preko Weba televizor. Navodno 25.1. predan na dostavu.
Televizora nema do dana današnjeg, dostava nema podatke za praćenje, neki neki Milšped... kontakta nema, Santa domenica korisnička služba na telefon nervozno odgovara neka se strpim...
Uglavnom moja sigurno zadnja kupovina kod njih, kako god se zvali. Tim više što je za iste novce bilo takvih televizora u nekim drugim Web dućanima koji imaju znatno bolju reputaciju.
A ovaj ću Tv kad dođe do mene vratiti, i tak sam već kupio drugi :-)

Televizora nema do dana današnjeg, dostava nema podatke za praćenje, neki neki Milšped... kontakta nema, Santa domenica korisnička služba na telefon nervozno odgovara neka se strpim...
Uglavnom moja sigurno zadnja kupovina kod njih, kako god se zvali. Tim više što je za iste novce bilo takvih televizora u nekim drugim Web dućanima koji imaju znatno bolju reputaciju.
Ah, SD... Smells like... "...sve je isto ko i lani..."

Evo ja naručio tv 16.2.
Javim kad dođe, ako dođe.

Treba ih izbjegavati u širokom luku. Najgora trgovina u HR by far..

Evo ja naručio tv 16.2.
Držim fige da sve prođe ok, ali nekako mi se čini da nećeš uskoro javiti da je došlo

Ja sam 17.11. naručio tv. Još sam dodatno platio Sancta Domenica brzu dostavu. Tv naravno na stanju. Nakon 3 tjedna čekanja, otkazao sam im narudžbu. Tv nikad nije bio ni predan na dostavu. Strava i užas.

ja sam narucio/kupio tv u 11.mj. i dobio ga u 12.mj. cekao mjesec i pol
Zamisli tek da ga je trebao donjeti djed mraz a umjesto toga dostavlja ga Sv. Nikola
TV bio zadnji krik tehnike kad je kupljen a došao kao vintage model.

Ako nista, dobro "newslettera" salju. Znam dobit 3 dnevno.

Vešmašina 2ipo mjeseca stizala. Napredak oklen je Big Banga.
Eto kog bojkotirat, sa cijenama koje nabijaju, uslugom i podrškom koju nude...

TVe ti nije napustio skladiste njihovo. Ubi support sa mailovima. Svaki dan.

Evo ja naručio tv 16.2.
Držim fige da sve prođe ok, ali nekako mi se čini da nećeš uskoro javiti da je došlo
Treci dan vec u pripremi paket 😂
Ne razumin kako u 3 radna dana nisu spremni to zapakirat i narucit dostavnu sluzbu.
Moja pretpostavka je da je televizija fiktivno dostupna na lageru, pa se povlaci od dobavljaca tek nakon moje naruzbe.
Tako da su vjerojatno poslali narudzbu dobavljacu u utorak ujutro, dobavljac je iz Slo, on ce im to poslat tek danas. U njih je u ponedjeljak, pa zaprimanje robe, utorak komoletiranje narudzbe, srijedu interuropa preuzima, petak iduci kod mene.
Ali, ako ih dibavljac uzima opet od trece ruke... E onda sam najebao.

Ma strašno u šta su se oni pretvorili, ja sam bio od njih naručio jer je proizvod imao zelenu točkicu (kao na lageru je) i pisalo je isporuka u roku od 5 dana, kada naravno nije stiglo za 5 dana zvao sam ih (jedno od najgorih iskustava sa korisničkom podrškom ikada) pa su mi objasnili da tih 5 dana ne znači da ću ja to dobiti za 5 dana nego da će oni od dobavljača to dobiti za 5 dana!
Nikad više ne naručujem od njih pa makar proizvod bio duplo jeftiniji nego u drugim dućanima.
Mjesec dana nakon kupovine i mojeg spamanja njihove podrske ( isprike studentu koji tamo radi, al jbg ). Dolazi mail da je GLS greskom zamjenio pakete. Koliko je to istina, ja ne znam.
Danas salju ponovno, pa cemo vidjet dal ce doc tracking kroz dan.