IT trgovine

Big Bang (ex Sancta Domenica) - Iskustva

SimeKZ pon 20.1.2025 09:22

Mjesec dana nakon kupovine i mojeg spamanja njihove podrske ( isprike studentu koji tamo radi, al jbg ). Dolazi mail da je GLS greskom zamjenio pakete. Koliko je to istina, ja ne znam.

Danas salju ponovno, pa cemo vidjet dal ce doc tracking kroz dan.

SimeKZ uto 21.1.2025 15:09

Inlmali su pravo. Kako je odjednom sve moguce kad ih prijavis HUZPu. 

Jucer poslano, danas doslo. 

Nekako mi se cini da je kutija dosta putovala, pogledao unutra... izgleda nekoristeno, nadam se da kad dodem doma sve bude radilo 🤣

robogo sri 22.1.2025 09:53

Zato što rade navlakušu, kao i sve više drugih firmi. Stave artikl kao "raspoloživ" i na taj način pokušavaju privući kupce, jer naravno da ćeš naručiti robu od onog tko ju već sada ima na zalihama.

Kad ono kifla, imaju možda 1-2 artikla, prikupe 10-ak narudžbi i onda povlače od dobavljača. A ti čekaš, i čekaš...

bembe čet 30.1.2025 09:52

Prije tjedan dana sam naručio televizor i zatražio R1 račun. Budući da račun nisu poslali, pokušao sam ih zvati, pisati mailove (treba mi račun do kraja mjeseca) i tada sam shvatio - nemoguće je doći do njih.

Link za praćenje narudžbe samo pokazuje "u pripremi". Čitam po prošlim postovima i vidim da su neki čekali i mjesec i pol dana na isporuku a da im se pritom nitko iz SD nije javio.

Ako netko ima savjet kako doći do njih, molio bih da to podjeli na forumu. Hvala unaprijed.

Da sam sve ovo znao, nikad ne bi naručio iz Sancta Domenice - pa stoga svima dajem savjet: ne kupujte kod njih, više nisu pouzdani.

Eric Prydz pon 10.2.2025 11:33
Texpi kaže...

Kupio ih je prošle godine slovenski Big Bang, ne čita nitko vijesti? Vjerojatno radi prelaska na novi sustav treba dok se sve uhoda.

Vijesti s Njujorške burze čitam obično iza podneva, nakon jastoga i sna za ljepotu... 🤭🤭🤭

6996 pon 10.2.2025 22:53

Ekipa jedno pitanje,

Sancta mi je rekla da oni jedini imaju Honor data cable 6A, ali na kraju u poslovnici u splitu im to nije niti doslo niti znaju kada ce, te hoce li.
isprobao sam sve druge Data calbove, od xiaomija, samsunga i svih ostalih off brand. Znate li mozda gdje bi mogao osim ovdje to nabaviti.
Hvala vam na pomoći

Dag uto 11.2.2025 09:13
6996 kaže...

Ekipa jedno pitanje,

Sancta mi je rekla da oni jedini imaju Honor data cable 6A, ali na kraju u poslovnici u splitu im to nije niti doslo niti znaju kada ce, te hoce li.
isprobao sam sve druge Data calbove, od xiaomija, samsunga i svih ostalih off brand. Znate li mozda gdje bi mogao osim ovdje to nabaviti.
Hvala vam na pomoći

Ako ti je Sancta rekla onda je sigurno tako :-)

Kontaktiraj Honor hrvatska, probaj amazon

Darko150 sri 12.2.2025 12:03

Moje najnovije iskustvo: 12.1. kupljen preko Weba televizor. Navodno 25.1. predan na dostavu.
Televizora nema do dana današnjeg, dostava nema podatke za praćenje, neki neki Milšped... kontakta nema, Santa domenica korisnička služba na telefon nervozno odgovara neka se strpim...
Uglavnom moja sigurno zadnja kupovina kod njih, kako god se zvali. Tim više što je za iste novce bilo takvih televizora u nekim drugim Web dućanima koji imaju znatno bolju reputaciju.
A ovaj ću Tv kad dođe do mene vratiti, i tak sam već kupio drugi :-)

Jovanka sri 12.2.2025 14:19
Darko150 kaže...
Moje najnovije iskustvo: 12.1. kupljen preko Weba televizor. Navodno 25.1. predan na dostavu.
Televizora nema do dana današnjeg, dostava nema podatke za praćenje, neki neki Milšped... kontakta nema, Santa domenica korisnička služba na telefon nervozno odgovara neka se strpim...
Uglavnom moja sigurno zadnja kupovina kod njih, kako god se zvali. Tim više što je za iste novce bilo takvih televizora u nekim drugim Web dućanima koji imaju znatno bolju reputaciju.

Ah, SD... Smells like... "...sve je isto ko i lani..."

thebatman sri 19.2.2025 09:08
Darko150 kaže...

Evo ja naručio tv 16.2. 

Javim kad dođe, ako dođe. 

Dag sri 19.2.2025 11:32
thebatman kaže...
Darko150 kaže...

Evo ja naručio tv 16.2. 

Držim fige da sve prođe ok, ali nekako mi se čini da nećeš uskoro javiti da je došlo

Fre3man69 sri 19.2.2025 12:53

Ja sam 17.11. naručio tv. Još sam dodatno platio Sancta Domenica brzu dostavu. Tv naravno na stanju. Nakon 3 tjedna čekanja, otkazao sam im narudžbu. Tv nikad nije bio ni predan na dostavu. Strava i užas.

UncleJimbo sri 19.2.2025 13:13
ivrabec985 kaže...

ja sam narucio/kupio tv u 11.mj. i dobio ga u 12.mj. cekao mjesec i pol

Zamisli tek da ga je trebao donjeti djed mraz a umjesto toga dostavlja ga Sv. Nikola 

TV bio zadnji krik tehnike kad je kupljen a došao kao vintage model.

SimeKZ čet 20.2.2025 17:19
Darko150 kaže...

TVe ti nije napustio skladiste njihovo. Ubi support sa mailovima. Svaki dan.

thebatman čet 20.2.2025 18:18
Dag kaže...
thebatman kaže...
Darko150 kaže...

Evo ja naručio tv 16.2. 

Držim fige da sve prođe ok, ali nekako mi se čini da nećeš uskoro javiti da je došlo

Treci dan vec u pripremi paket 😂

Ne razumin kako u 3 radna dana nisu spremni to zapakirat i narucit dostavnu sluzbu. 

Moja pretpostavka je da je televizija fiktivno dostupna na lageru, pa se povlaci od dobavljaca tek nakon moje naruzbe. 

Tako da su vjerojatno poslali narudzbu dobavljacu u utorak ujutro, dobavljac je iz Slo, on ce im to poslat tek danas. U njih je u ponedjeljak, pa zaprimanje robe, utorak komoletiranje narudzbe, srijedu interuropa preuzima, petak iduci kod mene. 

Ali, ako ih dibavljac uzima opet od trece ruke... E onda sam najebao. 

Dag pet 21.2.2025 09:09

Ma strašno u šta su se oni pretvorili, ja sam bio od njih naručio jer je proizvod imao zelenu točkicu (kao na lageru je) i pisalo je isporuka u roku od 5 dana, kada naravno nije stiglo za 5 dana zvao sam ih (jedno od najgorih iskustava sa korisničkom podrškom ikada) pa su mi objasnili da tih 5 dana ne znači da ću ja to dobiti za 5 dana nego da će oni od dobavljača to dobiti za 5 dana!

Nikad više ne naručujem od njih pa makar proizvod bio duplo jeftiniji nego u drugim dućanima.