IT trgovine

Sancta Domenica - Iskustva

sus pon 6.10.2014 16:44

Kupljen Samsung TV preko Webshopa,sutra doslo dostavom ,uredno zapakirano.

Samsung panel je stavljen,nije AUO,CMO,Sharp.

 

Jos nije bilo potrebe za reklamacijom,pa ne znam kakvi su po tom pitanju.

Lovac čet 4.12.2014 16:39

Naručio kod njih prvi put, ali bome i zadnji. U pon sam naručio futrolu za xperiu z1 i sd karticu te velim čovjeku (od kojeg sam uzeo mob) da u utorak pošalje mob, pa da imam zaštitu budući da je staklo s obje strane. Sad je četvrtak; na njihovoj stranici piše da je dostava za 1-3 radnih dana.
E sad kužim da može biti problem xy, no poslao sam jučer mail kakva je situacija i da ih molim povratnu informaciju da li je naručeno uopće poslano. Nisu se udostojili ni odgovoriti. Kupovao sam u centro, portio, links, edigital, futura-it, ronis i SVI odgovore u roku od par min do par sati.
Ovi 24 sata ništa.

The Man čet 4.12.2014 17:14

Lovac trebal si ih nazvati.

Ja uvijek imam combo mail + telefon i ako ne dobijem odgovor odem im na adresu i svima im *ičke polupam, a zatim ih razbacam po sobi k'o 5 deka salame.

Nebudeju oni iz mene delali bedaka. Ako im peneze dajem ima da budeju fer i korektni, ali moraš i ti pressing delati da nemaju kuda zgibati.

Ljudi su danas pice postali, ne znaju biti direktni i nemilosrdni. Nema tu cile-mile, nego drito u glavu za Dinamovu slavu i da vidiš kak sve na kraju na dobro zajde.

Dućan je ok. Uzeo sam brdo stvari preko njih i uvijek je sve bilo super, ali kao što gore piše ja im mozak popijem odma u startu i onda vide da mi nemreju farbat pa ni ne pokušavaju.

Samo tvrdo! Samo hardcore!

overhaul čet 4.12.2014 17:25

... a kolko ja znam, oni su generalni zastupnici sonyja(mislim i jedini za playsation),
sad mislim i panasonica i  mrcina tipa lg... tako da ako oni nevaljaju, onda vrit i sve.  
Znam da je za, barem prije, dobiti generalno zastupstvo za Sony i PS bilo prilično
strogo i zahtjevno. 

The Man čet 4.12.2014 18:54

Super stvar je i to što jedini imaju BESPLATNU dostavu za narudžbe iznad 99 kuna. Kažem ja sam zadovoljan s njima, ali ja nisam jedan od onih koji čekaju paket mirni kao bubice. Meni da se ne jave to nema teorije i to je jedan od razloga što imam pozitivna iskustva sa svima. Uvijek se može ubrzati, izaći u susret pa čak i ako treba nazvati veleprodaju iz da odobre popust na nešto kako bi ušlo u limit na kartici. Treba samo biti elokventan, pristojan i uporan ili prepustiti nekome drugome da naručuje stvari umjesto vas.

Hell, meni je čak i Vip u dva navrata vratio keš lovu na račun nakon što sam im ukazao na neke nepravilnosti, a drugima koliko čujem tek smanje iznos idućeg računa. Ako pokažete da ste mali medo tak će vas i tretirati.

Samo tvrdo! Samo hardcore!

Lovac čet 4.12.2014 19:30

The Man,
Kužim što želiš reći no nema se smisla svađati. Dam in negativnu kritiku na javnom mjestu kao što je njihov face, nazovem i tražim voditelja poslovnice te odem do druge trgovine. Neka njihov nadređeni rješava stvari, zašto da se ja sekiram.
Govoreći o tome, kontaktirao sam ih preko facebooka. Full kulturno. Da mi lik mail, reko to je taj s kojeg ne dobivam odgovor. Ok, uzme broj narudžbe i veli provjerit ćemo s kolegama. Odgovor naravno nemam. Sutra telefonski otkazujem narudžbu (ako se u međuvremenu ne jave).
A ćemu TD-i? Ovo je tema o iskustvima, to što je vama bilo sve savršeno, drago mi je. Ne mora tako biti uvijek.

EDIT: Eto, može na lijepi način. Javio mi se voditelj web prodaje i poslali su jučer na večer. Po trackingu danas je utovareno i očekuje se isporuka do kraja dana.

njuskac pet 19.12.2014 16:50

Redovito brišu komentare na fejsu koji nisu po njihovoj volji,posaljem upit mailom jedan odgovor, u poslovnici drugi odgovor, u drugoj poslovnici treci odgovor sve to napisem na fejsu svoja iskustva i naravno odmah se briše.. jako loše..

bobo21 uto 5.5.2015 21:00

Odlični su kupio sam od njih Samsung Galaxy grand neo stigao je u roku par dana pokvario mi se bio zaslon reklamirao sam popravljeno je u roku par dana sve uredno.

i najnovije sam kupio GTA5 stigao je za neka 3-4 dana sve uredno opet samo najbolje o njima dosada.Memorijska kartica narucena stiglo sve uredno

papaoutai sub 6.6.2015 14:13

Prvi put došao u poslovnicu Sancta Domenica WestGate i bila je neka cura koja je ljubazna, simpatična i ima znanje te sam odabrao artikle za kupiti po koje sam došao sutradan i tad sam doživio najneugodnije iskustvo; podsmjehivanje, bezobrazlog, bahatost od prodavača imenom Robert Kovač u poslovnici Sancta Domenica u West Gate-u Zaprešić! Palac dolje za takvog prodavača, ako se tako uopće može nazvati...

bak pon 7.9.2015 10:19

Neprofesionalni do kraja.Evo se vec 5 dana mucim da dobije 10% popusta za placanje amerikan karticom ali nist od tog.Uza sve e mailove koje sam imao sa sluzbom nisu uspjeli ispraviti stranicu nit se potrudili ispravit koji su uredaji na tom popustu. mada kazu u napomenu da se stavi kod i da ce oni autorizaciju napraviti s tim kodom,nakon pustih e mailova nemam vise vjere ni u to.Stog zaobilazite i trazite dalje.

Inna sub 30.1.2016 00:29
luka123456780 kaže...

Vidim da nema teme o ovom ducanu pa da otvorim. Je li netko od vas kupovao u ovom ducanu? Kakva ste iskustva imali? Jesu li brzi s dostavom? itd...

 Kupujem mobitel i tu sam odlučila kupiti zbog najniže cijene. Kakvi su sa servisom? Kako se radi o kineskom mobu sa 24 mjeseca garancije uvjerena sam da će baterija crknuti nakon par mjeseci. Navodno na bateriju dolazi samo 6 mjeseci. Kako je to moguće jer mob kupujem isključivo kao cjelinu? To je kao da TV kupujem sa 60 mjeseci jamstva, a da na daljenski ide samo 1 godina, na tipku za gašenje 3 mjeseca itd.

chutac sub 30.1.2016 00:36

To je zato jer je baterija podložna trošenju(ne samo pražnjenju) i loše rukovanje ju može upropastiti.

Isto kao kad imaš laptop koji ima bateriju i non stop je na struji - baterija postane beskorisna u roku mjesec dana.

Valjda su odredili da ju se ne može upropastiti u roku 6 mjeseci i da jedino tvornička greška može biti uzrok problema.

 

Ja sam uzeo novi laptop u 12. mjesecu sa 5 godina garancije, a na bateriju je samo 1 godina.

Virty ned 31.1.2016 00:04
chutac kaže...

 

Isto kao kad imaš laptop koji ima bateriju i non stop je na struji - baterija postane beskorisna u roku mjesec dana.

 

 

Nebih se složio, masu laptopa mi na poslu radi na taj način i vidi vraga, baterije su i dalje dobre :)

Ako se u tako kratkom roku to desi, baterija je izgleda "šitina" :)

Virty ned 31.1.2016 17:07
chutac kaže...

Ovo je bila Dell OEM sa eBaya za Inspiron 5010. Dobro je držala dok nije počeo svakodnevno biti non stop na punjaču i sada drži sat vremena.

Baterije sa Ebay-a su mi koma, koju sam god vidio i proba.

Možda je ta stvarno OEM, ko zna, znaju svašta uvaliti.

Svejedno, ako drži uru vremena, nije neupotrebljiva.

Ako si ovaj slučaj ima samo sa jednom betrijom/laptopom, ne znači da su i ostale sve takve.

Godinama na poslu, a neke i doma imam u tom režimu rada i nisam primjetio značajan pad kapaciteta/trajnosti baterija.

incipius ned 5.6.2016 16:21

Neznam jel je to normalno ili nije..neznam za druge i slična iskustva ali poslo sam im ps4 u servis..kvar na ps4 je da nema slike na tv a i ton dolazi u prekidima...28.4.2016. poslana konzola overseas expressom..zvao u servis za cca. 3 tjedna da pitam u kojoj su fazi sa popravkom,gospodin mi preko telefona objašnjava da im je upravo stigla moja konzola te da je kuruirska služba tek nakon 3 tjedna dostavila konzolu(moš mislit od zg sam 100km) i da će uskoro otkloniti kvar i poslat konzolu natrag...danas je 5.6.2016. a konzole još nema..ažurni su nema šta..mislim da ću si sam otići do sancte domenice,ugodno porazgovarati i preuzeti konzolu.