daniel2809 sub 20.1.2018 23:34

Nisam našao temu o toj trgovini, pa da ju pokrenem onda :) Trgovina ima zanimljive dealove na njuškalu, navodno dostupne grafičke po pristupačnim cijenama u vrijeme ove "krize" s grafičkama. Link.

Jel ima tko kakvih iskustva s njima već?

ryzhe_POE sri 24.1.2018 11:25

čuo sam se s Vedranom par puta u dva dana i dogovorio kupnju grafičke. valjda zadnji primjerak te grafičke u svemiru, a da nije nenormalna cijena.

 

shop je skroz "legit" stvar, imaju fb, web je u izradi, postoji i fizička trgovina. prodavač je skroz susretljiv i da se s njim dogovarat, a po onome što sam vidio u njegovim složenim konfiguracijama i zna svoj posao. ovaj komentar gore da "hoće uvalit" nisam primjetio, al čovjek je prodavač. ne možete reć da vam nikad nisu u poznatijim trgovinama ponudili ono čega im je viška u skladištu. nije mi ni u jednom trenutku ponudio lošiji deal od onog što sam tražio. ponudio je slabiji model za fer cijenu jednom što je bilo skroz korektno i ne bi lošije prošao s tim modelom.

 

uglavnom, grafička bi trebala doć u petak, pa javim jel to sve prošlo okej kad stigne. za sad što se mene tiče 5/5

 

 

Edit; sve stiglo, sve štima. preporuke što se mene tiče

TheBEaST čet 11.11.2021 17:20

Odlično iskustvo s ovom trgovinom.
Kupio 6800XT Aorus Master, cijena uvjerljivo najpovoljnija u odnosu na ponudu kod ostalih shopova...kod njih su slabiji modeli bili debelo skuplji.
Sve rješeno jako brzo, od ponude, uplate, slanja GLS-om i sve tip top stiglo.