joka1 čet 13.9.2018 10:12

Pozdrav! Podijelio bih neka iskustva koje sam imao sa Muziker.hr ...   Kupio sam nekoliko stvari sa istog i mogu reci sto se tice kupnje je sve korektno i brzo,dostva putem GLS,iznad 500 kuna vrijednosti robe ne placate prijevoz.Prije svega ako idete kupovati robu putem interneta najbolje je isprobati i uvjeriti se dali vam odgovara ta roba ili instrument ili sl. Ja nazalost ne zivim u Zagrebu ili Osijeku,Rijeci da bi mogao isprobati na primjer mikrofon,gitaru ili slicno negdje u trgovini.. Ipak je to veci iznos pa da budete sigurni sto kupujete da ne bude problema kako sam ja imao sa njima.

Do sada sam kupio slusalice i jedan mikrofon i vrlo sam zadovoljan sa tim,i odlucio kupiti jos jedne slusalice Audio technica ATH-40X sa recenzijama vrlo dobrim kao i na forumima,te sam mislio da cu i ja podijeliti to iskustvo.Slusalice su stigle i isprobao sam ih i nisam bio zadovoljan sa onim sto sam ocekivao od njih,te sam kontaktirao Muziker o zamjeni slusalica za skuplje Beyerdinamic DT 770 Pro 250 oma uz nadoplatu,rekli su da nema problema i da ce mi poslati obrazac u pdf formatu da to ispunim sa obrascom narudzbe i dogovorimo da GLS preuzme slusalice.Slusalice su bile kod mene 5 dana,a vrlo malo sam ih koristio,mozda 2 sata najvise.Obrisao slusalice od prstiju ili masnoce od kose i sve vratio zapakirano kao i kad su dosle sa obrascima u Paket i one su stigle u Slovacku.I sad nastaje problem.Cekao sam skoro mjesec dana.Dobijem poruku na moje inzistiranje dali je posiljka stigla i odgovaraju da jeste,i da im ponovo dostavim obrasce a iste vec poslao sa posiljkom,i tako prolaze dani a nema na vidiku odgovora ,mjesec dana proslo i javi se Alica Oravska koja je agent za hrvatsku da su oni zaprimili slusalice i da su ostecene i kaljave(blatne) i da ce mi umanjiti vrijednost za slusalice,ako zelim zamjenu ako ne da ce mi vratiti novac..Rekao sam joj da hocu novac i zatrazila je BIC ili Swift code banke sto sam joj poslao i sada cu vidjeti dali ce mi vratiti novac i koliko.Tako da za buduce nema sanse da kupujem na slijepo nesto a da nisam siguran u ono za sto dajem novac.Moja je greska sto sam kupio na nevidjeno,ali nazalost nemam gdje da to isprobam.Cijene su ok i jeftinije nego  u hrvatskoj,a iznad 500 kuna vrijednosti ne placate prijevoz i dostavu.Ako budete robu vracali u zamjenu onda ce vam sigurno uzeti jedan dio novaca.Eto toliko,nadam se da sam nekome pomogao u kupnji robe sa Muziker.

volegradele pet 14.9.2018 08:39

Ja sam isto narucio slusalice,dosle su za par dana i nisu mi bile dobre,javio Muzikeru,ispunio obrazac,GLS ih pokupio za dva dana,vratili mi cijeli iznos na tekuci racun kroz nekih 10ak dana.
Ovo mi je bila vec 4-5 kupivina kod njih i za sad sve super!

Anđeo bez falinge pet 14.9.2018 08:46
joka1 kaže...

i javi se Alica Oravska koja je agent za hrvatsku da su oni zaprimili slusalice i da su ostecene i kaljave(blatne) i da ce mi umanjiti vrijednost za slusalice,ako zelim zamjenu ako ne da ce mi vratiti novac.

 napiši ti toj alici da slijedeće godine kad bude ulazila u Hrvatsku na ljetovanje više neće smjeti u gepeku unijeti žive smrdljive kokoši, pokvarena jaja, slaninu sapunjaru i užegli edamer..

Zaba88 pon 1.10.2018 21:29

Narucio sam 2 gramofona i mixetu kod njih, dostava je bila ultra brza kad usporedimo sa ali expressom, ebay itd... kroz 3 dana mi sve stiglo, oprema radi odlicno i mogu rec da sam zadovoljan njihovim cijenama koje su dosta povoljne naspram nekih drugih shopova a i trazio sam popust i dobio ga, kad zbrojim oko 900kn nizu cijenu sam dobio na sve artikle.

sandokan111 pon 1.10.2018 22:55

900 kn u odnosu na sta?

Ja kad sam tamo gledao neke stvari bilo je vise manje isto ko na amazonu, s tim da oni imaju besplatnu postarinu pa eto ispadne nesto jeftinije, ali nije bilo nikakvih akcija po amazonu vec normalne cijene.

Minneyar pon 1.10.2018 23:06
sandokan111 kaže...

900 kn u odnosu na sta?

Ja kad sam tamo gledao neke stvari bilo je vise manje isto ko na amazonu, s tim da oni imaju besplatnu postarinu pa eto ispadne nesto jeftinije, ali nije bilo nikakvih akcija po amazonu vec normalne cijene.

 Imas opciju "Zatrazi bolju cijenu", tako nesto, ispod artikla. Pa ti se mailom jave i ponude ti bolju cijenu :) Meni su za 180 kn spustili cijenu Marshall Kilburn zvucnika. Sad, posto mi je to jedina kupnja ikad tamo, ne znam dal je to moguce za sve artikle ili sam slucajno naletio...

bikloner čet 20.5.2021 09:20

Samo da podijelim svoja nedavna iskustva s ovom prevarom od Muzikera.

 

Naručim robu 6.4., od čega je dio bio na lageru (tako je pisalo), a za dio se čekala isporuka. Naravno, odaberem opciju da mi se pošalje odvojeno, ono što je dostupno odmah, a ostatak kada stigne (u roku 10ak dana). Iz narudžbe od 10ak artikala, samo jedan je bio dobavljiv tek za 2 mjeseca, na što sam pristao (ispostavilo se da taj ipak više uopće nisu mogli nabaviti, ali su ga uredno naplatili).

 

Nakon uplate (lovu su naravno uzeli u sekundi), ni traga ni glasa od njih nit je roba poslana. Tek na moj upit prema njima, kažu da čekaju još neke stavke koje ipak nisu na lageru (a pisalo je da jesu), a one koje kao stvarno jesu na lageru, valjda ih ne žele poslat jer je ciganima jedno 20 kn skuplje slati jednu pošiljku više, pa će kao poslat kad još dio narudžbe bude dostupan. 

Pregrizem i to i reko ok, kažu da će isporuka biti 22.4. 

 

Kraj 4. mjeseca, opet ni traga ni glasa, a bome ni robe. Na prvi upit ne odgovaraju, na drugi upit mrtvi hladni odgovore da će roba biti spremna tek sredinom 5. mjeseca.

Sad već lagano ludim jer očito lažu, a cijelo vrijeme drže moju lovu i kažem im što mislim o svemu, ali dajem im još jednu šansu, pa nek pošalju onda tu jebenu robu sredinom 5. mjeseca, iako mi sad već ta narudžba nema nikakvog smisla, jer da sam znao, našao bih alternativu odmah u startu.

 

Jučer, već klasika, od njih ni riječi, šaljem ja opet mail - di je moja roba. Oni opet potpuno hladni, bez ikakve namjere za isprikom - roba bi trebala biti spremna krajem 5. mjeseca (roba za koju je 6.4. pisalo da je na lageru!), a onaj artikl koji se najduže čekao ipak nije uopće dobavljiv?!

 

Tu sam završio s njima, izvrijeđao ih, tražio povrat love, a sad tek ostaje za vidjet hoće li biti love, jer iz svega zaključujem da nisu legitiman shop, nego prevaranti. Zašto prevaranti - zato što je u narudžbi bilo prehrane, obuće, tehničke robe, znači sigurno nije sve od istog dobavljača, a oni baš ni od jednog ne mogu nabaviti robu? Procijenite sami.

 

TLDR; Sugeriram da zaobilazite ove prevarante u širokom luku jer uplatu će zaprimiti onda, a nakon toga kreće agonija. Jedan od onih "shopova" koji žive na račun kupaca, vrte njihovu lovu, da bi se nakon 2 mjeseca ispostavilo da ne mogu isporučiti naručeno. U svemu tome, toliko ih nije briga da u čitavoj korespodenciji nije bilo ni riječi isprike s njihove strane.

 

Ljudi, bježite od Muzikera glavom bez obzira!

Lovac sub 8.10.2022 14:34

Joj žao mi je što nisam prije vidio temu, za instrumente, slušalice, mikrofone i svu prateću opremu topla preporuka za naš Euro-Unit. Nevjerojatno ljubazni, imaju i fizički store koji je zbilja ogroman. Kupio kod njih pojačalo, synth, 2x slušalice i još neku prateću opremu. Nikad problema, za nove jastučiće ponudili da oni zamijene jer je išlo teško na CustomStudio (iako nisu morali). Još što je plus, za Beyerdynamic, mislim Yamahu i još neke su ovlašteni pa vam tako za sluške daju recimo 3 godine gare. Čak su voljni i ponudit bolju cijenu ako nađete kontra ponudu. Nemojte se patiti sa slovacima...


b00 sri 12.10.2022 00:48

naručivao sam više puta iz muzikera i svaki puta sve ok. 

 

 

od drugih muzickih trgovina takoder imam pozitivna iskustva i sa musicshop-no1.hr, euro-unit.com, audiopro.hr, loop.hr (s time da bi bitno izdvojio euro-unit jer sam sa njihovim proizvodom imao slucaj reklamacije koja je prosla bez apsolutno ikakvih problema, prikup robe i sve su organizirali i platili sami kao i slanje novog proizvoda jednostavno 10/10

 

 

musicshop.hr ne preporučam, prodali mi gitaru koja je imala neki cudan buzz, kad sam je reklamirao rekli su da je bilo do zice koju su zamijenili novom te mi to naplatili 30kn (izgubili su me kao kupca zbog pisljivih 30 kuna, zamislite da trebaju neku vecu stetu pokrit, vjerovatno bi se po sudu ganjali)