IT trgovine

Futura it - iskustva

QuidZz sub 3.11.2012 11:14

Steta je sto ovako dobar i kvalitetan webshop nema svoj topic, pa evo ja cu otvorit i iznjet svoja iskustva sa Futurom.

Narucio sam za sebe ( kuciste i grafu ) i puno puta za prijatelje i poznanike razne komponente, stize odmah drugi dan, brzo odg. na mail ( i na Fejsbuk u inbox :D ) , ljubazni su i usluzni.
Sa reklamacijama takoder imam dobra iskustva, sve je bilo rijeseno vrlo brzo.

Cijene su također jako dobre sto je definitivno plus :)

Vasa iskustva?

Pandzinho sub 3.11.2012 13:12

ja sam isto kod njih kupovo grafu ja sam uso unutra i pito bili mi promjenio grafu , reko je da mora narucit uzo je br. mobitela isti dan je stigla i reko mi je da ce mi on besplatno ugradit ako treba ja mu odnjo komp on ubacio i sve je ok jos uvjek  :)

muhaqeri sub 3.11.2012 13:52

Naručio u 11h  komponente i u 15h dobim poruku da mogu doć po naručeno,stvarno odlično tako brzo riješe narudžbu i ocjena bi bila čista desetka da nisam pitao da mi flešnu SSD da se ja sa time ne zezam međutim odgovoreno mi je da to oni ne rade što me je začudilo da neće zaraditi još neku lovicu od mene.

Kad sam došao doma skužim da je već najnoviji bios gore pa nije ni bilo potrebe za flešanjem.

Cijene su dobre samo je cijena dostave za niže iznose malo previsoka(59kuna),da je jedno 40 obavio bi koju kupovinu više.

zober sub 3.11.2012 17:52

Možda su te nešto krivo skužili, jer znam da primjerice bez problema flashaju SB ploče (H61, H67, Z68, P67) ak si oćeš IB proc stavit na njih.

 

49 kn ti je ako uplatiš unaprijed, a 59 je ako plačaš pouzećem kolko ja znam.

muhaqeri sub 3.11.2012 22:23
zober kaže...

Možda su te nešto krivo skužili, jer znam da primjerice bez problema flashaju SB ploče (H61, H67, Z68, P67) ak si oćeš IB proc stavit na njih.

 

49 kn ti je ako uplatiš unaprijed, a 59 je ako plačaš pouzećem kolko ja znam.

Da je krivo skužio onda bi me valjda pitao nešto da razjasnimo.Da,ja govorim o plaćanju pouzećem jer me plaćanje unaprijed ne zanima.

FakeDeath ned 4.11.2012 09:00
muhaqeri kaže...

Naručio u 11h  komponente i u 15h dobim poruku da mogu doć po naručeno,stvarno odlično tako brzo riješe narudžbu i ocjena bi bila čista desetka da nisam pitao da mi flešnu SSD da se ja sa time ne zezam međutim odgovoreno mi je da to oni ne rade što me je začudilo da neće zaraditi još neku lovicu od mene.

Kad sam došao doma skužim da je već najnoviji bios gore pa nije ni bilo potrebe za flešanjem.

Cijene su dobre samo je cijena dostave za niže iznose malo previsoka(59kuna),da je jedno 40 obavio bi koju kupovinu više.

bila bi čista desetka da su ti flashali ssd koji je vec na najnovijem fw?

 

Znaci,da su znali da je vec na najnovijem, i rekli ti na tvoj pitanje, "ne treba,vec je na najnovijem" ti bi dao ocjenu deset?

 

Inače, drugo je fleshati nekome maticu (jer nema svako sb pa da moze sam) ali ssd? really? fleshanje je inače samo za nešto što ne radi ok, ima nekih problema, ali ako radi sve 5 zašto flešanje?

 

A cijene dostave, su slične kao i u vecini shopova, i sada opet, zbog 10kn manje bi ti obavio više kupnji!? plačanje unaprijed te ne zanima?! misliš da ti nece tako poslati? a što ako ti pošalju ciglu u paketu kada je plačanje po dostavi? šta češ onda?

 

Mislim, to je još mlad shop, s vremenom ce i oni spustiti cijene dostave. Volio bi vidjeti tebe da imas svoj shop, pa da na 1000kn sto ti netko kupi zaradis 50kn pa da onda jos das free dostavu ili plačanje pouzečem za 30kn poštarina (a overseas ti to naplati 59), i šta onda ti si zaradio 21kn?? i tako bi poslovao? oda bi bi...sve bi ti bilo bujno i bajno

 

Znam sto je imati shop, i znam kako je poslovati prvih par godina, been there than that, ali eto baš zbog toliko velike marže i tolike ogromne zarade, i tako male poštarine i hrvatskih pošta i overseasa i city-a, ja sam sada miljunaš i ne sjedim doma nezaposlen!

 

Dosta oftopič

 

Futura-it je jedna od boljih trgovina u ljepoj našoj, uskoro u ljepoj našoj evropi! Zašto?! Najviše jer imaju dobru ponudu, imaju ok i poštene cijene naspram toliko velike konkurencije, korektni su i pošteni, uvijek ce izaci za nebuloze i sitnice u susret svakakvim čudnim i picajzlastim ljudima (poput mene :) ) i na to se nece ni malo buniti. Ljepo ce ti se zahvaliti još i opet kasnije ljepo pozdraviti. Ne znam,mozda nocima sanjaju takve ljude i imaju nočne more. Ali meni to ne pokazuju, i ja to cijenim kod njih! I zato i kupujem tamo, naspram toga jer mogu dalje kupiti mozda jeftinije koju kunicu i možda se negdje dalje kasnije malo više zezati oko reklamacija i možda negdje doživiti neke neljepe riječi, mislim, mozda bi mi život bio zanimljiviji da kemijam i da gledam dalje. Ali necu! Meni tu ok, i dok su oni ok, i dok su oni tu, ja cu isto i dalje kupovati kod njih ;=)

muhaqeri ned 4.11.2012 10:46

Da,bila bi čista desetka da su pokazali interes za moj SSD.Flešanje nije nikakav problem pogotovo kad je u pitanju OCZ sa mini linuxom sam to nedavno obavio vrlo lako ali kad sam kupovao SSD htio sam bez istraživanja doći doma i staviti winse.Za to sam bio spreman i platiti.

Flešanje je preporučljivo, pogotovo kod  OCZ SSD-a koji su imali problema pa bi bilo nešto ispravljeno ili poboljšalo perfomanse.

Cijena dostave je moja želja kao kupca da je jeftinije jer vidim da neki to rade i za 35,39,45 kuna.

Sveukupno ja nisam nezadovoljan tim shopom jer sam naručeno dobio brzo i povoljno i dalje ću tamo kupovati ako će mi se to isplatiti.

QuidZz uto 13.11.2012 21:11

Przilica mi bila na izdisaju, dok sam przio CD / DVD zvuk je bio kao da MIG poljece :D Kontaktirao ih na facebook, poslao przilicu 2.11, oni odnjeli u mr servis medutim oni odbiju garanciju jer se zagubio jamstveni list :D Futura uzela sa druge przilice jamstveni list te opet odnjeli, ovaj put prihvate i danas mi jave da su zamjenili przilicu, te da su mi poslali novu Overseasom.

Sto reci osim svaka cast! :D

nix2811 uto 20.11.2012 17:56

ja sam par stvari narucivao od njih i stvarno su ok ... cak i preko facebooka se da lijepo dogovoriti posao ... da na govorim o brzini rjesavanja narudzbi .... 

Svaka ima cast, nastojat cu sve uzimat od njih 

JohnW sri 12.12.2012 09:35

Dakle,

 

na preporuku člana foruma @zober koji mi je složio 10k konfiguraciju (btw. složio ju je da glava boli) naručio sam je kod future u pon u 11 sati.

Odmah nakon toga sam potvrdio tel narudžbu i dogovorio plaćanje pri dostavi cash-om. Isti dan mi je došla konfa totalno skockana,

čak su mi i u BIOSU stavili prioritet na boot na usb s obzirom da nisam kupio DVD r/w. 

 

Ukratko,

prezadovoljan.

kikica1989sk sub 22.12.2012 09:19

Ja sam preeeezadovoljna sa Futurom. Konfiguracija mi je stigla u roku dva dana i dečki su stvarno uslužni i susretljivi (tko bi vam drugi u nedjelju u 6 navečer odgovarao na mailove xD). Od sad pa nadalje što god treba naručujem od njih {#}

bugi.kc sri 23.1.2013 13:47

Sve pohvale futuri. Nakon dopodnevnog dogovaranja oko komponenata, računalo je sastavljeno i poslano u večernjim satima, te je sljedeći radni dan paket bio kod mene.  Plaćanje je billo pouzećem.

 

 

 

 

Haf932 sri 23.1.2013 14:12

Evo i moje prvo iskustvo s Futurom IT !

 

Narucio grafu , odabrao placanje pouzecem , dostava besplatna posto je cifra iznad 2.000kn ! Javili mi da je grafa poslana , drugi dan je bila kod mene ! Platio dostavljacu i to je to ! Bez puno dogovaranja i odugovlacenja , ljubazni su !{#}

Vapor čet 24.1.2013 01:21
FakeDeath kaže...

FuturaIt je organizirala nagradnu igru, najsretniji ce dobiti Tablet

Da bi sudjelovali morate lajkati njihovu stranicu OVU i podijeliti sliku (kao public)

Eto, hvala futura sto mislis i na obične smrtnike! :D

A vi koji nemate face, NAPRAVITE :P

Izgleda da sam ja najsretniji, a tebi zahvaljujem na objavi.

ymbz sub 26.1.2013 11:45

Evo, novi sam na ovom forumu pa da kazem i ja par rjeci. 50+ godina nosim na leđima, sada radim i zivim u RH, nekoc sam pola svjeta proputovao i kratko boravio u USA i u Argentni, znam xy nasih ljudi koji rade tamo kao i u Evropi, i znam kako se tamo krvavo radi za kruh. Kolega ZOBER sa ovog foruma mi je expresno slozio konfu prema mojim potrebama, zatim je to trebalo realizirat u nekom od nasih ducana ili web shopova i nakon kontakta u nekoliko njih -naletih na iznimnu usluznost, ljubaznost, i nadasve raspolozivost u svako doba dana, pa cak i takorec SVAKO doba noci(toga vani po svjetu nema, ili barem ja neznam za to, a ako i ima onda to masno placate). Dakle FUTURA IT  je IT ! Svaka cast momcima iz te firme, da rade tako vani po svjetu bili bi milioneri, a s obzirom da smo tu u ovoj opljackanoj banana republici jedino sta im mozemo pozeljet je da opstanu, i da ih barem sreca prati.

FakeDeath pet 1.2.2013 21:29

mene na pm pitas hoce besplatno sloziti ako doneses svoju grafu i sada tu pitas hoce li sloziti ako doneses kutiju...kaj na kraju ces im donesti cijeli komp da ti ga samo besplatno sloze?

 

imas telefon,imas email, imas skype pa im se javi i pitaj njih

 

A kada smo ti slagali konfu nisi A rekao, na pm si mi rekao da si zaboravio napisati da imas grafu, sta si i kutiju zaboravio??

 

{#}

 

p.s. mislim da ako se radi o jednom dijelu da bi ti izasli u susret,sada grafa i kutija te nedaj Bože sjetis se da imaš i hdd...teško