iPhone

Restart iphonea 8

tomislavivic čet 12.9.2019 23:05

ovako cura je dobila sluzbeni iphone prije nekih god i pol tj uzela uredjaj preko firme i kako je otisla iz firme jednostavno vise neam pristup mail adresi niti zna sifru iclouda koju su joj tamo napravili i znaci sada joj je mobitel prakticki beskorisan jer ne moze ga resetirati niti instalirati druge aplikacije pa me zanima da li je moguce nekako resetirati uredjaj putem ovlastenih distributera (istyle) ili direktno preko Applea jer ona ima i kutiju i sve sto je doslo uz uredjaj te se moze vidjeti da je samo njen otisak prsta tamo koristen i sifra te njene slike podatci itd?

ATJLučko pet 13.9.2019 14:54

Nisam siguran da sam te 100% razumio, pa ću za sada komentirati ovako 

 

Obzirom nikada nisam imao poslovne gadgete, niti bio povezivan u ikakv oblak, ona u tom nekom oblaku ima znači nešto! 

Prvo pitanje; koji nivo ovlasti je ona rabila u oblaku?! 

Jer ako je bila netko bliže loncu, morala bi imati i veća prava i obveze! 

Ako nije bilo nikakvih turbulencija, ne vidim razlog da ona nebi mogla pristupiti, OSIM, ako poslovna pravila ne govore drukčije! 

Drugo pitanje; ako želi koristiti iPhone, ako su joj ga pustili, zašto ga ne prebrika i formatira kao ganc glanc novi uređaj?! 

Ona u tom slučaju može se prikopčati na iTunes i kada iTunes to upita, pokrene reset! 

Na kraju balade će imati funkcionalan gadget, a obzirom je sve na oblaku pod njezinim generalijama, možda da upita u pravnu službu prvo gdje je zapelo, a kasnije ako je potrebito angažira i u tom pitanju odvjetnika?! 

 

Ako sam negdje falio, slobodno me prosvijetli!