Rapidshare puno linkova trebam skinuti...

Mislim da se program zove jdownloader il tako nešto.

Program se zove USDownloader
Evo link http://www.dimonius.ru/

nista nisam uspio s tim . vrti nesto trazi i ne ide. a jedan po jedan skida onako kao prije-rucno :)

Radi ko urica

Svakako odi na ovaj link i pročitaj što čovjek ima za reći glede ove teme.
Isplati se,vjeruj mi na riječ.

Da nije program FlashGet?

vidio sam negdje program gdje se svi linkovi kopiraju i onda on skida. trebam skinuti 170 rarova od 100 mb sa rapidshare. molim vas pomoć. hvala svima.

Mislim da se program zove jdownloader il tako nešto.

vidio sam negdje program gdje se svi linkovi kopiraju i onda on skida. trebam skinuti 170 rarova od 100 mb sa rapidshare. molim vas pomoć. hvala svima.

Naravno,ovaj link koji sam ostavio nije nitko niti pogledao.
Jer svi znaju kaj je najbolje.A,stvar je u tome
(makar sam i ostavio link jer mi se ne da objašnjavati previše)
....da se radi upravo o olakšanom skidanju sa RS-a koristeći
free account na RS-u i Mozilla browser.

ja koristim unazad mjesec dana Rapid Share Downloader i meni je super..
u prosjeku, u sat vremena 4 puta skida, imaš opciju da ugasi racunalo kad završi, biraš jezik i sl..

rado bih ja torrent ,sve skidam preko torrenta,ali ovo nisam našao,na žalost. a sve je oko 14 gb !!!!

Kad nećeš slušati. Dajem ti link na najjednostavniji mogući alat koji savršeno funkcionira za to što ti želiš, a opet negdje fulaš.
CryptLoad ima link collector koji se odmah pokrene ako program radi. Ako se i ne pkrene stisneš prvu ikonu gore lijevo i odabereš clipboard.
Pokrene se link collector i makar imao 200 rapid linkova sve će ih provjeriti i pitati te kako želiš dalje. Ako su linkovi nepostojeći odmah ćeš vidjeti po crvenim oznakama.
Sve ostalo je automatika.
Možeš otići na more i ostaviti mjesec dana da se skida sve što mu unutra ubaciš. Imaš opcije da rekonekta router itd, itd, itd...
Radi i za ostale servise kao megaupload, ima captcha prepoznavanje....

ništa to ne radi...
ajde pomozite,nađite mi torrent za bosch esi 2009 1i2+update + k,c,w,m arhive. platim i za torrente.

zanima me di mogu naci torrent od crysis-a?

ništa to ne radi...
ajde pomozite,nađite mi torrent za bosch esi 2009 1i2+update + k,c,w,m arhive. platim i za torrente.

Kad nećeš slušati. Dajem ti link na najjednostavniji mogući alat koji savršeno funkcionira za to što ti želiš, a opet negdje fulaš.
CryptLoad ima link collector koji se odmah pokrene ako program radi. Ako se i ne pkrene stisneš prvu ikonu gore lijevo i odabereš clipboard.
Pokrene se link collector i makar imao 200 rapid linkova sve će ih provjeriti i pitati te kako želiš dalje. Ako su linkovi nepostojeći odmah ćeš vidjeti po crvenim oznakama.
Možeš otići na more i ostaviti mjesec dana da se skida sve što mu unutra ubaciš. Imaš opcije da rekonekta router itd, itd, itd...

archer02,daj samo reci koji je vrag u tom RAR-u s CryptLoad-om????
Meni Avira javila ovo:
D:\Documents and Settings\fromcelltohell\Desktop\CryptLoad_1.1.6.rar
[0] Archive type: RAR
- CryptLoad_1.1.6\router\FRITZ!Box\nc.exe
[DETECTION] Contains recognition pattern of the SPR/Tool.NetCat.B program

archer02,daj samo reci koji je vrag u tom RAR-u s CryptLoad-om????
Meni Avira javila ovo:

Ja sam ovako radio:
Odem na warez-bb.org (ili neki takav site),
Nađem što mi treba,
Dobijem puno linkova za rapidshare,
Sve označim i samo stisnem copy (naravno u pozadini je upaljen FlashGet).
Prebacim se na Flashget i tamo se pojavi prozor sa tim linkovima, a iznad toga me pita za šifru i account na Rapidshare-u.
Upišem ime odnosno broj accounta i šifru, stisnem ok i kreće download. Skida po 3 rara defaultno ali možeš stavit da skida i više u postavkama.
Poslije samo te rarove extractam i to je to!
:)