Igre - općenito

Steam - pitanja i odgovori

REDDEVILS pon 29.1.2018 14:42

Ako si tek sad postavio Steam Guard Mobile Authenticator App kao steam zastitu mora proci petnaest dana pa tek ces onda moci prodavati beđeve.

Ja prvi put kad sam postavio Steam Guard Mobile Authenticator App kao zastitu morao sam sacekati petnaest dana da bi prodao neke beđeve na steam marketu 

Endymon čet 5.4.2018 12:04

Pozdrav.Evo planiram na svom streamu napraviti jedan giveway neke igre,pa me zanimaju vasi prijedlozi,koji bi nacin bio najbolji i najsigurniji?Mislio sam npr iz svog steam walleta giftat novac,ali citao sam da nije moguce.Pa ako imate kakav prijedlog?

Hexfire čet 5.4.2018 13:20
Endymon kaže...
Pozdrav.Evo planiram na svom streamu napraviti jedan giveway neke igre,pa me zanimaju vasi prijedlozi,koji bi nacin bio najbolji i najsigurniji?Mislio sam npr iz svog steam walleta giftat novac,ali citao sam da nije moguce.Pa ako imate kakav prijedlog?

Pa kupi onda igru i toj osobi pošalješ kao gift ili kao key, ako nećeš kupiti direktno prek Steama. Mislim da baš novce iz walleta ne možeš giftati. Ili kupiš onaj gift card sa 5-10 eura na njemu pa pokloniš to. Osoba si ukuca u steam i ima pare.

nicky.sl sri 16.5.2018 13:44
ibme74 kaže...

Pitanje - dali se ikako novci iz steam walleta mogu prebaciti na drugi account?

Pomoću "Steam gift card-a" sam ja to radio. 

Znači kupiš Steam gift card i pošalješ kao gift na taj drugi račun. Doduše poodavnije je to bilo al valjda još postoji ta mogučnost

Haker_x uto 19.6.2018 22:11
nicky.sl kaže...
ibme74 kaže...

Pitanje - dali se ikako novci iz steam walleta mogu prebaciti na drugi account?

Pomoću "Steam gift card-a" sam ja to radio. 

Znači kupiš Steam gift card i pošalješ kao gift na taj drugi račun. Doduše poodavnije je to bilo al valjda još postoji ta mogučnost

Sad baš gledam tu opciju i vidim da su lopovi to ukinuli, sad se mora kupiti paypalom/karticom, ne kupuje se više steam walletom.

Please note that you cannot use existing wallet funds to purchase a digital gift card.

Gale92 pet 3.8.2018 07:10
Dudu kaže...

Zna li netko zasto se ne mogu prijaviti preko chrome-a na stim, neke od stranica koje me traze pristup stimu preko kroma ne mogu, dok na mozilli ide lagano, do ceg je?

pokušaj obrisat chace od chromea...pa onda pokušaj... 

Cansee ned 5.8.2018 10:21

nisam nikad prednaručivao na steamu pa imam dva pitanja (kupio bi monster hunter world, izlazi za 4 dana)

prvo, jel steam da onaj download prije nego što igra izađe, dakle da ja sad ili za dan dva skinem, i onda čim dođe 09.08. ja mogu igrati?

drugo, kakva je politika vraćanja novaca ako je igra prenaručena? mislim da će mi se svidjeti, gledao sam dosta gameplaya i baš me igra zanima, ali da mi slučajno nešto ne odgovara kada krenem igrati, jel je mogu vratiti iako sam je kupio u prednarudžbi?

hahhaajaads ned 5.8.2018 11:42
Cansee kaže...

nisam nikad prednaručivao na steamu pa imam dva pitanja (kupio bi monster hunter world, izlazi za 4 dana)

prvo, jel steam da onaj download prije nego što igra izađe, dakle da ja sad ili za dan dva skinem, i onda čim dođe 09.08. ja mogu igrati?

drugo, kakva je politika vraćanja novaca ako je igra prenaručena? mislim da će mi se svidjeti, gledao sam dosta gameplaya i baš me igra zanima, ali da mi slučajno nešto ne odgovara kada krenem igrati, jel je mogu vratiti iako sam je kupio u prednarudžbi?

Igra bi ti se trebala poceti skidati tocno kada izadje (znaci kada dodje cijena na steamu).

Iako si ti nju prednarucio, igra ti se opet pocinje skidat kad izadje na steam, tako da ju mozes refundat ako imas manje od 2 sata (ili tocno 2) igranja te igre ili nakon 14 dana.

Mad Ant ned 5.8.2018 13:42

Na koji download server vam je namijesten Steam i preko kojeg providera neta?

Ja sam (t-com maxadsl) uglavnom bio na Hungary (full speed bez stucanja) dok nije pocelo trokirati ove godine pa koji puta prebacim na Austriju, iako ona uvijek steka bar malo.

hahhaajaads ned 5.8.2018 16:59
Mad Ant kaže...
Na koji download server vam je namijesten Steam i preko kojeg providera neta?

Ja sam (t-com maxadsl) uglavnom bio na Hungary (full speed bez stucanja) dok nije pocelo trokirati ove godine pa koji puta prebacim na Austriju, iako ona uvijek steka bar malo.

Meni 98% vremena radi na Italy, kad nekad bude preopterecena veza onda se prebacim na Austriju ili Saudijsku Arabiju (ne znam zasto, ali na saudijskoj arabiji radi isto kao i na italiji)

Mad Ant ned 5.8.2018 17:07

Interesantno. Ja sam cak isprobao i sve njemacke, posto, jel'te t-com, ali grozno sporo... Mogli bi oni i malo podebljat te servere ili staviti nesto za balkansku regiju, nije da se nema novaca. Mada znam da je cista fantazija...

Cansee sri 8.8.2018 12:35

ekipa prednaručio sam monster hunter world na steamu, release date je 09.08. dakle sutra, zanima me kad to točno omoguće za skidanje? po kojem vremenu se to uopće gleda? kolke su šanse da mi to danas u ponoć bude omogućeno? pitam jer bi mi bilo odlično kad bi mogao staviti po noći da mi se to skida