SnowRunner (PC,PS4,XBOX) - [RASPRAVA]

Pošto (28.04.2020) izlazi SnowRunner za PS4,PC,XBOX otvaram temu za raspravu, mišljenja, probleme pri pokretanju te pokoji video-zapis.
Dakle svi ljubitelji Virtualne OFF-ROAD simulacije, pridružite se
Haha trailer je genijalan
Death Stranding parodija :D

Haha trailer je genijalan
Death Stranding parodija :D
bez obzira na trailer, igra mi se čini fora. Malo ću pričekati da prođe vrijeme pa ga možda i uzmem

Prošli mi nije baš sjeo sa onim kontejner bebama i alienima, ali ovo izgleda kao korak u dobrom smjeru.

Podsjeca na Spintires i Mudrunner sa boljom grafikom i lijepsim modelima vozila.
https://www.youtube.com/watch?v=Xc5WNa8aubc
https://spintires.fandom.com/wiki/SnowRunner
Dakle direktan naslijednik Mudrunnera, koji je indirektni nastavak Spintiresa, nakon sto developer originalnog
Spintiresa odvojio od Oovee studija, jer su ga zeljeli zafrknuti za autorska prava i hrpu love.
Njima je ostao IP Spintires i sami nastavljaju development i patchanje, dok Pavel radi na "runner" seriji,
kao sto je Mudrunner i Snowrunner.

Na koju foru Instant Gaming vec ima snizene cijene? Htio bih kupiti premium edition koji je na epic store 60€ a na IG je 42€ (trenutno vise nemaju premium KEYa).

Vjerojatno je key od neke zemlje gdje je cijena niža tipa Gruzija, ali radi globalno.

Jedva čekam da izađe, oba imam, ali kod spintiresa imam problem s volanom, nažalost.
Uglavnom - koji k , vidim da ga nema na Steamu. Nije valjda da je Epic ekskluziva?

Evo jedan video gameplaya
https://youtu.be/jGT9l2SnSGU

Samo na Epic Store nazalost, kupio sam Premium edition za sad se igra cini super

Malo proba...
Igra izgleda zbilja impresivno.. Eto ponetšo slika...

Jel se moze nekako prespavati noc?

Ima na mapi dole opcija "skip time"

Gledam sada u Sancta Domenici i uopće je nema za kupit.... dali znate neku drugu trgovinu (zanima me PS4).....

Iznenađujuće dobra grafika i mehanika. Konačno uveli da se vozi i nešto drugo osim drva.
Sacekat ću još koji tjedan pa ubost "malo jeftiniji" Premium 😁

Odmah sam ga prodo...
Ovo mi je vozni park nakon 20 sati...
Zasada mi je International Paystar 5070 nedodirljiv!

Meni se TwinSteer dobro pokazao, zanimljiv je za voziti zbog gabarita a i provukao sam ga kroz sve moguce puteljke do sada nigdje nije stao
Ali Paystar je i meni isto trenutno najbolji.

Jesi vozio ovu prikolicu / teret?
Ja sam bio uzeo Forda, jer sam msilio po asfaltu proći do pred kraj gdje bi Paystar preuzeo, no morao sam doći spašavat situaciju za Internationalom koji se isto namučio dopeljati to do drilling sitea!

Kakva je podrška za volane?

Jesi vozio ovu prikolicu / teret?
Ja sam bio uzeo Forda, jer sam msilio po asfaltu proći do pred kraj gdje bi Paystar preuzeo, no morao sam doći spašavat situaciju za Internationalom koji se isto namučio dopeljati to do drilling sitea!
Nisam ali jedva cekam

Imaš već pripremljene profile za različite volane. Ja sam samo odabrao svoj logitech g29 i vozi. Jedino što mi ne radi force feedback, ne znam dali je do mojih postavki ili ne podržava igra za sada FF.

Western Star sa 47"gumama za blato, sa pronađenom diff.lock nadogradnjom, podignutim ovjseom i mir u kući!
Beštija!
Ima osam kotača ima, tj duple kotače te mnogo lakše prolazi kroz visoko blato naspram Paystara koji ima četiri...
Uz to 300 litara spremnik i manje troši!

Zadnju ugovor u Michigan regiji...
Bilo je teško, pogotovo na 16:40 i 22:30
Ali P16 je odradio kako treba!

Imaš već pripremljene profile za različite volane. Ja sam samo odabrao svoj logitech g29 i vozi. Jedino što mi ne radi force feedback, ne znam dali je do mojih postavki ili ne podržava igra za sada FF.
Probao - užas. Bez FF kao da vrtim u prazno.
+ ne podržava mjenjač. Ne sviđa mi se ni malo, iako je grafika odlična.

mamu im, nemoguće promijenit WASD u nešto drugo, povrat novca..
inače koncept igre što sam vidio odličan
Pošto (28.04.2020) izlazi SnowRunner za PS4,PC,XBOX otvaram temu za raspravu, mišljenja, probleme pri pokretanju te pokoji video-zapis.
Dakle svi ljubitelji Virtualne OFF-ROAD simulacije, pridružite se
video