Program za ubrzavanje igre

Jel znate neki program da ubrzam igru .. bilo sta .. bilo koji prgram samo da je ubrzam XD
ima jedan program,zove se Game Booster,ali neznam koliko će ti to pomoći,koju grafičku imaš?

hmm to mozda jest problem imam radeon X1550 od 512 Mb XD

a koje igre želiš igrati? ove novije nećeš moći igrati sa tom karticom,eventualno Call of Duty 4 ili nešto slično,ali ove nove igre nemožeš pokrenuti sa tom karticom.

Igra Brink trazi 256 graficke min XD

ok hvala puno XD

Nema ti to veze,pa i da imaš 1024mb a da igra traži 100mb opet bi ti bila grafička preslaba.

imaš gumb "hvala" ispod :D

Nema ti to veze,pa i da imaš 1024mb a da igra traži 100mb opet bi ti bila grafička preslaba.
da,ta grafička je slaba,ali ovaj program zna pomoći time što oslobodi RAM-a i killa neke procese i rastereti procesor,to pomaže na slabijim kompovima koji imaju manje RAM-a i slabiji proc.

Ma da,al teško da će dobit neki pristojan FPS s tom grafičkom.

Ma da,al teško da će dobit neki pristojan FPS s tom grafičkom.
istina,ali vrijedi probati,možda je upravo problem u nedostatku RAM-a,vidio sam u dosta slučajeva na slabijim kompovima da ovaj program zna pomoći.Ali mislim da je Brink ipak prezahtjevna igra za tu grafu.

ma nema vaze ubrzo bi trebao dobiti novi comp .. ali nemogu cekati da igram dobra je igra ... XD
Jel znate neki program da ubrzam igru .. bilo sta .. bilo koji prgram samo da je ubrzam XD