Problem oko igrica

upali task manager i vidi kako se ponaša procesor dok je neka igra upaljena. te pogledaj u procesima u task manageru, koristi li neka aplikacija puno procesorske snage.
to bi mogao bit jedan od mogućih. drugo može bit temperatura (prašina, throtlanje) ili novi driveri. ili nešto treće. ali prvo pogledaj procesor u task manageru da se riješi najlakše pitanje.

Jesam i pisalo je da igrica zauzme oko 90% procesora,ne znam jel to normalno ? hah drugo nista nije zauzimalo iznad 1-2%
Moguce da je problem u prasini budem kasnije rastvorio laptop
Hvala u svakom slucaju :)

Jesam i pisalo je da igrica zauzme oko 90% procesora,ne znam jel to normalno ? hah drugo nista nije zauzimalo iznad 1-2%
Moguce da je problem u prasini budem kasnije rastvorio laptop
Hvala u svakom slucaju :)
neznam o kojem je laptopu riječ, i koja je igra pokrenuta.
a za prašinu ne treba otvarat laptop. osim ako se neće mijenjat pasta ispod hladnjaka. dovoljno je samo gurnut kakvu čačkalicu ili nešto tanko i metalno kao čačkalica da se ventilator ne vrti. te sa kompresorom ili onim sprejevima sa komprimiranim zrakom ispuhat ventilator i hladnjak.
Zdravo
Imam problema oko igrica npr.kada upalim bilo koju install igricu na kompu pocne mi bolkat nenormalno igra znaci 1 fps nemoguce igrat
To mi se sad desava zadnjih 2-3 dana i nemogu nikako rijest prije je sve bilo uredu islo je bez beda
Ako netko zna molim vas da mi pomogne posto nemogu nac rijesenje
Hvala unaprijed....