Igre - općenito

Koje igre trenutno prelazite i dojmovi

Alkaline pon 3.12.2018 23:24

Max Payne 1. Uhvati me nostalgija u ove hladne dane pa se sjetim kako sam pičio jedinicu kao klinjo (7. razred) na svom prvom kompjuteru:

Celeron 1.7 GHz, 256 MB SDRAM, GeForce 4 MX 440.

 

Što reći nego odlična igra, ni sam više ne znam koliko puta sam ju prošao.

markos1191 sri 6.3.2019 09:34

Thronebreaker: the witcher tales

 

Igra fantastična, priča sa par (manjih) nelogičnosti, ali toliko fenomenalna da su iste zanemarive, voiceacting 10/10, grafika isto, gameplay je dijelom baziran na GWENT mini-igri iz Witchera i sviđa mi se. I baš mi je otvorila apetit za Witcher svijetom dovoljno da opet krenem prelaziti Witcher 3. 

Malo je preskupa za tih 10h gameplaya, ali vrijedi čekati kada bude na  sniženju.

9.7/10 ukupni dojam. 

Paolo Maldini sri 20.3.2019 15:24

Pri kraju sam drugog, od četiri dijela Prince of Persia serijala. Igra je dosta bolja od jedinice, bolja borba, dosta mračnija i dosta teža, bolja priča i doneke otvoren level dizajn. Dosta je duga, skoro duplo duža od jedinice. Odigrao sam je davno na PCu sada igram na PS3. Uvijek sam volio PoP serijal, šteta što je mrtav već godinama.

Paolo Maldini sub 30.3.2019 21:05

U iščekivanju nove grafičke ograničen sam na jadnu Intelovu integriranu. Sada igram, jako kratku, ali jako dobru staru Lucas Artsovu avanturu o grupi bajkera. Igra je dosta lakša od njihovih sličnih uradaka, tako da se težine ne trebate bojati. Mad Max štih je ovdje jako dobro ukomponiran. Šteta ne odigrati, traje svega par sati, a u remaster verziji izgleda odlično.

Lovac pet 15.11.2019 22:26

Mass Effect trilogiju po 100x, no začudo prvi put sa ženskom/renegade. Baš je badass. Trenutno negdje na pola dvojke, ne žurim, guštam, želim da svi prežive zadnju misiju pa onda trojku. Koliko li je samo bolja žena koja posuđuje glas od muškog Sheparda, kao oni "badass" 80s akcići

R3nchi pet 15.11.2019 23:32

Read Dead Redemption 2

Ne znam sta reci,meni je oodlicna! toliko detalja u igri da je to strasno..GTA V mi djeluje ko trecerazredna igra naspr ovog..

Imam jos paaar igara al neigram..
Ceka se Diablo 4..

vex3855 ned 8.12.2019 16:49

jedna kratka anketa na koju nije potrebno odgovarat da nebi došlo do rata i spamanja teme :)

 

kaj Vam se cini bolje za lokalni multiplayer i singleplayer?

Tj.koja verzija je bolja/popularnija ove godine?

 

licence su mi nebitne jer ih za pes bez beda skinem, više me zanima grafika/gameplay

 

 

daniel2809 pet 10.4.2020 16:38

Zbilja ne znam u koju temu smjestit pitanje, nadam se da je tu u redu.

Koja je recimo najbolja ("najigrivija", najzanimljivija, najrealnija...) motocross igra trenutno? Vidim da ime neki Monster Supercross, pa MXGP 2019, MXGP Pro, MX vs ATV all out...

Poželjni su mi i quadovi u igri, al rađe ću igrat samo crossere ako je bolja igra :)

 

Može i za PC i za PS4, svejedno mi :)

dv14 čet 30.4.2020 21:03

Po prvi put igram Witchera 3. Trenutno sam nekih 20-30h u igri i mogu reći da je odlična. Vrhunska atmosfera, svijet, zanimljivi questovi. Ima stvari koje su mi malo traljavo napravljene, međutim ništa značajno.

Ali Skyrim mi je osobno nekako zanimljivija igra, ne znam zašto, ali taj prvi put kad sam zaigrao Skyrim i Witchera, Skyrim me više priljepio za stolicu i bio više wow. 

MEGATAMA ned 9.8.2020 09:33

Uzeo Bioshock kolekciju....opet(sad ju imam za Ps Pro i za PC).

Ovih dana prosao prvi dio koji mi je odlican, sinoc zavrsio drugi dio koji mi je jednako dobar ali se dosta rusila igra.

Odmah sam krenuo treci dio koji sam odigrao davno pa sam dosta zaboravio.... 

MEGATAMA pon 10.8.2020 22:06
ivanec kaže...

Ja igram preko emulatora ZELDA breath of the wild.

Uživam

Imam dva komada za Nintendo Switch,jednu za igranje druga je zapakirana i mozda ce jednog dana imat kolekcionarsku vrijednost 😁

To mi je najbolja Zelda, odigrao sam skoro sve. 

 

Trenutno igram Bioshock Infinite.....remek djelo i dan danas. 

MEGATAMA pet 14.8.2020 16:55

Evo gotov i Bioshock Infinite.....tri Bioshocka za redom....preeedivne igre ali trebam malo odmora od Bioshocka 😊

 

Sad bih mogao ponovo Fallout 4 i sve ekspanzije....ili cu kupit Death Stranding za pc ne da mi ga se igrat na Ps Pro u 30fps.

Lovac sri 30.9.2020 01:05

Mafia: Definitive Edition

Preporuka bez obzira da li ste igrali ili ne original. Neke stvari maknute/prerađene, no onaj "štih" je i dalje tu. Izgleda dosta dobro, radi mi perfektno na 2K rezi uz gtx 1080, neke frustrirajuće stvari su maknuli no i dalje ima solidan difficulty level. Automobili imaju ručni mjenjač. Ono, sitnice. I da, THE utrka je i dalje tu, no nešto je lakša jer kad se prevrnete npr. nema insta deatha.

Antonio1987 sub 3.10.2020 12:47

Stvarno igra izgleda super, igrao sam jedinicu i bila mi je odlična. Definitvno ću isprobati.

 

Nedavno završio GTA 4 i GTA: Episodes from Liberty City (prelazim cijeli GTA serijal, sad je GTA 5 na redu). Nekako me GTA 4 nije baš oduševio što se tiče sadržaja (u odnosu na GTA SA i GTA 5), tu su dosta stvari maknuli. Storyline, grafika i fizika u su super napravljeni (za vrijeme kad je igra izašla), ali dosta sadržaja je monotono napravljeno (sporedne misije i slično).

 

Call of Juarez: Bound in Blood završio i oduševljen sam igrom. Priča, grafika, cover sustav, oružja, sporedne misije... Kažem oduševio sam se kad krenuo igrati. Istina da je igra starija, ali definitivno preporuka.

 

Max Payne 3 isto završio (prešao sam ju prvi put još davno), moram priznati da sam na ovoj igri izgubio jako puno živaca. Najviše su me smetale cutscene kojih ima previše što mi je užasno pokvarilo gameplay. Nisam početnik u gaminu, prelazim igre već preko 10 godina kad ulovim vremena, ali sam poginuo u ovoj igri hrpu puta, previše neprijatelja, premalo oružja i streljiva. Završio sam čisto iz razloga što sam htio cijeli Max Payne serijal završiti.

 

Sad planiram laganini krenuti GTA 5 ispočetka i Batman serijal, pa se javim sa kojim screenshotom. Eto toliko od mene. Pozdrav svima.

Alfredo nr.2 sub 3.10.2020 13:45

Odigrao sam F.E.A.R. i Extraction point. Odlično se poklapaju, priča zaokružena, gameplay vrhunski. Preporučujem odigrati te dvije igre iz serijala, ostale izostaviti. 

Završio sam Prey 2006, zaboravljeni dragulj, vrhunska SF pucačina s odličnom pričom.

Trenutno ponovo igram DOOM 2016 i Rage 2011. ID ima vrhunski level dizajn. U planu mi je dati još jednu šansu Aliens Colonial marine s ovim modom https://www.moddb.com/mods/templargfxs-acm-overhaul . Djeluje obečavajuće.

Cansee sri 7.10.2020 13:03

jebote nisam znao za ovu temu uopće dosad.

 

igram trenutno The Outer Worlds na PCu, super mi je igra, Obsidianov RPG, ispunili su rupu koju je ostavila Bethesda.

 

na ps4 igram Persona 5 Royal, ta igra mi je otkriće i čista nonstop uživancija i trenutno me najviše sekira što nemam više vremena u životu da to igram.

 

Također mi je pozornost uhvatio Hades, to je novi roguelike ARPG, indie igra na PCu, izgleda predobro i hvale ju svi samo tako

 

Također odigram koju partiju Among Us, samo mi brzo dosadi jer su ljudi tupani i izlaze iz igre stalno i to mi ubije bilo kakvu želju za igrom. Kada se nađe dobra ekipa pa s njima igraš više zaredom e to bude dobra zabava

 

 

A na lageru me čekaju još Shadow of War, Mad Max, DMC5, Mortal Shell, Days Gone, Monster Hunter World, a htio bi odigrati i Nier Automatu. A sljedeći mjesec izlazi Cyberpunk 2077 i AC Valhala. CP2077 čekam već dugo ko ozebo sunce.

 

Igara kolko ti srce hoće, samo vremena nema

Bass sri 13.1.2021 21:21

Odigrao sam detroit become human na ps4 i second son na ps5. Ako si za dublje analize ljudskih odnosa s andoidima onda zaigraj DBH. Meni se igra dopala ali nedovoljno da igram na sve završetke. Secind son je malo plića igra ali je ok.

Dermentor sri 13.1.2021 21:31

Završio Dark Souls i WRC 9i sad igram Assassins Creed Unity. Fora je Pariz ali tipična starija AC igra i stvarno mi se ne da prelaziti ništa osim glavnih misija. Još nakon toga Syndicate pa napokon mogu na Origins. Između mi je u planu RDR 2 i HZD. Sve na PS5.

Alfredo nr.2 sri 13.1.2021 21:32

Odigrao ponovo nakon 15g. XIII classic. Igra sa odličnim vizualnim dizajnom i katastrofalnim save sistemom. Ostalo prosječno.
Započeo sam Metro Last light. Zasad odlično. Slično kao prvi dio samo sa boljom grafikom i level dizajnom.