Cookie Clicker

Imam 63 heavenly chips-a od prvog reseta i sada mogu dobiti jos 58 za 1,738,159,031,882,435 napravljenih kolacica, koliko sam napravio za 41h, wow, stvarno dosta pomazu ova 63 chipa, to sam prije sakupljao 5-6 dana, dok stigne do 1,830,000,000,000,000 napravljenih kolacica idemo opet reset :D
Sta vama pretezno dolazi u zlatnim kolacicima?
Meni najvise dolazi x7 veci cps na nekoliko sekundi, malo manje ih bude sa nekoliko kolacica, a jako rijetko dobijem par sekundi x77(ili je x777) kolacica za klikove, i neki combo, prvi kolacic 6, drugi 66, treci 666 kolacica i tako do 6,666,666 cini mi se
x7 je najčešći(o upgradeovima ovisi koliko traje, meni je 154), inače par trilijuna kolačića. Jako rijetko x777, ali s time se može jako puno dobiti, boundao sam si klikanje na horizontalni scroll na mišu tako da sam zadnji put dobio 5*1024 kolačića

Da, i meni je 154, bilo 77 sekundi, i kupio upgrade da duplo vise traje, ali definitivno mi je najdrazi onaj za klikove, jer ja kada klikcem nastimam na oba klika lijevi klik :D
U pocetku sam korsitio 2 misa, ali ovako je bolje, a bas bi mogao i na "srednji klik" da ubacim lijevi :D
Restartovao sam opet, nakon manje od 48h, ali nisam dobio 60 kao sto sam ocekivao, vec 35, jer broji ukupno proizvedene kolacice od kako je krenula igra i dodaje jos heavenly chips-a do cifre koja odgovara tom broju ukupno proizvedenih kolacica

Nisam mogao odoljeti zavitiri u source, vidjeti da je na na kolačić attachan event koji poziva Game.ClickCookie()
Nakon toga u konzoli upisao (spoiler alert):
setInterval('Game.ClickCookie()',10);

Koja mi 4 achievmenta jos fale?
Elder nap, Elder slumber, Elder calm i Neverclick.
Ovdje možeš vidit kak se dobivaju.

Osvojio sam sve sto se da osvojiti, ostalo samo ostaje da sakupljam heavenly chips-e
Tako i ja, al sam odustao jučer. Pričekat ću update jer mi sad nema smisla više igrat, imam sve achievemente i upgradeove.
Ovdje možete probat betu, u beti postoje dungeoni (činilo mi se fora, al dosadi nakon 5 minuta) i stavili su da jedan heavenly chip daje +1% multiplier, a ne +2% kako je bilo do sada.

opet jedno pitanje neznalice. kakva je razlika dali su mi starci mirni ili ljuti?
Što se može dogoditi u najgorem slučaju?

Ne znam tacno, ali meni zna rozi golden cookie uzeti preko 100,000,000,000,000 kolacica, i prepoloviti mi cps na nekoliko sekundi, ali to mi nista ne znaci kada sam zakucao igricu, kupio sve sto treba :D
Edit: evo mi bas sad uze 184,409,468,066,872 kolacica, ali to na ovu cifru koju imam nista ne znaci, i malo kasnije jos jedan kolacic mi prepolovi cps na 132 sekunde

kada se isplati resetirat igru? imam 74 achievementa

Ovdje imas kalkulator u kojem izracunas koliko ces dobiti heavenly chips-a poslije restarta, svaki heavenly chips moze maximalno dati + 2% cps

Ovdje imas kalkulator u kojem izracunas koliko ces dobiti heavenly chips-a poslije restarta, svaki heavenly chips moze maximalno dati + 2% cps
mislim da dobijem 26 ako sam dobro unio sve, jel to dovoljno za restart?

Jest, ali bolje jos sakupi, ja sam prvi put restartovao i dobio nesto vise od 60 heavenly chips-a(120% veca proizvodnja cps)

Što se dešava sa igrom ne daje onoliko heavenly chips-a koliko bi trebao recimo imam Cookies baked (this game)

Što se dešava sa igrom ne daje onoliko heavenly chips-a koliko bi trebao recimo imam Cookies baked (this game)
Ne ide to tako, i ja sam mislio da ide, ali ne ide.
Gledas Cookies baked (all time) i kopiras tu vrijednost u kalkulator i koliko ti pise, toliko ces imati poslije restarta, i onda izracunas koliko ces dobiti

A tako to ide e hvala na odgovoru

Ja slučajno jučer udjem i vidim da su ubacili nešto novo, prizmu ubacili, pa idem sada da je opet zakucam :D

bump

Infinity cookies :D
nisi normalan xD

Jako su nadogradili igru ove godine, možda je vrijeme za povratak u pekarnu ;)

Ja sam opet počeo hahaha

Nakon 8 dana prvi restart. Imao sam dosta sreće sa zlatnim kolačićima, dosta puta sam uklopio dva boosta zajedno, dobijem drugi prije nego prvi istekne i tada brojke polude, sakuplja se kao ludo. Sad je već stiglo do toga da bukvalno cijeli dan moram štediti da bi kupio Chancemaker a i oslabili su goldeni, slabo daje kad ih ugrabim.

Izgleda jedini ja budala igram hahaha.
Neda da postavim fotografije haha, valjda će kasnije proraditi.
Prvi "krug" za više od 8 dana 200 triliona cps, a sada nakon 6-7 restarta za 20 minuta 20 quadriliona. 100 puta više cps-a za puno manje vremena.

Nazalost nisi jedini, samo sto nemam bas vremena igrati pa ide lagano :S
Imam 63 heavenly chips-a od prvog reseta i sada mogu dobiti jos 58 za 1,738,159,031,882,435 napravljenih kolacica, koliko sam napravio za 41h, wow, stvarno dosta pomazu ova 63 chipa, to sam prije sakupljao 5-6 dana, dok stigne do 1,830,000,000,000,000 napravljenih kolacica idemo opet reset :D
Sta vama pretezno dolazi u zlatnim kolacicima?
Meni najvise dolazi x7 veci cps na nekoliko sekundi, malo manje ih bude sa nekoliko kolacica, a jako rijetko dobijem par sekundi x77(ili je x777) kolacica za klikove, i neki combo, prvi kolacic 6, drugi 66, treci 666 kolacica i tako do 6,666,666 cini mi se