BUG cod4 server

ja ne osjetim razliku izmedju pinga 55 i 75... i skoro triput je jeftinije.

@8ax ne osjecas ti ali osjecaju je oni s 2 puta manjim pingom :/ u prijevodu kreces se u skokovima na njihovom ekranu :P

samo sam ti htio rec da znas

Ajmo sutra za naše generale <3

evo dosli smo opet do nesporazuma i sad mene zanima kakav vam je ping odnosno fps u codu

Mamaza PP

nemogu vam vracati pp jer mi pise da sam dosegao limit slanja pp ali zato ce vam sve prenjeti FicoO, to mi je susjed.nisam ni znao dok me nije pitao odakle sad

Bilo bi vam bolje pošto uzimate više slotova da uzmete od diabolic servera, imao sam i od steel servers i od game-hr i mogu vam reći da serveri od game hr i steel serversa nisu nešto ( je da su jeftiniji ), ali u ključnim trenucima zna zalagati i onda znate šta dalje ( rageeeeeeeeeeeee ). Bolje dajte malo više, pa dobite kvalitetne servere, a ne da se živcirate zbog takvih stvari.

Također preporučujem Diabolic, Steelserver ima visok ping i laga.

evo ovako..diabolic server
Call of Duty 4
20 slotova
game location Croatia
no voice server
public-promod
14 slotova
game location Croatia
no voice server
private-hardcore

u cemu je fora osnovat bug server -.-" vidim da pola vas tu igra hc a ne promod znaci njubeki ste i jos ocete clan osnovat cemu klan kad cete igrat war protiv nekog i necete moci nista evo ja se odmah javljam skupite ekipu i igrajte protiv mog clana. davat cete bezveze pare za server umjesto da se skupite na nekom serveru koji inace prazan i tamo igrate ak ocete igrat bas s ekipom sa buga

Ne razumijem zasto ce mo bezveze 2 servera otvarat, trea uzet jedan od 20 slotova i nek se promod, hardcore, tdm i s&d mijenjaju iz dana u dan, pa tako da pase svima, ovo je samo rasipanje novca.

neznam ko dns igra hc osim male djece koja neznaju kaj je promod

Ako skupim toliko novaca onda da uzmem dva? mamaza je oso u skolu pa je meni reko da pitam
glasanje, dva su samo da znate
|
|
\/

ja cu jos popricati sa mamazom oko servera...znaci vi bi htjeli samo promod bez hardcorea...al nesvida mi se ideja oko vrtnje s&d i tdm..rade ako imamo para za dva uzmemo dva pa da vidimo kako ide, ako nebude ljudi gasi se hardcore i ostaje promod na kojem ce se vrtiti s&d i tdm a to cemo jos vidit nakon jednog glasanja

u cemu je fora osnovat bug server -.-" vidim da pola vas tu igra hc a ne promod znaci njubeki ste i jos ocete clan osnovat cemu klan kad cete igrat war protiv nekog i necete moci nista evo ja se odmah javljam skupite ekipu i igrajte protiv mog clana. davat cete bezveze pare za server umjesto da se skupite na nekom serveru koji inace prazan i tamo igrate ak ocete igrat bas s ekipom sa buga
pogledaj jedno glasanje pa ces vidit da ih ima 15 promod koji igraju i 10 hardcore...kako onda nitko neigra promod?

evo mamaza je dosao na informatiku napokon i situacija je ovakva...imamo jednog donatora cija sredstva pokrivaju 80% cijene promoda navedenog u postovima iznad...i od jos par ljudi sto se javilo mozemo dva servera napraviti
sada neka mi se jave na pp svi koji znaju raditi skinove i modove(pozadinska slika di pise join game itd.) a poruku ce im vratiti FicoO jer meni je dosao limit slanja poruka

tu na bugu omfg neznam ko tu igra uopce cod al nea veze

imam vec jednog zainteresiranog za izradu skina...sad se trazi neko ko ce mu pomoci

i ja se mogu ukljuciti sa financijskom injekcijom tu i tamo.
bilo bi lijepo imati jedan private promod server gdje bi se igrali warovi/treninzi a sto se mene tice netreba drugi server. hrvatskih TDM i SD promod servera ima bataljon (Xnine,pitbull,dark angels....) tako da uvijek mozemo preko xf-a zajedno negdje zaigrati. na xf-u treba napraviti klan grupu i pozvati ljude. admina na serveru barem barem 3-4 da se mogu igrati funwarowi cak i ako netko nije online.
mi smo nedavno otvorili hc SD (beat' clan) server i uopce nema ljudi. hardcore se vise jednostavno neigra jer iskustvo ne pomaze u promodu. zapravo,ako si dobar promod igrac znati ces se nositi sa hc-om. hardcore uostalom pruza mogucnost da potpuni nubovi uz low perkove i oruzja (frag x3, p90, GL...) naprave dobre scoreove neovisno o tome sto neznaju igrati dok u promodu nije toliko cest slucaj.
zapocetak treba vidjeti koliko bi bilo aktivnih igraca da razmjenimo xf accounte pa ako nas bude 10-tak koji bi svakodnevno igrali mogli bi uzeti TDM ili SD public sever.
Edit: lijepo bi bilo da se svatko predstavi ukratko, ime (nadimak) , mjesto odakle dolazi , ukupno sati igranja, oruzje sa kojime igra, skill (low,med ili high) i xf account.
..cisto da vidimo na koliko ljudi mozemo racunati...
hvala

i ja se mogu ukljuciti sa financijskom injekcijom tu i tamo.
bilo bi lijepo imati jedan private promod server gdje bi se igrali warovi/treninzi a sto se mene tice netreba drugi server. hrvatskih TDM i SD promod servera ima bataljon (Xnine,pitbull,dark angels....) tako da uvijek mozemo preko xf-a zajedno negdje zaigrati. na xf-u treba napraviti klan grupu i pozvati ljude. admina na serveru barem barem 3-4 da se mogu igrati funwarowi cak i ako netko nije online.
mi smo nedavno otvorili hc SD (beat' clan) server i uopce nema ljudi. hardcore se vise jednostavno neigra jer iskustvo ne pomaze u promodu. zapravo,ako si dobar promod igrac znati ces se nositi sa hc-om. hardcore uostalom pruza mogucnost da potpuni nubovi uz low perkove i oruzja (frag x3, p90, GL...) naprave dobre scoreove neovisno o tome sto neznaju igrati dok u promodu nije toliko cest slucaj.
zapocetak treba vidjeti koliko bi bilo aktivnih igraca da razmjenimo xf accounte pa ako nas bude 10-tak koji bi svakodnevno igrali mogli bi uzeti TDM ili SD public sever.
Edit: lijepo bi bilo da se svatko predstavi ukratko, ime (nadimak) , mjesto odakle dolazi , ukupno sati igranja, oruzje sa kojime igra, skill (low,med ili high) i xf account.
..cisto da vidimo na koliko ljudi mozemo racunati...
hvala
slazem se ali bi za to napravili posebnu temu ili ako stignemo na web stranici klana napravimo forum i tamo se prijavite
uskoro ce i klan biti napravljen...sada se doraduje stranica, skinovi, modovi i traze donatori
PO VEC KOJI PUT MOLIM DA SVI KOJI SU U MOGUCNOSTI DA NESTO DONIRAJU DA MI SE JAVE NA PP!!

laggaju jel?jesi ti kad igro na njima dulje od 10 minuta ili još bolje nekoliko sati u komadu?moj klan ima sponzorirane servere od njih i svaki dan su skoro puni, kad nas ima 26 na Promod TDM serveru- nema lagga neki dečki iz ZG imaju ping i po 20 tako da molim te ne pričaš gluposti...

laggaju jel?jesi ti kad igro na njima dulje od 10 minuta ili još bolje nekoliko sati u komadu?moj klan ima sponzorirane servere od njih i svaki dan su skoro puni, kad nas ima 26 na Promod TDM serveru- nema lagga neki dečki iz ZG imaju ping i po 20 tako da molim te ne pričaš gluposti...
to je pretpostavljam sa hrvatskog hostinga?

Evo ja cu se predstavit.
Ime : Mihovil - nadimak Mitch
Br.sati : ukupno 260h (160 h sam igro bez xf)
skill : medium (znam zezat ove bolje pa oni puknu :D)
xf : mihovil13

to je pretpostavljam sa hrvatskog hostinga?
da steelsovi serveri su hostani u zg datacentru

Ime : Mihovil - nadimak Mitch
Br.sati : ukupno 260h (160 h sam igro bez xf)
skill : medium (znam zezat ove bolje pa oni puknu :D)
xf : mihovil13
najbolje bi bilo da napravimo novu temu oko toga jer ovako je tesko pohvatati sve prijave

Evo jedna napomena :
Tko želi neka se pridruži postojećem bug klanu :
http://www.xfire.com/communities/bugonlineforum/
1 201 335 h sati u Call of Duty 4 MP. Imamo 124 članova i trenutno smo 1. po veličini u RH.
Molim autora da stavi link od novog klana ako cete ga napravit i neka stavi ovaj uz napomenu tko želi

To vise nije klan, to je zajednica lol.

Evo jedna napomena :
Tko želi neka se pridruži postojećem bug klanu :
http://www.xfire.com/communities/bugonlineforum/
1 201 335 h sati u Call of Duty 4 MP. Imamo 124 članova i trenutno smo 1. po veličini u RH.
Molim autora da stavi link od novog klana ako cete ga napravit i neka stavi ovaj uz napomenu tko želi
smatraj da cu to uciniti ali sve je u fazi izrade jer pokusavamo da to sve pokrenemo 20.4 (pocinju praznici pa ce nas biti)..web stranica bi trebala biti do tad gotova, skinovi, modovi, klan, i ako mi se jave svi donatori na vrijeme da se uplati novac na moj ziro racun da narucim servere
@Mitch da ti dokazem da se nehvalim sa klanom oces da stavimo link na nasoj web stranici do vaseg klana na xf? aj ako mozes napravi sliku na koju bi se kliknulo
ono prvo ti je garant hrv server a ovo drugo njem