footballer ned 2.10.2016 15:25

Namjena teme je da si korisnici ovoga foruma međusobno posuđuju ili mijenjaju svoje igre jer se time ušteđuju velike količine novaca.

 

Pravila teme

1.) Glavno pravilo: Nema prodaje igara. Ovo NIJE tema za to, prodajite igre u oglasniku. Svaki pokušaj prodaje igara biti će sankcioniran od strane moderatora !!!

2.) Dozvoljeno je u ponudu stavljati samo igre za XBONE.

3.) Post bi trebao izgledati slično kao i u razmjeni pozivnica za privatne trackere (torrente) znači OVAKO:

 

Nudim :

Tražim :

Uvjet :

 

npr.

 

Nudim : Fallout 4, FIFA 17

Tražim : Halo 5, Overwatch 

Uvjet : Dajem jednu od gornjih igara u zamjenu za traženu igru uz uvjet da si igre vratimo nakon prelaska (možete igre mijenjati i za stalno ako vam se npr. igra ne sviđa)...

 

5.) U post nije dozvoljeno stavljati privatne podatke kao što su mail adresa, broju telefona, kućna adresa. Ako ste zainteresirani za nečiju ponudu, poslužite se privatnom porukom!

6.) Bilo bi lijepo sa strane korisnika da uređuju svoje poruke tj. da ako više ne posjeduju ponuđenu igru da je maknu sa popisa.

 

 

p.s. tekst kopiran iz teme za PS4 uz par promjena zbog različitih konzola

 

Znam da nema naš zelenih kutijaša previše na forumu, ali bilo bi lijepo imati neku temu za razmjenu kao što ima ekipa za ps4 :)

EDIT: Molio bi nekog od moderatora da promjene naziv teme u "Razmjena/posudba igara za Xbox One", pošto sam slučajno kopirao tekst u okvir za naslov, hvala :)

footballer čet 18.5.2017 23:41

Pozdrav

 

Nudim: Fallout 4
Tražim: Dark Souls 2 (SOTFS)

Uvjet: Bluray za Bluray :D Mijenjanje zauvijek, pošto sam već prešao Fallout više puta, a od Souls igara mi je jedino DS2 ostao za preći. Isto tako, rado bih da je staž forumaša s kojim mijenjam igru barem koliki je i moj (ne bih htio poslati igru a ne dobiti ništa zauzvra.  :D

Tema nije aktivna haha, vjerojatno zbog malog broja vlasnika Xboxa na forumu i još manjeg broja korisnika igara na Blurayu, no eto, možda i bude netko, nadam se :D

Hexfire sub 18.4.2020 13:53

Ajd da malo dignem temu iz mrtvih.

 

Prodajem 4 digitalna ključa dobivena uz novo kupljenu konzolu:

Star Wars Jedi Fallen Order Deluxe Edition - 250kn
1 mjesec EA Access za Xbox - 50 kn
1 mjesec Xbox Live Gold - 50kn
1 mjesec Xbox Game pass - 50kn

Najradije bih prodao sve u kompletu, cijena je onda 300 kn.

Moguća korekcija cijene te eventualno zamjena za neku drugu igru.