antimadridista čet 13.10.2016 23:09

Inače, 3DS (i modifikacija za njega) mi je bila najbolja kupovina u zadnjih par godina. Igram sve sa GB, GBC, GBA, NES, SNES i 3DS-a. Jedino za prvu DS konzolu moram nabavljati igre, baš sam jučer naručio Pokemon Platinum za oko 120 kn na ebayu 

Evo kako izgleda Pokemon Crystal na 3DS-u (virtual console). Može se namjestiti i fullscreen ali mi je bolje ovako u originalnoj GBC rezoluciji, a i imaš dojam baš kao da igraš na GBC-u, pre*ebeno.  Prije nekih 10-ak godina imao sam identičan GBC Pikachu edition kao na ovoj slici. Svima preporučam 3DS, jednostavno od samih 3DS igara pa do emulatora i virtual console, predobro iskustvo. Samo emuliranje starih igara je vrhunski izvedeno, puno bolji osjećaj nego kad igraš na mobitelu recimo.

antimadridista čet 13.10.2016 23:49

Da, službeno su izašli samo Red, Blue i Yellow ali sa modificiranom konzolom se praktički bilo koji GB, GBC, GBA, SNES i NES rom može pokrenuti u virtual konzoli. Postoji program za PC gdje se skinuti rom pretvara u .cia file i onda ga 3DS normalno učita.

AmonZero ned 4.12.2016 11:11
donbo031 kaže...

pozdrav ljudi,ima li netko pokemon karte stare za prodati?

 Ja imam, al nebi ih za ništa dao. Gledo sam nedavno preko neke stranice kolko bi mogo dobit za njih (gledo sam samo ove rare) i na kraju je ispalo pun k para.

Samo za Shining Noctowla mogu dobit od 23$ (koja je najmanja cijena) do 150$. 

antimadridista ned 28.2.2021 20:46

Jel još tko igra Pokemone u 2021. ili sam ja ostao jedini? Zamrla tema 

Uglavnom, najavljen Pearl i Diamond remake za Switch. Fanovi raspravljaju o art styleu igre jer su mnogi očekivali da će izgledati slično kao Sword i Shield ali meni se baš sviđa igra u tom classic art styleu, samo poboljšani modeli. 

 

Ali puno veća vijest je da napokon dobivamo pravu, full 3D Pokemon igru koja dolazi početkom 2022. godine. Znači u par mjeseci razmaka ćemo dobiti Pearl i Diamon remake i novu 3D Pokemon igru. Ja sam nahajpan.