Gogy7 uto 3.3.2020 20:39

Vidim da Nioh 2 nema temu a uskoro izlazi na PS4 kao privremena eskluziva, prvi Nioh je mnogima bio super igra i mnogi ju usporeduju s Dark Souls igrama i Sekirom.

 

Nioh 2 je nadolazeća akcijska RPG igra koju je razvio Team Ninja, a izdavači su Koei Tecmo (u Japanu) i Sony Interactive Entertainment (na međunarodnoj razini). Radnja igre se odvija u fiktivnom Japanu oko 1500e godine. Iako se radi o nastavku, radnja igre se odvija prije one iz Nioh 1.

Igra izlazi 13. ožujka 2020 kao privremena PS4 ekskluziva, na PC bi mogla doći tek u Studenome ove godine. 

Igra je poprilično teška ali igrači mogu pozvati najviše dva avatara drugih igrača, kontroliranih umjetnom inteligencijom, kako bi im pomogli u borbi, ili igrati u multiplayer načinu do tri igrača.

Igra donosi dva nova oružja (Switchglaive i Dual hatchets) i širu lepezu skillova.

Najveca je promjena sto vi i neprijatelji posjedujete Yokai, tako da mozete birati izgled svoje Yokai forme i kada ubijete yokai neprijatelja mozete pokupiti njegov soul core koji koristite da naucite novi Yokai napad. Nova stvar je i dark realm di vam se ki sporije puni što možete ponistiti pročišćavanjem ki energije.

 

Trailer https://www.youtube.com/watch?v=ShZ3lOv1vK4

 

Neznam koliko vas ima koji volite ovakav tip igara, ja jedva cekam igru. 

Sto vi mislite o igri, jeste li igrali demo i trial verzije, sto očekujete od igre?

Mislite li da je ovih nekoliko izmjena dovoljno da vas privuče ili mislite da se radi o Nioh 1.5?

NathanDrek ned 8.3.2020 20:23

I ja sam trial najviše igrao s kusarigamom i najvjerojatnije će mi biti glavno oružje za end game build (u jedinici gotovo da nisam ni probao), ali igrat ću i puno s katanom, te novim switchglaivom jer me zanima kako se ponaša sa full skilovima i nabuffan do testisa u magic buildu. Teška oružja i nove dual sjekire me najmanje zanimaju. Također me zanimaju armor setovi koji nisu viđeni do sad.