Tututuru ned 31.1.2021 22:15
Rhodin kaže...

Jel ima netko tko može učiniti uslugu - password pvp, trebam 1 kill za PWCT.

CCA sam lvl 85

 

Ovo je jedan aspekt igre koji mi ide na jetra trenutno.

Igram za sebe, trudim se, zanimaju me pojedini itemi, pa gledam wiki, ali ne i guideove. Pokušavam skupiti PWCT, jer eto... ali dok sam igrao invadao sam u monk borbi i sad nemrem postić PWCT bez new game + ili da me netko invada. A nitko ne invada jer sam počistio sve osim zadnjeg bossa.

 

Baš... sve je na mjestu, ali Character Tendancy u plus nikako...

 Mogu ja, al iskreno ne znam koji sam level. Mogu pogledat pa javit ako je bitno.

IvanDado ned 25.7.2021 04:18

U doba kad sam imao PS3 Souls igre me nisu jos interesirale, tada je vani bio samo Demon Souls i Dark Souls. Uglavnom, nikad do sada nisam odigrao Demon Souls, a u medjuvremenu sam postao teski fanatic SoulsBorne serijala kao i Sekira, i FromSoft mi je definitvno najdrazi dev zadnjih 10 godina. Cijelu PS4 generaciju sam se nadao da ce izaci Demon Souls remaster, cak me i cudilo da nije, ali eto, postojao je razlog i ispalo je bolje nego ikad jer odigrati ovaj remake Demon Soulsa prvi puta kao fan ovih igara je fenomenalno. Elden Ringu se vesilim kao nijednoj igri, ali biti ce tesko se vratiti na engine koji FromSoft koristi pored ovog u Demon Soulsu jer ovo je graficki brutalno za Souls igru i nisam navikao na to 😅 Ali dobro, u ovim igrama je grafika bonus, a gameplay je bitan. Jako mi je drago koliko sam procitao po netu nije bilo izmjena drasticnih u odnosu na original, sve mi je djelovalo jako dobro i dostojno originalu napravljeno kad sam kasnije isao gkedat usporedbe. Inace, definitvno se vidi da je ovo bila FromSoft prva igra ovakvog tipa, morao sam se naviknuti da ne postoji jump onaj njihov, da nema prodaje, da se moraju storeat itemi itd. Definifvno najveca stvar na koju sam se morao naviknuti je taj world tendency. Sad igram po drugi put, pa pazim na to da ne zajebem kao na prvom playtroughu. Takodjer, rekao bih da je igra definitvno najlaksa od svih, a bome i najkraca. Steta i za onaj jedan archstone da FromSoft nije finishirao nikad, cak bi mozda bilo super da je FromSoft usao u neku kombinaciju sa Bluepointom oko tog svijeta kojeg nisu tada uspjeli implementirati, a da se pojavio u remakeu. Bez FromSofta u igru, dobro da je ostalo onda ovako bez i dalje jer mi nema gore od reimagining stvari od drugih devova. Kapa dolje Bluepointu, jos jedan remake napravljen odlicno, a igra ko igra mrak kao i sve FromSoft igre.

Chronosus sri 5.7.2023 09:22
BeLLicus kaže...

Završio igru jučer, još jedno fantastično iskustvo u režiji from softvera, level desing briljira. Vjerovatno najlakša FS igra uz Dark Souls 1, nema tu niti jednog izazovnog bossa. 

 

Mislim da je najteža FS igra prva koju igraš. :) Meni je to bio Demons Souls i to još u PS3 verziji netom prije nego su gasili servere za igru.

Remek dijelo od igre, meni uz bok Bloodborneu. Towers of Latria je jedan od najboljih levela u povijesti. Morat ću jednom probat remaster.