Trebam emulator za PSone i ps2

Probao sam dosta emulatora sto mi je kolega doneo a nijedan neradi ako netko zna molio bih da mi preporuci za jedinicu i dvojku.Znaci htjeo bih ta dva emulatora da mogu igrat preko kompjutera jer imam dosta igrica od ps1 i nesto od ps2!Hvala
Za PS1 EPSXE 170,za ps2 PCSX2 i evo ti lista igara koje ce raditi na emulatou za ps2,radit ce ti bez problema sve sto je oznaceno sa zelenim,naravno moras se malo pomuciti da napravis i treba ti jek PC za ps2.

Opa God of war2 je igriv znaci ja kad sam pokusavao nije bio! moram to probati jel netko ima cfg za gow2? Prije kad sam probavao nije mi radilo kako treba kasnije sam na youtubu nasao ali je igra prestala radit nakon jednog dijela tako da ako netko ima bio bih zahvalan!
Edit: i da treba vam BIOS i za ps1 i za ps2 mozda ti zato nije radilo!

Opa God of war2 je igriv znaci ja kad sam pokusavao nije bio! moram to probati jel netko ima cfg za gow2? Prije kad sam probavao nije mi radilo kako treba kasnije sam na youtubu nasao ali je igra prestala radit nakon jednog dijela tako da ako netko ima bio bih zahvalan!
Da treba bios,a i ispod ti pise koja varzija emulatora triba,za gow2 triba 0.9.7

Da treba bios,a i ispod ti pise koja varzija emulatora triba,za gow2 triba 0.9.7
Da vidio sam ja kad sam probavao bila je 0.9.6 tako da sad skidam GOW2 zato sto mi je igra kod frenda :-(

Probao sam dosta emulatora sto mi je kolega doneo a nijedan neradi ako netko zna molio bih da mi preporuci za jedinicu i dvojku.Znaci htjeo bih ta dva emulatora da mogu igrat preko kompjutera jer imam dosta igrica od ps1 i nesto od ps2!Hvala
Za PS1 EPSXE 170,za ps2 PCSX2 i evo ti lista igara koje ce raditi na emulatou za ps2,radit ce ti bez problema sve sto je oznaceno sa zelenim,naravno moras se malo pomuciti da napravis i treba ti jek PC za ps2.
a ove sa plavom bojom?

Mozes ih igrati ali ih nemozes dovrsiti do kraja bar je meni tako bilo sa GOW 2 bio je plav prije!

Mozes ih igrati ali ih nemozes dovrsiti do kraja bar je meni tako bilo sa GOW 2 bio je plav prije!
God damn it....baš sam mislio Ratchet & Clank 3 igrat

Igraj JAK 3 igra je super zabavna!

Ne,to plavo znaci da mozes gledati samo animacije kako treba,mozes ti i preci tu igru sto ti je oznacena sa plavim ali je gotovo nemoguce jer ili fali pola ekrana ili su ljudi prozirni i td.Lijepo ti pise ispod zelenog Playable(to znaci da se moze lijepo igrati),a ovo sve ostalo ne trebas ni pokusavati,jedino ovo plavo ako mislis gledati samo animacije ;)

Mislim to plavo znaci ingame znaci mozes uci u igru i igrati kazem ti da je tako bilo meni sa gow2 mozda je za svaku igru drugacije!

Mislim to plavo znaci ingame znaci mozes uci u igru i igrati kazem ti da je tako bilo meni sa gow2 mozda je za svaku igru drugacije!
jeli vidis da gow 2 nikad nije bia plavi na listi,ostale su pisati stare i nove verzije,a gow2 stare verzije nije ni bilo bilo je samo gow 1 plavi i zeleni,i sto bude kad ti igra bloka?

Prije 1 god je bio plavi! Samo kazem da se ove plave mogu pokrenuti i igrat ali ne do kraja! Uglavnom najbolje igrajte samo zelene sa njima nema problema!

jel tko pokusao igrati GT4 sa ovim emulatorom? koja verzija? jeste konfigurirali nesto ili pustili kako je default? jel radi normalno ili usporeno?
ja sam pred god dana probao i radilo mi jaaako sporo
sad skidam 0.9.7. pa cemo vidjet kako je u tome

Ja cekam emulator za PS3 i Xbox360

sretno s čekanjem.načekat češ se

Ja cekam emulator za PS3 i Xbox360
Ima dosta videa na youtubeu o ps3 emulatoru koji radi ali usporeno,ima puno fake videa,ali cudno mi je to kako svaki uploader ima isti program i nude download link.

Moze mi iko pojasnit kak taj emulator radi.Moram li imat cd od igre,controller?

Mozes imati .iso sliku ili cd/dvd od igre! netreba controler mozes igrati sa tipkovnicom!

Moze mi iko pojasnit kak taj emulator radi.Moram li imat cd od igre,controller?
možeš imat igru na cd-u ili na hardu u obliku iso datoteke, uopće nije bitno, također netrebat ti kontroler možeš na tipkovnici igrat. No samo da te upozorim da bi uskladio sve kako opcije kako treba i kad skužiš kak to funkcionira treat će ti sat vremena akona i više. I da ako ti igra neradi u 60FPS-a nemoj se čuditi, jer to tvoj komp nije niti u stanju (govorim o PCSX2 emulatoru za ps2, dok je za ps1 emulator čist dosta) trebao bi za pcsx2 imati barem C2D @3GHZ ili više