PS3 scart problem

Probaj s kompozitnim ili komponentnim ulazom ako ima?

Nije problem u hardveru, srećom. Treba samo grafičke postavke PS3 vratiti na default, odnosno da prikazuje SD sliku.
Kod uključivanja konzole drži tipku dok ne bipne drugi put, to je procedura za vraćanje na standardne video postavke.

Samo da potvrdim da ju u tome problem sto posto! :-)

probat cu to sad san u gradu opet.
samo ja se ne mogu sjetiti da sam ikakve postavke radio/mijenjao kada sam prelazio na HDMI. svakako cu provjerit kad prvo prilikom ubrzo budem sa scart cabelom.
a jos jedno pitanje..
kako spojit pojačalo i PS3 ? da mogu slusat cd-ove.. i opcenito igrati uz bolji zvuk?
takodjer treba scart u scart zar ne?

ono je bilo sa PS3, kako ste i rekli ;)
ali evo, ako mi neko moze odgovorit i na ovo drugo pitanje, jucer sam cili dan gledao i nisam uspio skuzit, javlja mi nekakav konflike HDMI i scarta, radi se o priključivanju playstationa na integrirano pojacalo radi boljeg zvuka i svega ostaloga, kako to sve poslozit..? i vidio sam da nemam gdje sa onim zutim kabelom iz playstationa za video .

ee.. ja sam to pokusao ali slika je jos crna?????? pokusao sam sve ali nece ..

ono je bilo sa PS3, kako ste i rekli ;)
ali evo, ako mi neko moze odgovorit i na ovo drugo pitanje, jucer sam cili dan gledao i nisam uspio skuzit, javlja mi nekakav konflike HDMI i scarta, radi se o priključivanju playstationa na integrirano pojacalo radi boljeg zvuka i svega ostaloga, kako to sve poslozit..? i vidio sam da nemam gdje sa onim zutim kabelom iz playstationa za video .
pa prek cega spajas na to pojacalo kad spojis i ako to sve radi moras u opcije otici i izabrati HDMI za output slike(ako njega koristis)i scar tj onaj AV nes za zvuk ak je preko toga spojen jer po defultu stavi da sve ide preko istog kabla oni ti i output zvuka ide preko hdmi i bude na tvu
imam problem kada ukljucim ps3 na tv preko scart kabela.
naime, do sada sam igrao preko HDMI bez problema ps3.
sada sam na selu i imam stari tv s katodnom cijevi ,prikljucim ga kabelom za scart medjutim nemogu dobit sliku. probao na 3 tv-a takva, ista stvar. takodjer sa dva scart kabela. u cemu je stos? jeli problem u tom ulazu za AV multi out? moze lis e popravit ako jest, i kako uopce mogu saznat dijagnozu?