Igraće konzole

Ps3 problem u ucitavanju igara

CROIMANI ned 24.8.2014 20:09

Postovani,kupio sam od prijatelja ps3 sa cipom ,moguce bi trebalo biti igrati igre skinute s neta,no kao da su igre pohranjene na hdd-u jednostavno isparile,a kad idem na onaj "ROGER"javlja mi neku gresku.Prijatelj kaze da je rekao da je kod njega bilo sve u redu.Pomognite,ucem je problem ?

Xboxn00b ned 24.8.2014 23:19

Trebat ce ti otvoriti konzolu i popocu flashera napraviti downgrade na 3.55 a sa njega napraviti najnoviji jailbreak tj staviti cfw 4.60 . A sto se tice zastite treba samo iskljuciti automatic update i treba znat da se update iz menija ne instalirava.

CROIMANI ned 24.8.2014 23:27

da,sad mi je jasno.Nikad ranije nisam imao ps pa nisam imao potrebe naučiti više o njem već sam prčkao po njemu onak ....pa to je kao nekisatelitski prijemnik koji updejta nešt što treba.

Hvala na odgovorima,no samo ako sam još dobro razumio ,sve zajedno će me koštati  oko 200kn ??

Znači i taj downgrade i jailbrake ??

Još jedanput hvala !

CROIMANI sri 27.8.2014 17:48

evo,zvao sam servis koji je ugrađivao,čip prvi puta u ps3 i sad mi tip kaže da ga ne može vratiti ili downgrejdati.

Prvo me pitao dal smo ga možda updejtali,ja sam potvrdno odgovorio i onda mi je rekao da se sad to više ne može.

Zanima me zašto se sad ne može i dal ipak ima nade za taj moj ps3,kad ste mi vi rekli da je to moguće izvesti.

Ratchet43 čet 17.12.2015 18:38

Pozdrav, imam problem pa eto da vidim jel vi mi sta mozete reci. Imam ps3 500 gb fat, kad upalim sve pet ali kad hocu pokrenuti igricu on pokrene i odmah se ugasi nakon svega 2-3 sek..pa sad ako mi sta tko moze savjetovati