PS3 Jailbreak

sluzbeno izaso CFW rogero 4.21 v1.09
http://www.tortuga-cove.com/forums/viewtopic.php?f=127&t=3636&p=8516#p8516

dali se sa tim može sa 4.25 na 3.55?

dali se sa tim može sa 4.25 na 3.55?
sa 4.25 cfw na 3.55 cfw moze al imas postupak kako ide.citaj malo
sa 4.25 ofw se nemoze moras imati e3 flasher i konzolu koja je sw 3.55 ili manje

znači ovo da skinem i onda napravim postupak koji tamo piše http://www.sendspace.com/file/d9pe9v

znači ovo da skinem i onda napravim postupak koji tamo piše http://www.sendspace.com/file/d9pe9v
http://tortuga-cove.com/forums/viewtopic.php?f=127&t=3708
ovdje ti pise sve

Pozdrav,
Ima li netko već iskustva sa novom modifikacijom 4.21?

Pozdrav,
Ima li netko već iskustva sa novom modifikacijom 4.21?
I mene zanima kako je najbolje modificirati 4.21. te da se može igrati nove igrice. Imam 40 GB FAT verziju, 2 po redu je izašla ako se ne varam i dobio sam ga na nagradnoj igri.

Pozz,htio bi si kupit ps3 slim i sad me zanima ak ga kupim jer cu ja moci nekako da si modificiram ili jailbrekam da mogu igrat piratske igre.
Mi moze netko odgovorit jer ja neznam novi sam u tome.Cuo sam samo da se nemre svi modeli jailbrekat

Moraš vidjeti broj modela na poleđini konzole, pa pitaš u servis da li se može modificirati.
Koštalo bi te cca 500 kn downgrade i modifikacija na 4.30

Ima li mi spasa ako nisam instalirao multiman prije prijelaza na 4.30 v2 ?
EDIT : Rješeno

Jel moguce downgrade napraviti sa 4.31 OWF na 3.55 bez E3 flashera?
Nasla sam na jednoj stranici da trebas samo jedan fajl prekopirat na USB i onda v PS3 upiknut da ga vratis na 3.55, a na drugom forumu kazu da se nista ot toga (one file only) ne bi trebalo radit jer mozes bricknut konzolu i da je downgrade samo sa flasherom moguc. + ona prva stranica je blog mislim, i svi oni komentari hvala hvala i you're the best nista ne znace ako neko ne napise poduzi komentar ko normalni covjek a ne ko bot da me uvijeri

Jel mi može netko pomoč oko modifikacije. Imam Ps3 fat i na njemu je 4.25 software. Pa me zanima kako da ga modificiram i downgrade da napravim, inače početnik sam u ovome pa ako mi netko može malo detaljnije objasnit. Hvala unaprijed :)

Pozdrav,prije tjedan dana sam kupio Ps3 slim verzija 3.60 i htio bi je jailbrekat.Ja i frend pokusavamo ali nam nejde da stavim 3.55cfw Kmeaw.
Jer bi nam mogao netko pomoć od vas rec sta moramo napravit?Nebih hto sad bacit 500 kuna ak mogu to i sam da napravim.

konzole koje imaju 3.56 ili veci OFW se downgrade-aju sa e3 flasherom i nikako drugacije
postoji samo jedna opcija a to je e3 flasher
CFW 4.21 i 4.30 se mogu instalirati jedino na CFW konzoli ili na OFW-u 3.55

Pozz, uzeo sam novi superslim model ps3.a! zanima me jeli moguce napraviti jailbreak? U tom slucaju kako prebacujem downloadane igre na konzolu,, pritom nebi smio imat konekciju na net da mi bannaju konzolu ili?????
Hocu li onda moci igrat Fifu13 online koju imam original?

Pozz, uzeo sam novi superslim model ps3.a! zanima me jeli moguce napraviti jailbreak? U tom slucaju kako prebacujem downloadane igre na konzolu,, pritom nebi smio imat konekciju na net da mi bannaju konzolu ili?????
Hocu li onda moci igrat Fifu13 online koju imam original?
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sta ne? Nemogu jailbreak>? Previsok update or what

sta ne? Nemogu jailbreak>? Previsok update or what
ne jeilbrejk
ne downgread
ne fifa13
za sada se ne zna ni dali će se ikada moći

Nemozes jer treba za jailbreak downgrejdati konzolu na nizi OFW a novi superslim modeli se nemogu downgrejdati. Taman i da mofu, nemozes opet jer dolaze za tvornicki ugradenim FWom koji je veci od potrebnog 3.55

Imam ps3 fat verzija 3.7
kako najbezbolnije/najpovoljnije mogu JailBreakat?
i koje igre se sve mogu igrati?
hvala

to je loshe :( jel zna mozda neko koliko vrijedi ps3 super slim star mjesec dana, sa diskom od 500gb te 2 igre (Fifa 13 i GT5)? Hvala

Ima li što da sa 4.25 vratim na 3.55...Dali da updatem na 4.31 dali postoji za 4.31

@KiloOne pogledaj na Njuskalu i prilagodi se, sve ovisi dal hoces hitno prodati ili ti se ne zuri. Ak je hica spusti cijenu 100kn ispod prosjeka i nebus dugo cekal
@Blazen22 ko i meni, treba ti E3 flasher. Nije jednostavan proces, najbolje ti je dati nekome da to napravi ko se razumije u to. I ne, netrebas dizat, makar mozes ako bas hoces ali to nista ne mijenja

Jel ima tko u Zg i okolici da vraca verziju 3.55 za prihvatljive novce? Vidio sam da ima jedan tip u slavoniji koji to radi za cca 300 kn.. ima netko blize?

molio bih za pomoć... imam ps3 slim 250gb.... na verziji je 4.31 pa me zanima kako da instaliram jailbreak? ps3 nikada nije spustan na manju verziju pa molim za pomoc da mi netko to pojasni malo hvala....

moze li mi pomoci neko kako da vratim cfw 3.55 sa 4.31??? brat mi je ne namerno update-ovo 4.31 i sad vise ne mogu da pokrecem igrice sa hdd-a :(
molim vas da mi izadjete u susret bicu vam mnogo,mnogo zahvalan!!!

moze li mi pomoci neko kako da vratim cfw 3.55 sa 4.31??? brat mi je ne namerno update-ovo 4.31 i sad vise ne mogu da pokrecem igrice sa hdd-a :(
molim vas da mi izadjete u susret bicu vam mnogo,mnogo zahvalan!!!
ajmo opet i ovo nanovno
ne postoji jednostavan naćin
pošto nismo vidoviti i ne znamo kakvu konzolu imaš(nand ili nor) dalje ti ne možemo pomoći
ako je novija konzola-slim onda eflesher i downgread-koliko sam upoznat 300-400kn
ako je fat onda moze biti nand i nor uglavno sve stare40gb,60gb su bile nand i to koliko znam niko neradi u cro jer se mora lemiti progskeet i downgredat
uglavnom sve napisano već milion puta,i uvijek ista pitanja

fat konzole od CECHH pa nadalje imaju nor flash memoriju i mogu se downgrade-dat sa e3 flasherom
rogero radi na novoj verziji cfw-a koja je sigurna i za slim verzije
trenutno je u beta fazi i samo dostupna za pokusne kunice
vecinom se traze testeri sa konzolam koji imaju slim i e3 flasher i naravno onima kojima se je konzola brickala
kao stvari stoje izgleda da je beta verzija rogero 4.21 v.1.09 stabilna i od svih testera niko nije dobio brick.
nova verzija cfw-a popravlja mnoge bugove koja je imala v1.0 verzija
uskoro mozemo ocekivati sluzbeno rogero 4.21 v1.09 CFW