Temperatura gpu diode 110°c

opa, svaka čast. ovo je stvarno previše. promjeni pastu i kupi neki bolji ventilator. jer če ti riknuti 100% pod ovim ljetnim vručinama

opa, svaka čast. ovo je stvarno previše. promjeni pastu i kupi neki bolji ventilator. jer če ti riknuti 100% pod ovim ljetnim vručinama

pasta ko pasta. ili cpu ili gpu. samo ako ti nemaš pastu na gpu onda si samo baci neki bolje ventilator

Meni ne prelazi 90C niti pod najvećim vrućinama ta dioda famozna..

Ako nisi znao pasta sluzi za bolji prijenos topline izmedu hladnjaka i cip-a...sad jel to bio CPU,GPU,ili RAM, nije bitno...
mislim da ti dioda malo nevalja..
da su takve temperature odavno bi ti grafa riknula...
probaj onom starom metodom tzv."prst na cooler".. pa nam javi..

ako jaje bude kuhano za manje od dvije minute dioda je ispravna

Ako nisi znao pasta sluzi za bolji prijenos topline izmedu hladnjaka i cip-a...sad jel to bio CPU,GPU,ili RAM, nije bitno...

meni je bilo doslo do nekih... isto 110... i dioda je ispravna.... prsta na cooler... ista grafa i jos nije riknula...sada idem baciti jedan cod4 mp pa cu pogledati temp...

i samo kadd sam vidio naslov sam znao da je 6600gt...
btw od koga je?? moja je 3DCLub

prvo je bila samo oko 97 ali onda sam sasvim neocekivano stisnuo alt+tab... i onda vidim 113... lol... ali sam uspio snimiti 107 jedino...

ne vidi se gore bas najbolje ali inace slika je 1280x1024 pa se vidi...
u donjem poluprozirnom pravokutniku iznad grafa pise...

Nije li to stvarno previse???jer kolko sam cuo pasta se "topi" na kojih 80 stupnjeva...

bila je i prosle godine 6600gt... i ove godine je 6600gt...
ISTA... meni ne smeta... daj mi para i ja cu kupit novu lol

Nije li to stvarno previse???jer kolko sam cuo pasta se "topi" na kojih 80 stupnjeva...

Ja imam grafičku XFX 7900 GS i također mi ide na 100-110 °C, evo hvala Bogu radi bez problema.

Ja imam grafičku XFX 7900 GS i također mi ide na 100-110 °C, evo hvala Bogu radi bez problema.

Nije se s tim za zezat
Probaj ovo.
Pusti da ti se temperatura digne na 113 il koliko vec i pogledaj cooler - moguce je da ako koristis RivaTuner da ti je vent na 25%

To je stvarno previse! Probaj ocistiti ventilator od prasine, te staviti novu termalnu pastu, pa javi onda temperaturu..
Btw.: fps_gamer zar nisi mogao jednostavno editovati post, a ne redati 4-5 posta zaredom? :S

Moja GPU dioda pokazuje stalno (jer imam f@h GPU client pokrenut) nekih 88-90C i stvar funkcionira već mjesecima (skoro 2 godine), tak da mislim da je nekih 90C ok za GPU diodu. GPU senzor pokazuje nekih 75C.
(zna netko kakva je razlika između diode i senzora tj. zašto ima po 2 vrijednosti za CPU i GPU - ta dioda gdje pokazuje višu temp i sam proc, gdje pokazuje po 10tak stupnjeva nižu temp?)

pasta je nova, a i ventilator uopće nije prljav (barem o tome vodim brigu). Kućište mi je otvoreno, ali grafička uopće nije vrele u odnosu na ono što pokazuje.

Neznam da li si ovo probao, ali skini si Riva Tuner programcic...Meni je na mojoj 8800gtx temp u mirovanju bila oko 75-78 stupnjeva kada sam skino taj program i stavio vent na 100% cijelo vrijeme ona je sad u mirovanju oko 62*C mozda bi i ti mogao tako snizit temperaturu, za pocetak probaj s time

Meni je 8600GTS 68 stupnjeva...
Kad igram je oko 70-80..
A u Ati Toolu 94!!!

Ja imam Radeon 3870 i kad ga overclociram i iskljucim hladnjak dodje do 106 stupnjeva, i nikako ne ide preko 106. Mozda ima neku termalnu zastitu.

Sine temperatura ti je top 70-75 je normalna i zivece ti dugo vreme
i ako hoces da ostane `u` tako stanje , cisti je svaki 3ti il 4ti mjesec
Noobova zaboravili da kazu da RivaTuner kao je dobar je i los,najbolje je da ulozis u dobro kuciste il GPU fan.
A za oni pacienti sa 110 DDDAAAAAAAMNNNNNNNNNNN!
Evo moja TEMP - i`m 2 cool LOL
* Sistem mi je : 27
* Cpu : 32
* Gpu : 56

Da li Ati Tray Tools radi na Visti 64-bit i da li radi sa Radeon 3870 HD?

ovo je u standby-u, a kada igram e onda je grdo, nikakve anomalije nisam primjetio. tako radi od kada sam je kupio prije nekih godinu dana
Toliko dosegne u igrama. Kartica je 6600gt , a u normal modu je 70-75°c !!
Mislim siguran sam da je to previse pa me zanima do koliko je ok kad je pod opterecenjem i kako spustiti temperaturu? Ok , najbolje da skinem sa kucista prgrade i stavim ga na stol a ne u onaj procjep u stolu za komp jer onda nema zraka. Ako ni to ne pomogne onda mozda neki ventilator nabavit da puse u graficku ??
p.s. Jel netko imao vecu temperaturu? Navodno 6600gt ide do 120 stupnjeva lol !!