Nova grafa cod2

kaj zake thumbs down xD

kaj zake thumbs down xD
Kako zašto? Pa zato što otvaraš bezveze temu! šta čekaš taj 6 pinski ulaz baš nas briga šta ti čekaš! čekamo i mi mnogi na neke djelove pa nekukamo! a sada ću tebe glumiti ti čekaš 6 pinski kabel a ja CPU COOLER MUGEN 2 za klokanje proca i šta ima sad tu važno? tema bih mogla pod LOCK a autor ŽUĆU!

pa nije pitanje u vezi sto ja cekam to citaj malo

pa nije pitanje u vezi sto ja cekam to citaj malo
Pročito sam dobro! čuj razlika tam nekih 10%-30% al stvarno bezveze otvorena tema!

oke hvala

Velika je razlika između te dvije grafe, 4850 je puno jača (nije 10-30% nego prije 110-130%, vjerojatno i više). Ali to ćeš i sam vidjeti. Ako te zanimao savjet za kupnju grafičke, to si trebao pitati prije kupnje, sad što si kupio, si kupio (iako, dobro si kupio).

da vec sam imo topic koju grafu da uzmem i dogovorili smo se za 4850 :=) al jos mislim i proc neki jaci kupit jer znam da nece radit punom snagom mogo bi nekog phenoma II x4 uzet

ovako imam novu grafu :http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/amd-radeon-hd-6000/hd-6790/Pages/amd-radeon-hd-6790-overview.aspx#3 tu su joj karakteristike ono što mi nije jasno zasto u cod2 kada stavim na 250 fps i napadne me lik fps mi jako padne i reci te mi dali je to losa grafa i u cemu bi bio problem i jos ness kada sam imo grafičku ati radeon hd 4670(512mb,128bit ,ddr3,itd ) držala je 250fps bez problema ova nova to nemoze nez zast

Preslab procesor?

Kupi si neku HD 5670 i OC procesor na 2,8 Ghz

Kratko i jasno:Grafička ti je prejaka za 6 godina staru igru.

a dali mi možete reć koliki je moj procesor na grafi

Trololololol, kakav procesor na grafi prićamo o glavnom procesoru na pc-u ako neznas koji imaš skini everest ili cpu-z pa tamo pročitaj ili odi u My Computer desni klik i properties i tamo ti piše. Moguče je da ti je procesor preslab za tu grafu pa ti radi toga pada fps...
EDIT: Tek sad vidim da si napiso da imas prastarog Athlona koji ti je vrlo vjerojatno uzrok naglog pada fps...

Ili preslab procesor ili igra jednostavno ne pase grafi ka ni mojoj.Tesko skupim vise od 300 fpsova sa ovom konfom nego neko sa dualcom i hd 3870.

Trololololol, kakav procesor na grafi prićamo o glavnom procesoru na pc-u ako neznas koji imaš skini everest ili cpu-z pa tamo pročitaj ili odi u My Computer desni klik i properties i tamo ti piše. Moguče je da ti je procesor preslab za tu grafu pa ti radi toga pada fps...
EDIT: Tek sad vidim da si napiso da imas prastarog Athlona koji ti je vrlo vjerojatno uzrok naglog pada fps...
kakav everest nek krene čitat bug, pa nek se javi za godinu dana

sto se tice procesora je amd brzina mu je 2.91ghz ima dvije jezgre

amd Athholon(tm)64X2 Dual Core Processor 5600+

Klokni malo proc (ako znas kako, imas tutorijala na forumu) i stavi neki posteni cfg i onda bi trebalo bit oke.

Iz iskustva znam da ces moci imat 250 hard lock na bilo kojoj rezoluciji na dx7...proc ce ti biti dovoljan no nebiti se obilo o glavu da ga malo oc-as ali i ovako je uredu

Tako je bilo mom frendu ima 3 gb rama i dual core neki
Napisi r_multigpu 1
To je njemu pomoglo.

U CoD-u ti je važni procesor nego grafička, ja nisam osjetio veliki porast kad sam sa HD4670 prešao na daleko jaču HD4890 ito obje 1680x1050.
Razlika je bila ta što je HD4890 stabilno držao 333 fspa dok bi na onoj češće padao, no to je normalno za 22" ekran.
Sad pokušaj upisat gore navedenu naredbu, moguće da imaš previše modova koji smetaju.
A sad fps ti uopće nije toliko važan, na par mjesta skočiš više, malo brze puca, no kakvo je stanje u CoDu, koliko skripti ima nemoguće je imat fair play, a prije sam najbolje ownao sa starom geforce 2 :)

Ljudi ta naredba je za CF i SLI konfiguracije koliko ja znam ???

što se tiće clocka to sam radio par puta ali problem je sto mi je procesor na radnom taktu od 2.91 grije na temp od 56 stupnjevaj pa sada znate koliko bi se temp. povećala da ga sam za 100mhz overclockam a što se tiće cfg-a
problem je u tome sto moj brat meni sere za tu grafu da je slaba i da drži jedava 125-250fps a on svaki dan ak promjeni cfg (kao na jednom mu se neljepe meci i ta sranja koja ja moram podnositi kao stariji brat)
Jack black: ja također imam isto 3gb rama isto dual core ali ne pomažu tih 3gb rama
markoal : toćni si pogodio moj problem i opiso ga imam isto 22" monitor taj problem se sada meni dešava

jack tvoja naredba je bila od koristi ali mene jos interesira to sto mi je jedan lik reko da grafa mi "proždire procesor" to bi značilo da je puno jača pa ga guši nemože obradđivati toliko podataka koliko grafa može i za kraj sta mislite o toj grafi : http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/amd-radeon-hd-6000/hd-6790/Pages/amd-radeon-hd-6790-overview.aspx#3

??????

cek an kraju koju grafu ti imas. i sta... grafa je super i odlicna za tvoje potrebe.
ako ja imam sa 5570 malo OC i skinuo cfg s neta na 1680x1050 250fps na cod4 onda moras i ti imat

amd radeon hd 6790 i zanima me dali bi trebalo kupovati jači procesor

ja na takvoj rezoluciji nemam ni 250 na cod2

to je problem
Ovako gamer sam cod2 najvise i imam staru 8500GT grafu. Monitor mi je 19" wide i igram na 1440x900. na cod2 multiplayer fpsi mi idu oko 230+ na dx7 naravno a na dx9 su mi oko 50. Neki dan sam kupio hd4850 i jos cekam za kabal za napajanje 6pin pa me zanima dali je velika razlika izmedju te dvije graficke i kak ce se ponasat ova nova u codu ili ostalim nekim igrama kao cod4 ili cod6 npr. Porc je athlon 64 x2 4200+