Grafičke kartice

GTX 460 vs HD 5850 vs GTX 470 vs HD 5870

thedream pet 15.7.2011 08:00
ATiGamer kaže...
itomic009 kaže...

Mislim da te usporedbe tamo nemaju dobar spektar igara i neznam kako oni i sa čime testiraju. I često nekako ti njihovi testovi se nepoklapaju baš sa hrpom drugih stranica koje recenziraju hardware. Za usporedbu procesora mi još bezveznije izgleda. Vše vjerujem hrpi drugih rezencija nego tim sa Anandtecha. Možda sam u krivu, ali tako mi izgleda da im nisu realne usporedbe.

Anandtech je pojam u svijetu hardwarea, sto se tice grafa daleko najmjerodavniji sajt. Imaju dugu tradiciju, value i nece nikad izbaciti shit od reviewa s otvorenim uvlacenjem u dupe kao neke druge prodane duse kojima se zelene dzepovi.

LOL, po meni su relevantni kao HWcompare ili Tom's hardware. Imaju fine chartove ali tu priča prestaje. Hoćeš uredan i objektivan site? Odi na hardware canuckse, bittech ili techpowerup, i zdravo.

ATiGamer pet 15.7.2011 11:15
thedream kaže...

LOL, po meni su relevantni kao HWcompare ili Tom's hardware. Imaju fine chartove ali tu priča prestaje. Hoćeš uredan i objektivan site? Odi na hardware canuckse, bittech ili techpowerup, i zdravo.

Iskreno se nadam da se šališ{#}

thedream pet 15.7.2011 11:27
ATiGamer kaže...
thedream kaže...

Iskreno se nadam da se šališ{#}

Ovaj put ne, ne leži mi anandtech a 10g sam po forumima i tu i vani. Nikad ih nisam okačio za VGA chart, eventualno one usporedbe proceva, ali i tu su me žestoko kritizirali i demantirali.