GTX 460 vs HD 5850 vs GTX 470 vs HD 5870

LOL, po meni su relevantni kao HWcompare ili Tom's hardware. Imaju fine chartove ali tu priča prestaje. Hoćeš uredan i objektivan site? Odi na hardware canuckse, bittech ili techpowerup, i zdravo.
Iskreno se nadam da se šališ

5870 pojede 470-tku imao sam obje....

5870 pojede 470-tku imao sam obje....
Ne

LOL, po meni su relevantni kao HWcompare ili Tom's hardware. Imaju fine chartove ali tu priča prestaje. Hoćeš uredan i objektivan site? Odi na hardware canuckse, bittech ili techpowerup, i zdravo.
Iskreno se nadam da se šališ
Ovaj put ne, ne leži mi anandtech a 10g sam po forumima i tu i vani. Nikad ih nisam okačio za VGA chart, eventualno one usporedbe proceva, ali i tu su me žestoko kritizirali i demantirali.

Fudzilla koliko god imala smiješne vijesti ima vrlo točne reviewe i rezultati su vrlo česti kao i u stvarnosti (što se ne može reći za jednog Tom's Hardvera). Za Anandtech = OK site, mada niš posebno.

5870 je brža od GTX 470 koliko i GTX 275 od HD 4890, koliko i GTS 250 u odnosu na HD 4850, itd.
Mislim da te usporedbe tamo nemaju dobar spektar igara i neznam kako oni i sa čime testiraju. I često nekako ti njihovi testovi se nepoklapaju baš sa hrpom drugih stranica koje recenziraju hardware. Za usporedbu procesora mi još bezveznije izgleda. Vše vjerujem hrpi drugih rezencija nego tim sa Anandtecha. Možda sam u krivu, ali tako mi izgleda da im nisu realne usporedbe.
Anandtech je pojam u svijetu hardwarea, sto se tice grafa daleko najmjerodavniji sajt. Imaju dugu tradiciju, value i nece nikad izbaciti shit od reviewa s otvorenim uvlacenjem u dupe kao neke druge prodane duse kojima se zelene dzepovi.