4850 fatal fail

Mani se čorava posla,razočarat ćeš se u sebe. Nije vrijedna toga,ti se predobar za nju,samo je ona tvrdoglava.

ScarFace,jel ovaj post trebao završit u onoj temi "Kako zbarit curu"?
Sorry za OT
EDT: Mislio sam na ovu temu http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/kako-ju-zbarim/135677.aspx?page=0&jumpto=2619874&sort=desc&view=flat

@autor moze li video kako maticna pisti ako nije problem?

dal bi pomogli novi kondenzatori , kako da ispitam karticu da provjerim koje su komponente otišle ?
Fake ,nisam ti sad u mogucnosti uploadat video daj mi mail na pm , pa cu ti poslat video iako sam ti vec napiso kakav zvuk ispušta maticna i što taj zvuk znaci ( greška na kartici 2 put bzzo beep , pa 8 puta za redom )

@autor moze li video kako maticna pisti ako nije problem?
Jel moze video?
HVALA!!!
niš stavio sam od frenda grafu i radi sve normalno , znaci moja je otišla što sam znao i bez toga , al bar sam siguran da maticnoj nije ništa /: nema smisla postat video , matična pišti dva put brzo i onda 8 puta za redom , što bi znacilo problem s grafičkom .
E sad sam se stvarno naslušo dovoljno toga koko sam hebo po upaljenom kompu , hvala svima na pomoci ,ne ljutim se na nikog al nisam klinac i eto slucajno se dogodilo i što sad ... bar ce nekom drugom bit pouka da uci na tuđim greškama ... , al ima li netko savjet koje komponente da ispitam , zašto ne dobiva dovoljno napona ( kondenzatori ?) , netko ko se razumije u arhitekturu stavio sam slike par postova iznad na što sumnjam da sam spojio kad mi je pala ta aluminijska plocica na grafu , tek na kraju cu ju palit na 200 0 rađije to nego prodat za nekih 100-200 novaca , lova za novu vec ceka sa strane , al mi je više kao neki izazov popravit ovu , pa ako moze neko pomoc , bio bih zahvalan , ako ne , nek gospoda modovi budu slobodni zakljucat ovu temu :)