Bubabug sub 21.1.2012 23:24

niš stavio sam od frenda grafu i radi sve normalno , znaci moja je otišla što sam znao i bez toga , al bar sam siguran da maticnoj nije ništa   /:     nema smisla postat video , matična pišti dva put brzo i onda 8 puta za redom , što bi znacilo problem s grafičkom .

E sad sam se stvarno naslušo dovoljno toga koko sam hebo po upaljenom kompu , hvala svima na pomoci ,ne ljutim se na nikog al  nisam klinac i eto slucajno se dogodilo i što sad ... bar ce nekom drugom bit pouka da uci na tuđim greškama   ... , al ima li netko savjet koje komponente da ispitam , zašto ne dobiva dovoljno napona ( kondenzatori ?) , netko ko se razumije u arhitekturu  stavio sam slike par postova iznad  na što sumnjam da sam spojio kad mi je pala ta aluminijska plocica na grafu ,  tek na kraju cu ju palit na 200 rađije to nego prodat za nekih 100-200 novaca , lova za novu vec ceka sa strane , al mi je više kao neki izazov popravit ovu  , pa ako moze neko pomoc , bio bih zahvalan , ako ne , nek gospoda modovi budu slobodni zakljucat ovu temu :)

Bubabug uto 24.1.2012 16:27

dal bi pomogli novi kondenzatori , kako da ispitam karticu da provjerim koje su komponente otišle ?

Fake ,nisam ti sad u mogucnosti uploadat video  daj mi mail na pm , pa cu ti poslat video iako sam ti vec  napiso kakav zvuk ispušta maticna i što taj zvuk znaci ( greška na kartici 2 put bzzo beep , pa 8 puta za redom )