David87 sub 12.11.2011 23:11

Neznam kak je kod drugih, ali mene ovaj MaxTV počinje užasno nervirati! Neznam šta su radili u sustavu al očito da su ga natrpali sa nekakvih sranjima i već mi par mjeseci sve šteka i blokira se! Znači pomaknem s desnom tipkom za 10 kanala i samo se zablokira, također dok odlazim u videoteku odma se sve zablokira!

antimadridista pet 5.10.2012 16:41

znači stavili su SportKlub Prime u sportski plus paket da ljudi moraju plaćati 80kn mjesečno, sramota! ne treba ni govoriti da B-net ima sve SportKlub programe u osnovnom paketu, bez ikakvih sportskih paketa, a ovdje ne da moraš plaćati sportski paket, nego sportski plus!

Krscho sri 10.10.2012 11:36

Pitanje u vezi maxtv-a.

 

Dns ga dobio u skolpu one max3 usluge, stari otac uzeo i nasjeo na foru il nekaj uglavnom sad ja to spajam.

 

Nemoram n irec da nemam one nekakve maxtv ulaze nacrtane na modenu, pretpostavljam da to obicnu ip adresu daju posto mi ruter u switch modeu? Upalilo se i zadnjih 30min da je usluga nedostupna javlja? What the deal?

dedaa ned 11.11.2012 21:12
Bubabug kaže...

Predpostavljam da se nemože uzet samo sportski paket ? (vec samo osnovni + sportski), ako može neko potvrdit

osnovni ili osnovni extra su ti temeljni paketi i jedan od njih moras imati, a svi ostali su samo nadogradnje

Bubabug ned 11.11.2012 22:15

A kad gluposti i pitam , ipak je to t-com . Koje bi bile pogodnosti da se uzme max3 M (sredjni paket) , nemogu skužit u cemu je stvar , kad je 180 kn flat internet , telefon 60 kn , i max tv 66 kn (nemam max tv trenutno) , a max3 m paket je isto toliko , znaci li to da je stvar samo u nazivu ? 

N. Ohm sri 5.12.2012 22:17

Zanima me koliko ima korisnika maxtv-a? Pitam iz razloga što se na tržištu javlja više davatelja usluga kao što je maxtv. Sad neznam sve na pamet, ali vip isto ima takvu uslugu, iskon, bnet i još poneki. Razmišljam o prelasku na neki drugi tv paket, iz razloga što se, evo sad sve rijeđe, al opet svaki put u mjesecu maxtv počinje štekati, krcka zvuk, slika se ispikselizira. I tako, stane na par sekundi, pa krene, pa stane, pa krene, pa sve u redu i opet stane.

 

Sjećam se dana kad bi se to događali svaki dan u cijelom tjednu. Sad baš i ne, možda jednom u tjednu. Ali opet.. ZBOG ČEGA SE TO DOGAĐA??? Isprva je bila stvar u routeru, koji je jednostavno bi nekompatibilan il nedovoljno brz za gledanje iptv-a. Router mi je T-com zamijenio novim (thomson). Al stvar opet šteka. Maxtv šteka, internet NIKADA! Apsolutno nijednom. Ajd samo dok se resetira ip adresa u 24 sata. 

 

Sad, dal je to zbog veze? Al kako kad sve radi - internet, telefon, sve radi. Jedino ak maxtv traži neku veću propusnost? 

Dal je zbog samog uređaja ? U pitanju je onaj standardni scientific atlanta. Uređaj imam već koje 4 godine, ubiti odkad je i nastao maxtv. 

 

Ak itko ima kakvih iskustva sa sličnim, molio bih nek posta svoja razmišljanja, prijedloge itd.

kign čet 6.12.2012 18:43

Da prosirila se ponuda,ali koliko cujem i kod drugih je isti takav problem s zamrzavanjem slike,preskakanjem itd. Ja bih ipak rekao da problem lezi u nasoj losoj infrastrukturi koja cim padne malo temperatura ili neka padalina odmah slika zakaze i pocnu se pojavljivati smetnje. Mozda sam u krivu,no siguran sam da jedno 80% ima istine u ovome.

 

Tuzno je da se usluge masno naplacuju,ali kakva nam je drzava tako je sve i ostalo.

Marko :D sub 21.9.2013 19:34
Ambush kaže...
NIje lose, ali vidim 50 popusta tijekom prve godine, tj. cijena je 34 kn mj. jel tkao

Ne znam ja. Nisam T-Comov korisnik. Ako te zanima ta usluga, predlažem ti da nazoveš službu za korisnike i raspitaš se o toj ponudi.

azzie ned 14.6.2020 20:21

hm , pretpostavljam da se pripremaju za gubitak HNL-a. Steta sta nitko od nasih provajdera ne nudi bundesligu osim nesta malo na eurosport-u mozda je sada dobar tajming da ga sportklub preuzme.

FileFicho uto 16.6.2020 12:25

Ma samo neka se sve vrati na Arene, one su praktički u vlasništvu HTa i tu nema problema...jedino tko nema još sportski paket, neka uzme jer bi mogao poskupiti haha. A SportKlub su klošari kakvih nema, imaju 13 kanala, od kojih je 10 u SD rezoluciji i pola ih je u "super ultra premium" paketu koji se dodatno plaća (i u 98% vremena ne prikazuju ništa) i još čak ne prenose sve na njima, već jedan dio na Nova Sport kanalu koji ima samo u Srbiji. Ukratko, trenutno je u hrvatskoj nemoguće legalno pratiti kompletnu englesku i španjolsku ligu. Nadam se da neće krenuti tako s Arenama, nego da će ostati ovih 6 i na njima lijepo rasporediti sadržaj, a ne milion i jedan kanal i isto toliko dodatnih paketa, a na većini kanala jednom mjesečno utakmica.