Boris grozni čet 5.10.2023 18:47
mislioc kaže...
Boris kakvi su dojmovi sa novim Assassinom?

Evo bas slozio sve, drzi ga na 74°c u c23 , s obzirom da je stari Aio bio s vec koristenom pastom jer sam nesto prckao po vodenom pa sam samo vratio nazad dok mi ne dode Assasin, kuciste je bilo sve zaprasito sad sam to sve ocistio i stavio Kryonaut thermal grizzly!
Razlika je jedno 20°c onda je odma lupalo na 90°c! Dakle prezadovoljan! Cooler zgleda fantasticno prakticki kao da je crna Noctua samo 2-3 jeftinija!
edit. Sve je trenutno na default poslje cu se pozabaviti naponima, taktovima i ostalim da to jos smanjimo!

mislioc pon 16.10.2023 22:39
Jacked kaže...

Hauuu al sam majstor, evo imam i najveci rezultat na svijetu sa AIO hladnjakom od svih ryzen 5600/5600x rezultata na službenoj tablici 

Ryzen 5600 4.9GHz all core :

Multi - 12724

Single - 1625

Vidim razvalio sam tuto kompleto ove sa PBO, cca 15% derem sve ryzen 5600/5600x na prosloj stranici, cak mi ni u ST nitko ne parira osim pajde koji ima također 4.9GHz all core identican skor mome ali za bod veci single rezultat, neda mi se vrtit single da to prestignem

Sve u svemu potpuni kolaps i armagedon od PBO automatike u svim zadacima i testovima, iskusni rade kako treba 

Jao ovi te na zraku deru 

https://hwbot.org/benchmark/cinebench_-_r23_multi_core_with_benchmate/rankings?hardwareTypeId=processor_6350&cores=6#start=0#interval=20

Stisni tam na air deru te ko papka na zraku, pa kog ti valjaš sa tim scorom lol.

Jacked pon 16.10.2023 22:45

LOL, deru da sa benchanjem po zimi na balkonu spram mog po ljetu   To se vidi i po 1.43v naponu i samo 78c, spram mog na vodi i jos na samo 1.35v i po jedno 20c visoj ambijentalnoj ljetnoj temperaturi 

Još i piše 20.11.2022

Al jos bitnije nitko živ ne koristi tulavi PBO nigdje na OC sceni a ni u jednoj benchmark aplikaciji

Malo vise pratiti pa pisati

Jacked pon 16.10.2023 22:51

Čak i pod tim okolnostima sam 5ti na listi, a ti sa svojim nisi ni u prvih 300 

PS.

I na kraju dana je to sve na 4.9GHz kao i moj, tako da sa strane frekvencije nisu nista bolje napravili cak ni sa tim da su benchali po zimi, vjerojatno je nesto bodova otislo od rama i verzije windowsa, tako da tata šampion

Čak i na custom loop imaju samo 2 covjeka u svijetu ispred mene prema frekvenciji, jedan sa 4.95GHz i jedan sa 5GHz koji je odvrtio i to je to 

mirzet1976 pon 23.10.2023 01:06
Jacked kaže...

Hauuu al sam majstor, evo imam i najveci rezultat na svijetu sa AIO hladnjakom od svih ryzen 5600/5600x rezultata na službenoj tablici 

Ryzen 5600 4.9GHz all core :

Multi - 12724

Single - 1625

Vidim razvalio sam tuto kompleto ove sa PBO, cca 15% derem sve ryzen 5600/5600x na prosloj stranici, cak mi ni u ST nitko ne parira osim pajde koji ima također 4.9GHz all core identican skor mome ali za bod veci single rezultat, neda mi se vrtit single da to prestignem

Sve u svemu potpuni kolaps i armagedon od PBO automatike u svim zadacima i testovima, iskusni rade kako treba 

Evo da te sa PBO predjem u single-u 1663pts

matecro007 pet 22.3.2024 08:03
Inochulum kaže...

Evo i od mene jedna riža x3d. 

CO -35

custom voda 360mm

All core, stabilan? Ja sam probao sa all core , al se rusi u primeu. Na primeu se pokazalo tri jezgre da nisu stabilne pa sam smanjio CO. 

Mjesavina -30 i -15 small ftt i blend test prolazan nakon 9h

Boris grozni pon 27.1.2025 19:05
mislioc kaže...

Pa super kaj fali daj odvrti Superposition 720p low da vidimo pomak za gaming, i Wukong isto ako ima cajta da malo usporedimo sa starim 12th gen.

Temperature kako to izgleda sa Assassinom?

Budem cim stignem, temp su za sad tajna! Assasin ovo odlicno podnosi s obzirom na mucenje u najgorim scenarijima koje vjerovatno vise nikad nebude vidio