Automobili

Auto servis"Kalvarija"

Goc0307 pon 16.8.2021 17:02

Pozdrav ljudi,

trebam savjet ovim u vezi problema koji imam sa licensiranim serviserom vozila Mercedes iz okolice Varaždina.
Pred 9 mjeseci mijenjao sam kod spomenutog servisera lanac, međutim prije 6 mjeseca vratili su se isti simptomi koji su bili prije nego što sam mijenjao lanac. Auto sam vratio ponovo na servis kod spomenutog mehaničara da reklamiram posao koji je obavio. Rečeno mi je bilo nakon dva tjedna da nije veći kvar te da će biti to isto riješeno za tjedan dana. Međutim to se razvlačilo iz tjedan u tjedan da bi na kraju kvar bio drugačije prirode te da će  taj isti biti riješen dok dobije neki potreban dio. Međutim i to se razvlačilo u nedogled uz stalna obećanja od tog istog servisera da bi na kraju meni izjavio da mu više nije do života te da najradije taj auto nije došao kod njega. Više od 6mj.  je auto stajao tamo, naravno uz ista stalna obećanja. Registracija mi je tekla dok auto stoji uz neodgovorno i šlampavo pristupanje stranki te krajnje bezobrazno ponašanje prema meni.Vlasnik servisa mi prvotno nije niti izdao račun nit prikazao dio koji je mijenjao.  Nakon kalvarije i pusta obećanja odlučio sam auto vučnom službom vratit natrag doma. Mercedes je stigao natrag u još gorem stanju, bez da radi 4 cilidar, dimi kao bengalka te još ka tome original akomulator je krepao skroz.
Htio bih Vas time pitat koja su sad moja prava, dali imam osnove tužit servis?
 
Hvala unaprijed

Mr. Fugitive pon 16.8.2021 18:10
Top Bugovac kaže...

Ime ti nije bio dovoljan znak da nesto ne stima? 

 Baš to. Valjda se šiša u frizerskom salonu "Sunećenje". 

@OP, budući da nisi dobio račun, bojim se da su ti s pravne strane opcije dosta ograničene. Kako to da nisi dobio račun? Odgovaralo ti je 25% manja cijena pa si svjesno ušao u to ili si jednostavno previdio?

livas pon 16.8.2021 22:55

asranje ti je to. mislim da nikome nije bilo u interesu da ti se sjebe auto ali eto i to se dešava. ako se možeš dogovoriti sa likom šta ti je radija na auti onda probaj tako riješiti. eventualno odi kod nekog drugog da ti vidi u ćemu je problem šta ćeš morati platiti ali onda barem znaš ovom tvom iz kalvarije reći šta je. pogotovo bez računa ti je bolje da to probaš mirno riješiti. e sad ako si lika iz kalvarije stjerao k vragu 😅 onda ti je možda jedino riješenje da daš drugome da radi. a ovo sudskim putem ti je dodatni trošak i kompliciranje života. nez o kakvom iznosu se radi ali za par tisuća kn se ići natezati po sudu i to bez dokaza tj radnog naloga ti je zajebano. ako ti ili neki tvoj imate nekog odvjetnika pitaj pa vidi šta se može napraviti