Saznajte tko je osvojio eShark periferiju iz Buga 322

Tijekom rujna dijelili smo četiri nagrade iz asortimana periferije eShark - objavljujemo dobitnike nagradne igre

Vinko Krištić utorak, 1. listopada 2019. u 13:48

Za početak školske godine u prošlom mjesecu dijelili smo opremu koja će biti od velike koristi, kako školarcima, tako i u bilo kojoj radnoj sobi ili uredu. Sponzor Šmit Electronic iz Kutine odlučio je darovati četiri nagrade iz svojeg novog asortimana periferije pod nazivom eShark. Nakon brenda White Shark, koji je prepoznat među kupcima u Hrvatskoj i regiji, Šmit je odlučio pokrenuti i novi hi-end brend za igranje. eShark je marka proizvoda čiji je glavni cilj pružiti naprednim i profesionalnim igračima periferiju usmjerenu performansama, a s druge strane ponuditi najbolju vrijednost za novac. eShark je službeno predstavljen 20. kolovoza 2019. na najvećem gaming događaju u svijetu – Gamescomu u Kölnu. Službena prodaja započela je krajem kolovoza.

U nagradnoj igri mogli su sudjelovati svi koji su kupili Bug br. 322 iz rujna 2019. U navedenom broju nalazio se jedinstveni kod za sudjelovanje, a sudjelovati ste mogli onoliko puta koliko ste kodova imali.

PRVA NAGRADA

Gaming stolica eShark MICHODAI

MICHODAI je vrlo atraktivna stolica dizajnirana od kvalitetne eko kože, s 4D naslonom za ruke i metalnom bazom. Nosivost joj je čak 150 kg, a ima i podršku za lumbalni dio kralježnice. Ova gaming stolica bila je prva nagrada, a osvojio ju je Ivan Bertović iz Zaprešića.

DRUGA NAGRADA

Tipkovnica eShark ESL-K1 KODACHI

KODACHI tipkovnicu recenzirali prije nepunih mjesec dana. Radi se o pristupačnoj mehaničkoj tipkovnici jednostavnog dizajna i s atraktivnim zelenim pozadinskim osvjetljenjem. KODACHI tipkovnicu osvojio je Goran Štaudinger iz Lasinje.

TREĆA NAGRADA

Headset eShark ESL-HS1 KOTO

Ovaj zanimljivi headset iz eSharka dizajniran je za dugotrajno nošenje. Ima ovalne jastučiće za uši, 50 mm zvučnike, kabel duljine 2 m, frekvencijski raspon od 20 Hz do 20 kHz te odvojivi mikrofon. Dobitnik ovog headseta je Zvonko Kolezarić iz Zagreba.

ČETVRTA NAGRADA

Miš eShark ESL-M2 SHINAI + Podloga eShark ESL-MP1 KARUTA

I četvrta nagrada je 2-u-1, radi se o optičkom mišu SHINAI s razlučivošću senzora do 7.000 dpi, sa 7 programibilnih tipki, pletenim kabelom i RGB osvjetljenjem. Uz miš je kao dodatna nagrada pridružena i podloga KARUTA dimenzije 90 x 40 cm i debljine 3 mm. Dobitnik ove nagrade je Žarko Gak iz Grabrovog Potoka u blizini Popovače i Siska.

Čestitamo dobitnicima! Svima ostalima želimo više sreće drugi put. U prodaji je novi Bug br. 323 u kojem ćete pronaći i novu nagradnu igru. U njoj Ronis daruje dva para zvučnika marke Audioengine.