Jack Sparrow ned 29.1.2012 12:05

Evo ja sam isto dobio alpha ključ jučer i odmah isprobao.

Igra malo liči na ARMA serijal. Za sad se ponekad osijeti lag u igri, a i fps mi dosta padne.To je zato jer igra uopče još nije optimizirana, ova alpha je bila samo da isprobaju server pod opterečenjem. Tako su barem objasnili u mailu s keyem.

Uglavnom za sada igra izgleda sasvim ok, ako uzmemo u obzir da je to još alpha i da će ju još nadograditi.

Samo mi je žao što nisam stigao isprobati tigera i messerschmitt{#}

 

Evo malo slika iz alphe.

DedicatedGamer ned 29.1.2012 17:56

{#} dok sam ja preuzeo klijent već su se serveri srušili ali malo sam isprobao snajpera

kad otključaju kampanju bit će zanimljivo

 

edit: ipak ne bi trebao jos postat ss jack dok ne pređe u betu, al' eto možda se tko registrira ( ali ćete se načekat za key )

Jack Sparrow uto 5.6.2012 13:48

Svi koji igrate ili imate instaliranu igru pročitajte ovo:

 

"WARNING – Do NOT run Disk Cleanup!"

 

"A handful of players have reported, that running Microsoft’s Disk Cleanup tool, after installing Heroes & Generals, will corrupt their Windows installation. We have tried to reproduce it this morning and can confirm that this is happening at our test-machines also.
Disk Cleanup is a Windows tool, which is used to delete temporary files on your hard drive. Heroes & Generals installs by default in the %temp% folder, so the Disk Cleanup tool apparently corrupts the Windows installation, while trying to remove the Heroes & Generals files.
It appears to be a bug in the Disk Cleanup tool itself, so please don’t run it until we have investigated further!"

 

 

Znači svi koji imate instaliranu igru nemojte pokretati disk cleanup jer postoji mogučnost da vam se izbrišu dokumenti iz windowsa. Već 2 puta u mjesec dana sam instalirao radi toga iznova windowse, jednostavno više nisam mogao doći u windowse, pa ni preko safe moda uvijek mi se javljao BSOD. Eto i sad sam shvatio razlog tome, developer je to objavio na svojoj službenoj stranici,  trenutno istražuju što radi problem kako bi ga mogli ukloniti.

Vi koji planirate izbrisati igru radi toga, a neznate di je točno evo vam "put" do tamo C:\Users\<ime računala>\AppData\Local\Temp i tamo izbrišete folder imena HNG. Samo prije toga upalite da windows prikazuje skrivene datoteke jer je appdata skriveni folder.

$inke uto 5.6.2012 14:26

Znači ne brišu se zabunom samo file-ovi od igre nego i od windows-a samih,mogli su barem poslat tu važnu obavijest svakome na mail pošto to nije za zahebanciju,veliki minus ekipi h&g-a.

It appears to be a bug in the Disk Cleanup tool itself-nevjerojatno još se i izvlače,brišem igru i čekam dok izađe iz beta faze.

$inke čet 21.6.2012 18:47

Eto ekipa riješila problem s clean up-om igra i dalje u beta fazi ali polako sređivaju stvari,malo su grafiku speglali i nešto oko kustomizacije poboljšali jedino je još zvuk u kujcu al brijem da to nebuju menjali,igra je ok koga zanimaju taktički šuteri s puno planiranja i dogovaranja napada i obrane a mape su ogromne,nikako nije za cod-samo playere pa ko voli nek izvoli.

Bazen21 ned 20.4.2014 15:39

Evo nakon svih Battlefieldova, zazelio sam se uzeti stari Karabiner u ruke i ciljati iz daleka. Prisjetih se ove igre, pa sam odlucio ponovno krenuti igrati. Pa eto, ako tko igra, da se udruzimo, malo taktiziramo. Bolje nego solo!

johnyaces777 sub 26.7.2014 00:04

jel se igra ovo uopce i jel triba joystick ili kako ide to??nemam pojma,inače bi me zanimalo ima li neka igrica tipa COMANND & CONQUER ili slično nešto,ako netko zna,jer imam original tu igricu uz 2003 deluxe,ali nece da je vrti na novom kompu i na WIN 8.1,...