Vijesti by forumaši

Hercegovina MSCommunity User Group

Smooth Operator uto 21.12.2010 13:40

Eto dragi moji,

Napokon sam i ja dočekao da ne moram nalivati tank i ići do Splita,formirao se i lokalni ogranak User Group.

 

Veliko nam je zadovoljstvo konačno predstaviti user grupu pod nazivom Hercegovina MSCommunity, namijenjenu svim IT profesionalcima, programerima, developerima, sistem integratorima, administratorima, inženjerima, entuzijastima i individualcima s istaknutim interesima za IT.

Ovim putem Vas pozivamo da nam se pridružite na prvi (osnivački) sastanak Hercegovina MSCommunity User Group, koji će se održati u srijedu 22. prosinca 2010. godine u prostorijama Hrvatskog Kulturno-Umjestničkog Društva Napredak Mostar u ulici Kneza M.V. Humskog BB (Liska) s početkom u 18:00 sati.

Kao prvo predavanje za otvaranje ove zajednice poslušajte prezentaciju najnovijeg Microsoft proizvoda "Windows Small Business Server 2011 rješenje za mala i srednja poduzetništva".

Veselimo se vašem odazivu i susretu sa vama.

Smooth Operator uto 21.12.2010 13:49
goodye kaže...

Bas sam danas citao to.

Ta nisi i ti tu? Mislio sam i otici sutra na taj skup.

Super da se nesto tako pokrece u nas, samo daj Boze da to opstane u ovoj vukojebini.

Nažalost, baš na osnivanje neću doći. Imam drugih obveza, i nemogu ih odgoditi. Iduću put idem definitivno.

 

Svašta mi se nečeg skupilo u zadnje vrijeme, otvaranje novog pogona na poslu, Božić, raditi na projektu nove Upravne zgrade (mreža), Cisco akademija... Ali idući put definitivno dolazim.

goodye uto 25.1.2011 09:51

Drugi sastanak Hercegovina MSCommunity 25.1.2011.

 

Pozdrav svima

 

Evo samo da najavimo da ce u utorak 25.1.2011 biti sljedeći sastanak Hercegovina MSCommunity user grupe. Ovaj put će predavanje održati gosp. Zvonimir Mavretić iz tvrtke E-vision iz Zagreba. Tema ce biti Microsoft-ov colaboration, document management i sta sve ne Sharepoint sustav. Pošto Zvonimir ima paletu predavanja koje može napraviti na samom sastanku cemo vidjeti što Vas najviše zanima vezano za Sharepoint. Predavanje je dakle u HKD Napredak Mostar na adresi Kneza M.V.Humskog (Liska) 2 u 19:30. Predavač je vrlo kompetentna osoba po pitanju Sharepoint-a (Hrvatska vlada koliko nam je poznato radi na njihovom E-boardu). U svakom slučaju pogledajte http://www.evison.hr

 

 P.S Svi oni koji su dobili Hyper-V poster mogu doci na sastanak da ga preuzmu.

 

Pozdrav

Hercegovina Mscommunity

 

Hercegovina MSCommunity nastavlja sa radom.