Tableti

Dva tableta problem samsung i lenovo

Soniccro čet 14.3.2024 21:48

samsung galaxy tab 2 7.0 , radi dobro ne zapinje ali ne mogu nikako se logirat u play store i najveci problem otvorim bilo koju stranicu kaze security warning , probabo na dvi mreze uvijek isto znaci nije do wifi, probao sve sa vremenom time mjenjat nije točan je , factory reset ali uvijek isto sta da radim?

 

lenovo tablet problem , isto se tesko logira u play store ali sam uspio ali ne mogu ni jednu aplikaciju skinit +kaze da mi ne podrzava verziju softeware-a , ali kad udjem u chrome mogu otvarai stranice i youtube ... dali tu ima spasa? probay skinuti sidesync sa apk i instalirat i nece da ga instalira

ajimerej ned 17.3.2024 07:53

Možda zato što je u samsung tab 2 operacijski sustav android 4, koji je debelo zastario za mnoge aplikacije. Probaj potražiti alternativne aplikacije za takve stare uređaje ili instalirati na njega neki custom rom, ako je moguće.

Ista stvar je izgleda i na tom lenovo tabletu. Više nema za njega sigurnosnih nadogradnji za aplikacije vjerojatno zato što je zastario pa ti izbacuje te poruke o sigurnosti i ne podržanom softveru.

Imam već lagano stari android 10 i već mi se jedna aplikacija ne može ažurirati /nadograditi. Već je izašao android 14... vrijeme leti.